• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oo foto mu atıyoruz... yarın 6. hafta before afterını atıcam hocama. sırtımdaki katlar yok olduysa buraya da atarım özellikle before hali gözlerinizi o kadar şenlendirecek ki kahvaltıya iştahınız kalmayabilir hahah
Bence abartıyorsun yaa
Senin boyun uzun
Çok da aşırı değildir eminim ilk halin de

Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi 😔
Ben bu durumlarda şöyle diyorum
Yavrum jane, sen o helvaların tadını biliyorsun. Daha önce defalarca yedin. Yeniden yeniden yemenin bir anlamı yok, vücudunun da buna ihtiyacı yok.

Ben bu durumlarda şöyle diyorum
Yavrum jane, sen o helvaların tadını biliyorsun. Daha önce defalarca yedin. Yeniden yeniden yemenin bir anlamı yok, vücudunun da buna ihtiyacı yok.
Aslında aman aman dıştan bakıldığında kilom yok ama eşim o eski halimi istiyor ben de istiyorum. Nerden bu kadar kilo aldım ya 😪

Pes edecek miyim bilmiyorum bugün benim için iyi sınavdı öyle görüp yememek o kadar zoruma gitti ki hele o güveçte fırından çıkmış tahin helvası çok tuttum kendimi 😔
Yediklerine say tospikkkk. Yediğin 10 dk mutluluk 1 hafta üzüntü getirecek sana. Ama 1 kg verirsen sürekli mutlu olacaksın...

Bu arada cezamı yaptım kuzum haberin olsun

Sabah: hindiba kahve

öğlen: ton balıklı mısırlı salata

Akşam: 1 porsiyondan biraz fazla körili tavuk 2 dilim karpuz

su:3 lt
Sporu yazdımdı zaten
Pravo
Bugünkü menün çok güzel
Tebrik ediyorum eşim :)

Back
X