- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Allah Allah bizde sadece dogme yogurt kekik olurDomates, kapyabiber falan konuluyo canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah bizde sadece dogme yogurt kekik olurDomates, kapyabiber falan konuluyo canım
Tamamdır kaptancımKeyifli vakit gecirmeler canim..
pestocum sen bu haftanin birincisi oldugun icin asagidaki linke basari hikayeni kisacik yazman gerekiyor.
Eger persembe gunune kadar yazmazsan takimimiz ceza alir canim, opuyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar bu haftanın birincisi olmuşum geçen haftanın sonuncusu olarak bu hafta birinci olmam çok güzel bir duygu birinci olmamın en büyük sebebi ne olursa olsun diyeti bırakmamak azimle kararlılıkla diyetime devam etmek. Ben haşimato türü tiroit hastasıyım bundan dolayı ödemlerim...www.kadinlarkulubu.com
Bizimde tarhanamiz kırmızı olur kapta biber domates konur cokkk güzelde olurKirmizi mi ilk defa duyuyorum biber mi atiyorsunuz
ay çok da saat geçmiş ama, bulaibildin mi bir çare? sıcak su torbası? hiç bilemedim
Yok sanirim tatilde biraz Abartdim, sagolun iyiki varsiniz yok sa ben kilo falan veremem.Ödemdir cogu. Deli gibi yemediysen Kisa surede okadar kilo alman imkansiz.
Bela Olur musun hic. Kimseden kurtulmak istemiyoruz. Mezun olsakda geliriz
Degisik geldi bana biz kirmizzi ve aci olsun diye biber atarizBizimde tarhanamiz kırmızı olur kapta biber domates konur cokkk güzelde olur![]()
Ban yedigmde nasil morelim bozuldu burasi olmasa cok yalnizimYok sanirim tatilde biraz Abartdim, sagolun iyiki varsiniz yok sa ben kilo falan veremem.
Eline sağlık canım. Bende bu hafta yaparım belki tarifinle. Bizde kabuğunu soyup doğuruyoruz minik minik. Baya yorucu oluyor.Canım bizimki basit usül. Domatesleri kaynayan suyun içine atıp 1-2 dk kabuklarını atmasını bekledik. Sonra alıp soğuk suyun altına tuttuk kolay soyabilelim diye. Daha sonra domatesleri 4 e bölüp büyük tencerede kaynattık blendırdan geçirdik. En son tuz atıp kavanozladık.
Bazıları domates kaynarken blendırdan sonra biber doğrayıp menemenlik yapıyo.
bazıları da patlican ve kırmızı biberi ayrıyetten kızartıp yine blendırlanmış domatesin içine katıp kavanozluyor. Böylesi müthiş güzel oluyo(patlicanı fırınlayabilirsin) ama ben yapmadım böylesini hiç. Belki haftaya böyle yaparm![]()
Kız şimdi bir tarafım şişecek. Tansu satıyor musunuz. Alabilirim.6 beze ben serdim tarhanayi
Bir tek marasin tahranasi senin bildigin gibi canım. Başka yörelerin kırmızı ve unlu olur. Hazır çorba gibi onlar.Allah Allah bizde sadece dogm8e yogurt kekik olur
Geçmiş olsun canim. Bende çok ağrılı geçiririm çok.zor bilirim7de kalirdim esimi eczaneye gitti agri kesici aldi geldi.
Sonra 1 saat uyudum ardindan yuruyus. Biraz fayda etti ❤
Ben hiç bilmiyorum başka yörelerin tarhanalarını canım. Biz elimizle ufalıyAllah Allah bizde sadece dogme yogurt kekik olur
siz ekşitiyo musunuz canım tarhanayı? Biz 7
Bende merak ettim nasıl oluyo acaba oranın tarhanası.Eline sağlık canım. Bende bu hafta yaparım belki tarifinle. Bizde kabuğunu soyup doğuruyoruz minik minik. Baya yorucu oluyor.
Kız şimdi bir tarafım şişecek. Tansu satıyor musunuz. Alabilirim.
Bir tek marasin tahranasi senin bildigin gibi canım. Başka yörelerin kırmızı ve unlu olur. Hazır çorba gibi onlar.
Maraş tahranasi hem çerez hemde ayran aşi çorbası gibi
Annem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.Ben hiç bilmiyorum başka yörelerin tarhanalarını canım. Biz elimizle ufalıy
Bende merak ettim nasıl oluyo acaba oranın tarhanası.
domates yorucu valla canım ya. Kaynanam rendeliyo ama o daha da yorucu. Böyle kabukları hemen soyuluyo. 4 e bölüp kaynatıp blendırlayınca iş bitiyo. Kapaklaması kalıyo sadece
Evet canım ekşi tarhanada var tatlı da yapiyolarBen hiç bilmiyorum başka yörelerin tarhanalarını canım. Biz elimizle ufalıy
Bende merak ettim nasıl oluyo acaba oranın tarhanası.
domates yorucu valla canım ya. Kaynanam rendeliyo ama o daha da yorucu. Böyle kabukları hemen soyuluyo. 4 e bölüp kaynatıp blendırlayınca iş bitiyo. Kapaklaması kalıyo sadece
Merhaba canim hosgeldin , nasilsin :))merhaba 4.takimin fit hatunlari bir bakiimmm dedim sizlere mutlu pazarlariniz olsun inşallah![]()
![]()
![]()
Duzelemedin mi canim?7de kalirdim esimi eczaneye gitti agri kesici aldi geldi.
Sonra 1 saat uyudum ardindan yuruyus. Biraz fayda etti ❤
Nasilsin canimcim, dondun mu aramiza :)Yok sanirim tatilde biraz Abartdim, sagolun iyiki varsiniz yok sa ben kilo falan veremem.
Merhaba kaptanim iyiyim sen nasilsinMerhaba canim hosgeldin , nasilsin :))
Ban mi aldin canim hayirdir?Degisik geldi bana biz kirmizzi ve aci olsun diye biber atariz
Ban yedigmde nasil morelim bozuldu burasi olmasa cok yalnizim
Bizimde boyle olur ohh misss :)
Cips gibi citir citir yemeside cok guzel :)Annem doğranmış seviyor diye öyle yapıyorduk evde hep. Bu sene kendi evimde yapacam nasipse blendir en kolayı gerçekten.
Internetten maraş tahranasi diye bak canım. Çorbası yayla çorbasına benzer çorba oluyor. Tabi pirinç yerine dövme var içinde.
Bide cips gibi de yeniyor.
Maraş tahranasinin yogurdu zaten biraz ekşi olur. O yüzden 7 gün değilde 1 iki günde seriliyor. Ama yoğurmasi biraz zahmetli
Babam maraşlı benim ondan iyi bilirim![]()