- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
At kız :)Attırtmayın bana fotoooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
At kız :)Attırtmayın bana fotoooo![]()
Sana mı sorduydum bugün ben buE senin değerlerin çok iyi
Sen niye diyet yapıyorsun hala :)
soruyuOldu cicimAt kız :)
EheheOldu cicimbaşka
Ehehe
Foto atem diye ortalığa çıkan sensin![]()
Şu altta görünen kütle indeksini ben nasıl yapıcamoo foto mu atıyoruz... yarın 6. hafta before afterını atıcam hocama. sırtımdaki katlar yok olduysa buraya da atarım özellikle before hali gözlerinizi o kadar şenlendirecek ki kahvaltıya iştahınız kalmayabilir hahah
Şu altta görünen kütle indeksini ben nasıl yapıcam
Atcam fiziğimi silerim hemen bekleyin yüzümü göstermemEhehe
Foto atem diye ortalığa çıkan sensin![]()
Bence abartıyorsun yaaoo foto mu atıyoruz... yarın 6. hafta before afterını atıcam hocama. sırtımdaki katlar yok olduysa buraya da atarım özellikle before hali gözlerinizi o kadar şenlendirecek ki kahvaltıya iştahınız kalmayabilir hahah
AtmaaaAtcam fiziğimi silerim hemen bekleyin yüzümü göstermem
Aa öyle bişey mi var iyi ki söyledinAtmaaa
Fotoları falan silmek yasak
Hem ban yersin hem fotoları tekrar yüklerler
Ben de 56 kilo olduğum zaman vücut fotomu atıcam. Sonra silcem tabiAtcam fiziğimi silerim hemen bekleyin yüzümü göstermem
Atmaaa yapmaaaaBen de 56 kilo olduğum zaman vücut fotomu atıcam. Sonra silcem tabi![]()
Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimiBen de 56 kilo olduğum zaman vücut fotomu atıcam. Sonra silcem tabi![]()
Ben bu durumlarda şöyle diyorumPes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi![]()
Bu arada cezamı yaptım kuzum haberin olsunDün cezanı aldın ama :)
Bugün neler yidin bakiim?
Aslında aman aman dıştan bakıldığında kilom yok ama eşim o eski halimi istiyor ben de istiyorum. Nerden bu kadar kilo aldım yaBen bu durumlarda şöyle diyorum
Yavrum jane, sen o helvaların tadını biliyorsun. Daha önce defalarca yedin. Yeniden yeniden yemenin bir anlamı yok, vücudunun da buna ihtiyacı yok.
Yediklerine say tospikkkk. Yediğin 10 dk mutluluk 1 hafta üzüntü getirecek sana. Ama 1 kg verirsen sürekli mutlu olacaksın...Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi![]()
PravoBu arada cezamı yaptım kuzum haberin olsun
Sabah: hindiba kahve
öğlen: ton balıklı mısırlı salata
Akşam: 1 porsiyondan biraz fazla körili tavuk 2 dilim karpuz
su:3 lt
Sporu yazdımdı zaten