• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne güzel bir sonuç bu :) ben +100 çıktım ilk defa.
Ya ödem tuttum ya da artık kilo verimim yavaşlayacak :KK43:
Cuma 67,4
Bugün 67,5
Fark +100
Cmt 67,3 görünüyordu. Ödem tuttum muhtemelen. Ya da vücudum kendini korumaya alıyor.
Çok takmıyorum ama
Hedefe 2,5 kilo kaldı 😍
Harika kilo vermissin 0 +100 e takılma hiç cumaya kadar erir o 😍
Günaydın herkese 😊 dün kızı uyutmaya çalışırken ben de uyumuşum menümu de yazamadım k. Validemler burda yoğun geçiyor zaman da bulamadım yazmak için hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir dilim ekmek, üç çatal sucuklu yumurta, domates, salatalık, üç zeytin, bir dilim peynir, bir çatal p. Kızartması(misafir kahvaltisi olunca boyke oldu ama daha dikkatli olucam soz)

Ara
Sade türk kahvesi, bir tane kuru kayisi

Öğle
Üç yk mantarlı tavuk, üç tane mercimek köftesi

Ara
Bur avuç vişne

Akşam
Bir kase yoğurt çorbası

Aslında planda yoktu ama dışarı yürüyüşe çıkınca yedik iki top sade dondurma

Su çok az oldu 1-1.5 arası

Spor
100 tane bisiklet hareketi
50 flutter kicks
Sabahki patates dışında guzel :)

Birgaripanne Birgaripanne en çok ekurim doğum gunun kutlu olsun. Nice fit sağlıklı yıllara.
Menüme geceyim

Öğlen kuşbaşı durum ekmeği tek kat
Akşam 1 kase ayran çorbası 1 dilim fıstıklı kadayıfın yarısı 🙈 2 top dondurma
Eşim almıştı yemem için zorladı. Kesti zaten yiyemedim bile hepsini

Su 2 buçuk
Spor bolca ev temizliği . Bugün 1 odayı yaptım. Yarın mutfak la uğraşırım sanirim.
Bende eve girisicem ama istah kalmadi bir de suya karsi hassasiyetim var adet olucam galiba
Herkesin grafiği olmuş ben de istiyorum nasıl yapicam söyleyin bakiim 😁
Hesap detaylarinda en alta kilonu yaz canim boyunuda

Tesekkurler ve aksam yemege kv ye gelmistik araba bozuldu burada kaldik
Esimde zaten unutmus hala bir cift soz bile söylemedi

Tesekkurler canim

Tesekkurler canim

Canim yarinin menusunu bugunden mi veriyorsunnnn

Saol canim

Saol canim

Yarin uzumu deneyim
Ayy yok kız dünün menüsü o , tarihi karistirmisim :)

Surimi salatasını hiç duymamıştım. Tadı nasıl? Afiyet olsun :)
Ben de ilk kez yedim. Aslında yengeç bacağı oluyormuş genelde ama benim aldığım marketten olduğu için balık karıştırmışlar. Hafif tatlı,biraz da deniz kokuyor. Ben de turşu ve yoğurtla karıştırdım.

ciseak77 ciseak77 Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne
IMG_20200810_110557.webp
Cuma:59.1
Pazartesi:58.8

Birgaripanne Birgaripanne canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle mutlu bir ömür sür inşaallah . Hep mutlu geçsin hayatın ,yüzün hep gülsün :) :halay::KK200::KK73::KK37:
Tesekkurler canim
Cuma 90.8
Pzts 90.7
Fark - 100

Uyanır uyanmaz tartıldım beklesem ödem inerdi bide gece 3 4 defa uyanıyorum emzirmeye ve her kalkmaya su içiyorum
Yawrukush Yawrukush aydingelini aydingelini
Aman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artar

Aman ihmal etme ne kadar su o kadar sut yemeklerini de protein agirlikli yersen sut kalitende artar
İnşaAllah canım bol bol içmeye çalşyorm suyu

Doğum günün kutlu olsun bu arada Rabbim sevdiklerinle birlikte hayrlı uzun ömürler nasip etsin inşaAllah ❤️😍

Ne yazik ki uzun suredir kilomu koruyamayanlardinim surekli al ver oluyor belli donemler dikkat ediyorum 3 4 kilo gidiyor sonra bi birakiyorum hooop geri geliyor simdilik dikkat ediyorum ama biraz zor donemlerden geciyorum babam rahatsiz onun uzuntusunu yasiyoruz ve uzuntu ve stres malesef bende kilo yapiyor cunku milletin istahinin kesildigi durumlarda benim istahim artiyor ayrrica bu ay dogum kontrol hapimi kestim kilo veremememde onunda buyuk etkisi var diye dusunuyorum 1 kac ay bole deniyecegim insallah 3. Gelmez kilo vericem diye 😋Neyse kilo bildirimimi yapim

Pazartesi kilom

76.3

Hayirli olsun bana ....

Back
X