• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar minnoşgiller grubu,
umarım herkes iyidir. 🍀
Menücağızım:

08.30
yarım muz 🍌
10 badem

13.30
yarım muz
10 badem
250ml ayran

19.30
Fotoya ek olarak 1 diyet kola
Su 2lt spor 50 dk yürüyüş adım 7000
esmeriiim esmeriiim Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• E263E659-EF53-4C1F-A9A1-F2B083D1ADDF.webp
    E263E659-EF53-4C1F-A9A1-F2B083D1ADDF.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 24
Bende bırakma yi düşünüyordum, hatta gelif budan arkadaşlara soracaktim siz nasıl bırakırdınız diye?
Ama hastalandı şimdi 1 hafta daha bekliycem ama artik bırakması gerek.
Sanada kolay gelsin, bende cok duygusalım sanirim bu konuda çoğu kişi buraksada kurtulsam der ben oyle degilim.
Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yok🤣 valla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım 🤣 normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur 🥰
aydingelini aydingelini Milana firuze Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.

Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.

Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum

aydingelini aydingelini Milana firuze Milana firuze kolay gelsin kizlar.
Ben ise donunce kizim memeci olunca mecbur birakmistim emzirmeyi. Gitmeden sut sagip krese birakiyordum ama biberonu almiyordu.
Gece 10dk da bir uyanir emerdi. Ben zombi gibi ise gidince gun icinde biberona alistirdim bir sekilde gece de emzir veriyordum. 15aylikdi
Kolay oldu bizde. Eziyeti ben cektim :) sutum coktu ama mecburdum.

Ben yine Pazartesi su orucuna basladim bugun Öglene kdr Devam edebildim.
Cok istiyordum 5 gun ama Tansiyon dustu. Ki zaten dusuktur normalde de.
Tek ogun beslenme oldu bugun.

Su miktarini tamamlayinca yazacagim yine
Sagol canim benimkide iyice meme ci oldu.
1 hafta sonra 2. Yas gunu ve hala daha emiyor.

Tamam canim not ettim bugun duzenleyecegim :)

Tamam canim not ettim :)

Hareketin ismi burpees canim :)

Kolaylikla anne sutunu birakirsiniz umarim kuzum :)

Gecmis olsn nasil oldun pestocum?
Soguk mu oralar o kadar.
Burasida 20derece civari..

Canim nasilsin, her sey yolunda mi , calisiyor musun, ise dondun mu?

Canim aman dikkat ,c , e vitamini takviyesi alin.
Cocuklara da vitamin ver kuzum.
Takipte ol butun belirtilerinizi, acil sifalar hepinize..

Sagolsun gorumcen kayinvaliden destek olmuslar, ne iyi yapmislar, acil sifalar gulum..

Gecmis olsun caim simdi nasil tansiyonun?
Iyi misin?

Canim su ve sporunuda yaz olur mu , not alip tabloya isliyorum.
Menun guzel afiyet olsun Janecim :)
Sagol canim.

Yawrukush Yawrukush kaptanım döndük çalışmaya başladım bayramda da eşimin köyüne gideceğiz akraba ziyareti :)
Hemen menümü de vereyim ..

Sabah
1 kk yy beyaz peynir
1 dilim hindi füme
1haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
5 siyah zeytin
1 ufak domates

Ara
3 gün kurusu

Öğle
3 ufak mücver

Akşam
Biraz sucuklu yumurta
6 siyah zeytin
1 sb kayısı suyu
1 dl ekmek
2tk kuşburnu

Su 1,5L

İşten eve geç geldik plansızca o yüzden de yemek kahvaltılığa döndü ...

Valla gündüz ilk uykusunu kucağımda sallanarak uyudu geceyi de bu şekilde atlatırsak yarından korkum çok olmaz. Benim avantajım ablamın kızları burda onlarla oyalanıyo. Dediğim gibi ben iğrendirerek bıraktırma taraftarı değilim asla, hatta bişey sürme taraftarı da değildim ama bırakacak gibi değildi elini sokup avuçluyodu şimdi onu yapmıyo. Gece de zorlanmazsak karada ölüm yok🤣 valla ben doğduğunda çok ağladım emzirmek için sütüm azdı çünkü, sonra artık yeter bıktım dedim çünkü cidden bıktırıyo, hiç bi yerde asla rahat vermiyo. Yine de duygusalım üzgünüm ama şimdi bıraktıramazsam daha bıraktıramam ablamlar gidince bu son çıkışım 🤣 normalde şeker bayramında bıraktırıcaktık dayanamadım üzüldüm inşallah oğluşum üzülmeden travma yaratmadan bırakır. Senin de umarım kolay olur 🥰

Geçmiş olsun canım.
Benimki de biberon asla kabul etmiyo hatta 6 aylıktan beridir bardktan içiyo suyunu bile. Gece de kolay olursa sonrası zorlamaz bizi inşallah. Bende sağarak bardaktan versem mi diye düşünüyorum. Hatta bu gece sağıcam mecburen mastit olmamak için( ki hiç olmadım sabahtan beridir anca göğslerm şişti kaşınmaya başladı) eğer baktım bardaktan sütü içiyo birkaç hafta da belki öyle devam ederim diye düşünüyorum
Peki ya şimdide sağlanarak uyumaya alışır diye korkmuyormusum?
Ama iyi yol kat etmişsin sakin pes etme, bide kac aylik oglun?

Menu

Sabah
Tereyaginde yumurta (2), sogus domates, pancar, (birer tane), mor lahana, 8 siyah zeytin ve ayran

Ogle
Sakatat sote (kalp, bobrek, ciger), sus biberi ve ayran

Ara
Sutlu kahve
Bogurtlen (10 tane)

Aksam
Et sote (2 porsiyon), sogan salatasi ve ayran

Su 3.5 litre
10 bin adim

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Bu menünün ekmeksizliğinden dolayı seni kutluyorum canım 😶👍🧿

Yawrukush Yawrukush kaptanım döndük çalışmaya başladım bayramda da eşimin köyüne gideceğiz akraba ziyareti :)
Hemen menümü de vereyim ..

Sabah
1 kk yy beyaz peynir
1 dilim hindi füme
1haşlanmış yumurta
1 dl çavdar
5 siyah zeytin
1 ufak domates

Ara
3 gün kurusu

Öğle
3 ufak mücver

Akşam
Biraz sucuklu yumurta
6 siyah zeytin
1 sb kayısı suyu
1 dl ekmek
2tk kuşburnu

Su 1,5L

İşten eve geç geldik plansızca o yüzden de yemek kahvaltılığa döndü ...
süper bir kahvaltı olmuş vampirella, akşam meyve suyu şekeri yüklenmeni tavsiye etmem. Naçizane 😌

:duduk:YARISMA- BAYRAM DUYURUSU:duduk:

***Arkadaslar 31 Temmuz Cuma gunu Kurban Bayraminin 1. gunu olmasi dolayisiyla , bu cuma ve haftaya cuma gunu yarismalari . yani 2 etap birlestirilme karari alindi takim kaptanlari arasinda.
Bu cuma gunu yarisma olmayacak, bir sonraki cuma yani 7 Temmuz'da 2 etap birlesmis olarak ,yarismamiz olacak.

***Dikkat etmemiz gereken sey, bayramda yediklerimizin ucunu kacirmamak.Yine her zaman ki gibi cuma ve cumartesi gunleri (bayramin 1. ve 2. gunleri) dikkatli bir sekilde odul yapma hakkimiz olacak.Pazardan itibaren diyet duzenimize donecegiz.

***Bayrami kendisine faydaya donusturen takimlar ve uyeler oluyor, lutfen bayram rehavetine kapilmayalim.Birde Kurban Bayramimizin guzel tarafi , et -salata bol bol yiyebilirsiniz.Sadece dolmalara, tatlilara dikkat edin yeter..:kk77:
Sevgiler canlarim.. :KK200:
Yavvvv kaptanim birakinda bayramda yiyelim bayram bu bayram hicmi sarma dolma tatli yemicez senede 2kere :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :duduk::duduk::duduk:

Peki ya şimdide sağlanarak uyumaya alışır diye korkmuyormusum?
Ama iyi yol kat etmişsin sakin pes etme, bide kac aylik oglun?
20 ayını bitirdi canım . Kasım 22 de 2 yaşına doldurack.
şimdi gece uykusuna geçti yatağına yatırıpbaşucunda ninni söyledim. Yanıma yat dedi. Yattım tekrar git dedi gittim yine çağırdı 😂 sonra sarılıp pışpışladım uyudu maşallah.Geceleri kucakta sallamayı düşünmüyorum zaten canım. Böyle böyle geceleri çok zorlamadan uyursa yatağında yatırıp yavaş yavaş ninni ve pışpışı da kesicem. Normalde çok araştırıp uyku eğitimi vermeyi düşünmüştüm ama sütüm az olunca emmemesindn korktuğum için hep emzirerek uyuttum hatta yatağını bile sallanan almadım sabit. Allahıma çok şükür korktuğum gibi olmadı gece uyuması da. Gündüz mecbur sallarım çünkü kızların sesini duydukça kalkar onlar gidincede yine yanında yatıp falan uyuturum diye planlıyorum bakalım zaman ne gösterecek 🥰 normal de az emiyor olsa 2yaştan önce kesmeyecektim ama 10 dk da bir yarım saat emzik gibi emiyo. Üzülüyorum şuan ama napalım 🥺

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 bardak çay

Akşam
250 gr fırında mücver
1 muz yarım erik yarım nektari 5 çilek (öyle ortaya karışık😬😬)
Sütlü kahve
Yarım kâse kinoalı yoğurt

Su: 2,4L
Spor : 80 bacak hareketi
60 alt karın egzersizi
30 mekik 30 sn plank
Melek Ada Melek Ada

Back
X