- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Hayirlisi ile anne olmani bekliyoruz canim Allahim yuzune baksin kucagini doldursunÇok sağol canım inşallah tutmuştur bebeklerim dualarınız için çok teşekkürler![]()

Yok gelinlik gelmisti kardesimin dogum gunuyduTansucum misafirlige mi gittin?
Pide, kadayif, dondurma olmamis gulum.
Yarin 10 dk adimlama yap olur mu?
Zumba yapmayi planliyorum ama adetim sancim var yuruyus yapabilirimAma tansu gerçekten bal topağı gibi olacazöğlen pide ikindi kadayifli dondurma.
Benim sucum ne benleyken 100 gr baska zaman 3 kilo . Birlikte kör kuyulara dusecez haberin olsun. Akşamı ayranla kapatman iyi olmus canım. Yarın yarim saat fazla yuru kadayıf için
Tesekkurler canim bakayimselamlar, üniversite öğrencisi olanınız veya keyfi için coursera'dan ders takip edeniniz varsa çogzel bir ders buldum beslenmeyle ilgili, adı ' Weight Management: Beyond Balancing Calories ', öneriyorum. daha ilk videodan kalorilerini aşıtlı kısıtlayarak kilo verenlerin metabolizmalarının ne kadar yavaşladığını, bu yavaşlığın yıllarca düzelmemesi nedeniyle verilen kiloların ilerde bir güzel nasıl alındığını anlatıyor. tokat gibi çarptı valla abla iki dakikada sağolsun. bırakıp kaçayım dedim, iyi geceler :')
Bahane olmus bu canim bence ceza verilmeli azaltman icin sanki bagimli olmussun sen hadi haftada 1 olsa neyse de hergun hergunŞuan 1 adet kesme şeker yiyorum çok açım gözlerim kararıp bayılırsam diye korktum ve yedim yoksa yemezdim.

Benim ki samsung deil kazen o yuzden sordum genel de bu uygulamalari dondurrumSamsung Health telefondaki mevcut uygulqma yani