• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürler😍
Hayirlisi ile anne olmani bekliyoruz canim Allahim yuzune baksin kucagini doldursun 😘😘😘
Tansucum misafirlige mi gittin?
Pide, kadayif, dondurma olmamis gulum.
Yarin 10 dk adimlama yap olur mu?
Yok gelinlik gelmisti kardesimin dogum gunuydu
Ama tansu gerçekten bal topağı gibi olacaz 🤣 öğlen pide ikindi kadayifli dondurma.
Benim sucum ne benleyken 100 gr baska zaman 3 kilo . Birlikte kör kuyulara dusecez haberin olsun. Akşamı ayranla kapatman iyi olmus canım. Yarın yarim saat fazla yuru kadayıf için
Zumba yapmayi planliyorum ama adetim sancim var yuruyus yapabilirim
selamlar, üniversite öğrencisi olanınız veya keyfi için coursera'dan ders takip edeniniz varsa çogzel bir ders buldum beslenmeyle ilgili, adı ' Weight Management: Beyond Balancing Calories ', öneriyorum. daha ilk videodan kalorilerini aşıtlı kısıtlayarak kilo verenlerin metabolizmalarının ne kadar yavaşladığını, bu yavaşlığın yıllarca düzelmemesi nedeniyle verilen kiloların ilerde bir güzel nasıl alındığını anlatıyor. tokat gibi çarptı valla abla iki dakikada sağolsun. bırakıp kaçayım dedim, iyi geceler :')
Tesekkurler canim bakayim
Şuan 1 adet kesme şeker yiyorum çok açım gözlerim kararıp bayılırsam diye korktum ve yedim yoksa yemezdim.
Bahane olmus bu canim bence ceza verilmeli azaltman icin sanki bagimli olmussun sen hadi haftada 1 olsa neyse de hergun hergun
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Samsung Health telefondaki mevcut uygulqma yani
Benim ki samsung deil kazen o yuzden sordum genel de bu uygulamalari dondurrum 😂😂

Ahh canim Arasi uyutuyordum simdi gordum bu mesaji:)
Akin bu hafta mola aldi, ders almadim bu haftalik.
Sende su kusu olmussun:)
Bir haftalik tatil iyi olmuştur canım ☺️. Online da yoruyor aslında çocukları.
Evet sudan çıkmamaya çalısiyorum. Bugün de öğlene kadar gidicez Özgecim. Aslinda canım da istemiyor her gün, sırf hareket olsun diye. İşe yararken kullanmak lazım 😄
İyi geceler canım. Tatlı tatlı rüyalar 🤗✨💞

Günaydın 🐔
aydingelini aydingelini CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
1 günlük yumurta detoksunun sonucu;
Yumurtadan tiksinme ve -700 gr oldu :)
Bakalım yarın da bu 700 gr etkisini koruyacak mı
Yoksa sıvı mı kaybettim.
Ama aylar sonra 6lı sayıları gördüm
Aşırı mutluyum 🙂

Nasıl yani uykumu düzene sok derken?
Gece çok geç uyuyosun ya canım acıkıyosun o yüzden. Daha erkene çekersen uykunu ozaman acıkmazsın da o anlam da dedim

Günaydın 🐔
aydingelini aydingelini CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
1 günlük yumurta detoksunun sonucu;
Yumurtadan tiksinme ve -700 gr oldu :)
Bakalım yarın da bu 700 gr etkisini koruyacak mı
Yoksa sıvı mı kaybettim.
Ama aylar sonra 6lı sayıları gördüm
Aşırı mutluyum 🙂
Ooo süpersin canım. Ben hala regl olamadım günü geçti. Bu sabah acaip + çıktım. Detoks suyuna başlıyorım bugün bende

şimdide sirkeli su içtim ömrümde ilk defa

Gece çok geç uyuyosun ya canım acıkıyosun o yüzden. Daha erkene çekersen uykunu ozaman acıkmazsın da o anlam da dedim

Ooo süpersin canım. Ben hala regl olamadım günü geçti. Bu sabah acaip + çıktım. Detoks suyuna başlıyorım bugün bende

Erkene çeksem de uykumu kızım uyumaz 12 1 den evvel uyutamıyorum eşimle alıştık artık biz 😂uykuyu sevmeyen bir yavrumuz var sağlık olsun😁

Geç uyur erken kalkar 8 de ayaktaydık düşün 😁benle geliyor o da yürüyüşe 😁

Sirkeli su da baya etkili aslında
Ama benim midem çok bulanıyor onu içince
O kadar eziyet etmeyim kendime diyorum
Detoks suyuna karanfilsiz başlamak istemiyorum ben, illa tam olacak
Bugün dukan bira yapayım
Yarın detoks suyu

Nereye geçiyorsun bilmem ama çabuk geç şu birinciliği kapalım lütfen 😁bugün Nescafemden de taviz vericem düşün 💪
Bence şekerden vermelisin.
Açlığını bastıracak çok daha sağlıklı alternatifler var.
Neden illa kesme şeker?

Geç uyur erken kalkar 8 de ayaktaydık düşün 😁benle geliyor o da yürüyüşe 😁
Ayy allah kolaylık versin. Benimki babasının vardiyesine göre uykusunu ayarlıyo🤣 eşim gececiyse sabah 6 da baba diye ağlamaya başlıyo
Sirkeli su da baya etkili aslında
Ama benim midem çok bulanıyor onu içince
O kadar eziyet etmeyim kendime diyorum
Detoks suyuna karanfilsiz başlamak istemiyorum ben, illa tam olacak
Bugün dukan bira yapayım
Yarın detoks suyu
Bende ilk defa içtm de içilebilesi bişey değil ya. Benmde zencefilim yok inşallah alcam bugün. Salıya geldik- çıkmam lazımm

Bence şekerden vermelisin.
Açlığını bastıracak çok daha sağlıklı alternatifler var.
Neden illa kesme şeker?
Hamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda

Ayy allah kolaylık versin. Benimki babasının vardiyesine göre uykusunu ayarlıyo🤣 eşim gececiyse sabah 6 da baba diye ağlamaya başlıyo

Bende ilk defa içtm de içilebilesi bişey değil ya. Benmde zencefilim yok inşallah alcam bugün. Salıya geldik- çıkmam lazımm
Biz artık babasıyla alıştık sevmiyor yapacak bişey yok 4 e kadar otur oturur seninle uyuyakalma gibi bir huyu yok

Hamilelikten kalma alışkanlık bi kez istifra ede ede bayılmıştım hastaneye gidene kadar 5 kez düşün evde nasıl olduğunu ordan kaldı nasıl korkmuşsam artık kesme şeker hep başucumda
Onun yerine badem fındık falan koy canım. Açlıktan bayılırsan tuzlu bir iki bişey atsan ağzına daha iyi hissedersin. Ama açken üstüne bide şeker yeyince daha çok bayar içini. Bide hamilelikte bayılman normal bence canım şimdi o korkunu yenmeye bak bence ya da kesme şekeri kes

Back
X