• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dua et bazı yazıları kaldırdılar. NAL GİBİ OBEZ Yazıyodu bazılarımızda 😂😂😂

Alışmıştır o ayrı canım Yine de dikkatli olabiliriz bence, çoğu kadın kazenin erkek olduğunu bile bilmiyo 🤣 erkek kullanıcı yasak olduğu için. Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım
Evet ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.

hihi. gelince burada da karantinada olması gerekecek 1 hafta kadar görüşemeyeceğiz ama olsundu, zaman hızlı geçerdi... sdlafk
Aa ne karantinası hani normalleşildiydi ya
Kardeşim en yakın arkadaşı uzatmalı askerliğini yaptı gelemedi pandemiden geldiğinde hiç karantina falan duymadım ben hiç ama

Günaydin
5.30 da ciktim yollara :KK53:
Annemde kaldik ise mesafem 2,5 km iken oldumu Sana 9 km. Birde hep yokus yukari. 35 dk da bisiklet ile geldim. Ama bittim. Yollar bombos tabi.
Mesaimin baslamasina 45 dk var. Spor odasina indim. Iyice canim ciksin :deli:

Eklentiler

• IMG_20200719_054628.webp
    IMG_20200719_054628.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 26
Dün ne yedim ne içtim konusuna gelince ;

- yürüyüş yapmadım
Sabah
- ekmeksiz kuru kuru 2 kase mercimek çorbası
- akşam 1.5 porsiyon yine pidesiz döner

gün içinde meyve olarak sadece 1 ad. muz, 3-4 tane nescafe, 1 demlik çay ve 3 lt su gömdüm...

Günaydin
5.30 da ciktim yollara :KK53:
Annemde kaldik ise mesafem 2,5 km iken oldumu Sana 9 km. Birde hep yokus yukari. 35 dk da bisiklet ile geldim. Ama bittim. Yollar bombos tabi.
Mesaimin baslamasina 45 dk var. Spor odasina indim. Iyice canim ciksin :deli:
Senin parkur da güzelmiş şekerim
Günaydın

He illa göbek bölgemde yağ olarak biriksin diyorsan haklısın tabii 🤭☺️🤪
Yapma yaaaa😁
Sadece sabah kalkınca 1 adet kesme şeker yiyorum gerçekten bayılırım diye çok korkuyorum. Hamileyken bir gece o kadar istifra etmiştim ki hastaneye gittik hemen yatışım yapıldı açlıktan hemşire daha damar yolunu açmadan bayılmıştım. Çok açtım o zaman da bu yüzden hep korkuyorum

Back
X