Dediğin doğru canım. Erkekler hiç bi sorumluluğu almak istemiyorlar. Çalışıyolar diye dünya ondan ibaret sanıyo benimki oysaki ben de çalışıyordum hiç böyle agresif değildim.
Ya konu benim eşim 8 de işten çıkıyo ya, kuzeniyle bi ev bakmaya gidiyoduk 7 buçuk civarı, şans eseri( oğlumun arabayı tanımasıyla) eşimin işten erken çıktığını parkın otoparkında durduğunu gördüm. Bizim evden uzak biraz. Gittim yanına iş arkadaşıyla içiyo elinde bira var. Napıyosun burda dedim şimdi geldik yeni çıktım işten falan dedi. Saate baktım çeyrek var sekize. İyi dedim döndüm yoluma baktım. Akşam da tartıştım dedim kaçıncı yalanın bu acaba kaç dfa yaptın aynısını? İçicem dedinde içme mi dedim, dedim. Patronka kavga ettim işten çıkıyodum bugün moralim zaten bozuk blablabla. Ee mesaj atabilirdin şunla 2 bira içip gelcem canım sıkkın diye dedim. Yazsam 2 saat sorgulayacaktın rahatmı bırakcaksın dedi. Ee önceden mesajı atıp telefonu kapattığın zamanları çabuk unuttun yine aynısını yapsaydın dedim. Salak salak konuşma dedi o ağzını bi topla edebini bil dedim. Ablanı kötü bilirdik sen ablandan da beter çıktın en azından o anlayışlı ya ali ya bilmem kim gibi olmak lazım elaleme( yani bana) böyle yaranılmıyo dedi.
kartlar acık canım cidden sonuna kadar açık, anlayışlısını bul daha iyisini bul bulmak istemiyosan da napmak istersen sen bilirsin sonuna kadar açtım tüm kartları dedim. Daha da uzadı da gereksiz kısımlar orası

Yani mevzu yalan söylemesi hakaret etmesi ve kim olursa olsun ben onun ailesinden birisine kötü bişey demememe rağmen ablama laf demesi.
uzasın valla haklı benim suçluda ben oldum eskiden olsa ağla ağla çatlardım artık bıktırdı bu gereksiz küslükler suratlar küstüğü gün yatak ayırması falan. Eskiden yatağa geri çağrır küslük olmaz yatakta derdim artık nerde yatarsa yatsın. Mutsuzda olmuyorum açıkcası artık normal hayatıma bakabiliyorum eskiden karalar bağlardım
Merhaba canıım, inşallah güzel kilolar verirz canımm