- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bu 2linin gozum uzerinde, cok tehlikelisinizzzz coookkkSaol gardaşşş, sen de çakarsın bir eksi yarın high five yaparız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu 2linin gozum uzerinde, cok tehlikelisinizzzz coookkkSaol gardaşşş, sen de çakarsın bir eksi yarın high five yaparız![]()
Caniiimmm ya gozden kacmis olmali sana kiyabilirmiyim hicAman da aman kimler gelmis,bak bana hic pas vermis mi
![]()
Siz mezun mu oldunuz?Caniiimmm ya gozden kacmis olmali sana kiyabilirmiyim hic
Canim seni de beklerim sayfama @dolca.vita instada iiyi yapmissim canim bazen degisiklik iyi oluyorOleeyyyBirinci olmußuz
@Kazen tebrikler ikimize de
Birgaripanne senin müthiş eksini dengelemiş Zinnet'cim
ayrıca teşekkürler
Özlem'im bilmiyordum kuzum. Maşallah zaten çalışkandın, bir de işe dönüştürmüşsün olayı. Allah iş yoğunluğu versin canım o zaman. Çok güzel düşünmüşsün
Küçük beyler napıyor? Umarım her şey yolundadir.
Sorma canım ben de çok bunaldım herkes gibi. 2 haftaligina Çanakkale'ye geldim de bir nefes aldım. İyi geldi bana. Arada uğra öpüyorum çok
Helloooo (kızının tonlamasiyla oku Niloyacim)
Çok sevindim senle eşleşmemize
Daha bile kolay veriliyor kilolar, vitamin takviyesi süper olur canım
Çok şükür diyorum Aysun'cum. Sonunda kurtuldum 66lardan (ine de büyük konusmayayim tabi de). Bu hafta da biraz verebilirsem perçinler artık dönmem inşallah geri
Anlattığın teyzeye bayıldımeda taspinarin büyükannesinin gördüm instada beraber yoga yaparkenki resimlerini. Harika gözüküyordu
Gün gün yazmak yerine cuma toplu yazsak olur mu canım?
Bir de hangi günden başlayarak hesaplayalım? Cuma mı cumartesi mi
Cok ıyı canım boyle bırgun yapacagım bendeDnki menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
1 dilim kaşar peyniri
Çeyrek dilim ekmek
1 tl kaymak
öğle:
Yarım muz
Akşam:
1 p etli nohut
1 kae yoğurt
Ara:
Hepsi toplam avuç içi kadar antep fıstığı kaju fındık
Su:2 lt
Spor: 250 kalori ev işi , bebeğime baktım tek başımaydım tüm gün koşturdum akşam artık yorgun uyumuşum öenümü yazamadm
Yawrukush
CEYDOS
Arrietty_
esmeriiim
Sevgili ve Pek Değerli B barga ve kaptanım ve takım arkadaşlarım
Eki Görüntüle 2665203
Kahvaltı gördünüz bu salata tabağının tamamini yedim.
Domates ve salatalığın yağının içine közlenmiş biber, yumurta ne varsa attım.
Akşam yemeği (oncesi)
- 1 ad. enginar
- 2 ad. minyatür kabak dolma
- karışık salata
- ekmekler @isabel yapımı tam buğday.
Ve tava yoğurdu
Eki Görüntüle 2665200
Bu da sonrası yani ekmek ne kadar az yedim görün.
Eki Görüntüle 2665201
Ev bugün bu halde alt kata geldi sıra
Eki Görüntüle 2665207
Akşam tesisatçı gelecek o gidince de yürüyüş!
Profilinden hesap detaylarına gir göreceksin canımAa kac gundur aktıf olmayınca profıllerddekı kg şeylerını gormedım
Nasıl yaptınız![]()
Gülüm o kahvaltıdaki şeker yok içinde nasış bişeyyediklerinizi çok beğendim, afiyet olsunkahvaltıdan sonra arada acıkmadınız mı?
benim yediklerim şöyle:
sabah:
yulaf + kakao+ süt + fıstıkezmesi + az chia
Eki Görüntüle 2665226
bayıldım ben buna her gün yerim
öğlen: + fotoda olmayan 1 adet kayısı
Eki Görüntüle 2665227
akşam:
Eki Görüntüle 2665228
fotoda olmayan 5 kaju var
su: yatana kadar 2 yapabileceğim bugün çok az içebildim
spor: 1 saat dumbell ve direnç bantlı egzersiz
Hosgeldin canim evet yapabilirsin ama sadece uc gun icin serbest 3 gunden fazla yaparsan takim kurallarina uymamis olursunDetoks liste onerıyomusunuz kıxlar acaba hızlandırırmı duran kılo vermeyı artıların onune gecermı
Gülüm o kahvaltıdaki şeker yok içinde nasış bişey
Kaptanım ya takım eşimi ararken ruh eşimi buldum galibaBu 2linin gozum uzerinde, cok tehlikelisinizzzz coookkk![]()
Galiba öı diyorsun buna :)Bugün ki menü çok karışık benim eşime hamur kızartıyorum yasak galiba tarhana yapayım kendime yanına da kaynamış mısır![]()
Biri olur der belki dedim ondan o galibaGaliba öı diyorsun buna :)
Yasak tabii kız