Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yok

valla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım

normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur
Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum