• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizim menumuzde de balik var bugun, istavrit buldum dun markette Allahim yillar sonra :KK68:
Ama mangalda yapacagim, sirf yagda yapmamak icin :)))
Ben çok ısrar ettim mangalda yapalım diye ama mangalda güzel olmaz dedi aile üyelerim el mecbur yedim valla

Iyi aksamlar

10da
2 haslanmis yumurta

16 da
2 haslanmis yumurta
40gr kasar
5gr mayonez

18.00
1 muz

Gumburtuye gitti yine yumurta orucu :KK53:

Su 2 L
Spor
1 saat yurume bandinda yuruyus
100 suqat
100 kettlebell swing 8kg ile. 300 du Hedef ama yorgunumm.
18.324 adim 916 puan
4de uyandim dun erken uyuyunca o_O

Yawrukush Yawrukush

Ellerine saglik canim, bende iyiyim, dun alisveris yaptim ,bugun dinlenmek planim :)

Canim aksam yapamadim bugun squata yuklenecegim :)

Canim aksam yemegini, su ve egzersizinide yaz olur mu :)

Cok guzel bir menu olmus cok begendim canim :)
Ben de dinleniyorum. Yarın yine iş var. Bu hafta internetimiz bağlanacak. Daha aktif olcam

iyi aksamlar kızlarr
Yawrukush Yawrukush bnnu bnnu
Menü
Kahvaltı:eek:mlet, tel peynir, marul, 1 avuc kadar ince yufka ekmek
Ögle:1 armut, 30 gr badem
Aksam:4 köfte,marul salatası
Su 2lt
Spor:18800 adım 940 puan :)
Cok az yemissin canim, ben bu kadar yesem ayakta duramam heralde..

Boyle daha guzel kaptanim yaninda bulgur pilavi salaat

Korona gercek kaptanim maalesef
Hm anlamaya calisiyorum yuzdeyi
Ah gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey? :(

Özelden yazayım sana canım . Amin inşallah bir an evvel biter..

Kaptanımm bu hafta gelemedim aktif olamadım çok yorucu geçti hem iş hem de iki misafir geldi yemekli ve aniden eşimin kuzeni yatılı misafir olarak gelince ben hiçne elime telefon almaya ne pc açmaya zaman bulabildim ev işi yap işe git gece gel uyu gibi geçti şükür kendime geliyorum bu süreçte menülerimi paylaşamadım ama kaçamak yapmadım . Bundan sonra düzenli gelecek menüler :) Sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Merhaba eşim ne kadar az yemişsin :)
Yorucu ve cok hareketli bir hafta olmus canim benim :)
Dinlen her firsatta.
Bende iyiyim canim, bildigin gibi :)

Bilmiyorudum yemiştim ama bu gün ceza olarak suyu içtim hemde 3.5 litre 3 saat yürüdüm birşey de yemedim badem ceviz sadece yoğur bunları tüketebiliyormuyuz acaba
Canim badem ,ceviz, yogurt yiyebilirsin tabi :)
Daha takima yeni alistigin icin ben hatirlatma olsun diye yaziyorum.
Simit yiyecegin zaman yarim simit yiyebilirsin ekmek yerine.. :)

Ben çok ısrar ettim mangalda yapalım diye ama mangalda güzel olmaz dedi aile üyelerim el mecbur yedim valla
Biz gecenlerde bir video izlemistik odun atesinde balik yaptilar, boyle ekrana bakip ,agzimizin suyu akmisti.. :))
Oyuzden mangal yapalim dedik..

Iyi aksamlar

10da
2 haslanmis yumurta

16 da
2 haslanmis yumurta
40gr kasar
5gr mayonez

18.00
1 muz

Gumburtuye gitti yine yumurta orucu :KK53:

Su 2 L
Spor
1 saat yurume bandinda yuruyus
100 suqat
100 kettlebell swing 8kg ile. 300 du Hedef ama yorgunumm.
18.324 adim 916 puan
4de uyandim dun erken uyuyunca o_O

Yawrukush Yawrukush
Yumurta orucu bu sefer bir kismet olmuyor sana canim :)
Cok guzel birgun olmus..

Merhaba tabloyu yaptığım zaman galiba sizin bildiriminiz yok muydu bilemedim bi hata olmuş onu şuan düzeltemicem malesef telefondan tablo yaomak aşırı zor oluyor akşam bilgisayar başına geçtiğimde ilk işim düzeltmek olacak.
Tamam sorun değil zaten. Bildirimi geç yapmıştım. Cuma işe geç kalıyordum çünkü 😅😅

Cok az yemissin canim, ben bu kadar yesem ayakta duramam heralde..

Ah gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey? :KK43:

Yorucu ve cok hareketli bir hafta olmus canim benim :)
Dinlen her firsatta.
Bende iyiyim canim, bildigin gibi :)

Canim badem ,ceviz, yogurt yiyebilirsin tabi :)
Daha takima yeni alistigin icin ben hatirlatma olsun diye yaziyorum.
Simit yiyecegin zaman yarim simit yiyebilirsin ekmek yerine.. :)

Biz gecenlerde bir video izlemistik odun atesinde balik yaptilar, boyle ekrana bakip ,agzimizin suyu akmisti.. :))
Oyuzden mangal yapalim dedik..

Yumurta orucu bu sefer bir kismet olmuyor sana canim :)
Cok guzel birgun olmus..
Ay çok özür dilerim zorda bırakmakta istemiyorum yeni katırldım ya nasıl yapacağımı pek bilmiyorum ama yarın çok daha iyisini yapıcam inşallah🥰

Hwr zaman böyle degıl aslında genelde cumartesı gunlerı boyle oluyor telaştan sureklı
Genelde haftaıcı oğlen kahvaltı tarzı alsamda yemek yıyorum aralardada meyve
Tamam canim bu hafta hep menulerine dikkat edecegim.. :KK68:

Bugun
Saat 11:00 kahvaltı domates salatalık 1 rafadan yumurta 2 dılım bugday ekmeği

saat 13:00 sütlü kahve

ara üzüm
Saat 19:30 ciğer kavurma salata

su çok içemedım
Spor temızlık yaptım şimdi yürüyüş yapmaya gıdıyorum yapınca yazıcam☺
MotivatedAlready MotivatedAlready
Suyuda guzel icsen harika birgun olmus canim :)

Ben de dinleniyorum. Yarın yine iş var. Bu hafta internetimiz bağlanacak. Daha aktif olcam
Cok sevindim internetinize canim :)

Ay çok özür dilerim zorda bırakmakta istemiyorum yeni katırldım ya nasıl yapacağımı pek bilmiyorum ama yarın çok daha iyisini yapıcam inşallah🥰
Kimseyi zorda birakmiyorsun gulum..
Ben her konuda sana yardimci olurum.
Menulerin birkac gune duzene girer, hepimizin ilk baslarda boyle oluyor..
Ana ogunlerinde sebze yemekleri, salata, yumurta, yogurt, et yemekleri yiyebilirsin.
Ara ogunlerinde cig badem-ceviz-fistik vs, 1 porsiyon meyve ,cay kahve tuketebilirsin.
Bol su icmeye calis canim, gunde en az 2 litre icmeye calisiyoruz hepimiz.
Egzersizide evde youtubedan egzersiz videolarina bakarak yapabilirsin, leslie ile yuruyus var youtubeda, dilersen ben senin istedigin bir egzersiz varsa bulup paylasirim.
Gun boyu hareketli olmakta egzersiz bir nevi.
Aklina ne takilirsa sor canim :)

Ç
Tamam canim bu hafta hep menulerine dikkat edecegim.. :KK68:

Suyuda guzel icsen harika birgun olmus canim :)

Cok sevindim internetinize canim :)

Kimseyi zorda birakmiyorsun gulum..
Ben her konuda sana yardimci olurum.
Menulerin birkac gune duzene girer, hepimizin ilk baslarda boyle oluyor..
Ana ogunlerinde sebze yemekleri, salata, yumurta, yogurt, et yemekleri yiyebilirsin.
Ara ogunlerinde cig badem-ceviz-fistik vs, 1 porsiyon meyve ,cay kahve tuketebilirsin.
Bol su icmeye calis canim, gunde en az 2 litre icmeye calisiyoruz hepimiz.
Egzersizide evde youtubedan egzersiz videolarina bakarak yapabilirsin, leslie ile yuruyus var youtubeda, dilersen ben senin istedigin bir egzersiz varsa bulup paylasirim.
Gun boyu hareketli olmakta egzersiz bir nevi.
Aklina ne takilirsa sor canim :)
Ben de çok sevindim. Çünkü staj ödevim var. Onu bitirmem için internet gerek. Onu bitirirsem,stajım sayılacak. Stajım sayılırsa,iş yerinde kadroya alınacağım. Ev kirasını, faturaları ödedikten sonra endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu arada tekvandoda bir kuşak atladım. 10 kuşağın 6. Sı olan mavi kuşaklıyım

Ç

Ben de çok sevindim. Çünkü staj ödevim var. Onu bitirmem için internet gerek. Onu bitirirsem,stajım sayılacak. Stajım sayılırsa,iş yerinde kadroya alınacağım. Ev kirasını, faturaları ödedikten sonra endişelenmenize gerek kalmayacak. Bu arada tekvandoda bir kuşak atladım. 10 kuşağın 6. Sı olan mavi kuşaklıyım
Ahh ne guzel haberler canim..
Internetiniz hemen baglansin ve stajin kolaylikla hallolsun insallah..
Yeni kusaginada cok sevindim, ne guzel seyler olmus son gunlerde.. :)

Selam kızlar
Sabah baya vermişimdir düşüncesiyle tartıldım ve 500 gr eksik çıktım çünkü kaç gündür koşturuyordum, derken gün içinde regl oldum ve bugün cıvıttım sabah tartılmaya korkuyorum, şu an yürüyüş de yapamam çünkü aşırı pert oldum, diş buğdayı yaptık bugün bebeğime , hem yoğunluk hem regl hem emzirme derken ben yedim bugün diyet falan bozuldu , pişman mıyım evet ama başka seçeneğim yoktu aynı günü bir daha yaşasam bir daha yerdim sanırım 😟 yarın telafi etmek için elimden gelen herşeyi yapıcam 😕 zira geçen hafta ben çok dikkat ettim ama gr eksilmemiş meğer regl şeysiymiş neyse ki tartıyı sabit görmüştüm 🧐

Bugünki menülğ de yazıp geçmişe bakayım
Sabah
2 yumurtadan mantarlı omlet
2 dilim süzme
1 dilim kaşar peyniri
1 ince dikim siyez ekmeği
1 yk kaymak
1 zeytin
Domates, salatalık

Ara
3 çiğ badem

Öğle:4gibi
1 dilim su böreği
1 dilim sansebastian keki
1 cup diş buğdayı
:olamaz::olamaz::olamaz:

Akşam:
Sansebastian kekinden bir parça
Su:2 lt
Spor:sormayın daha yeni oturdum
Yawrukush Yawrukush Mathildablue Mathildablue

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Saol canim
Ah gercekten mi korona oldu kardesin, nasilsiniz canim, sizde var mi bir sey? :KK43:
Sanirim biz gecen haftadan atlattik cunku kardesimin belirtileri gecen hafta bizdeydi
Iyiki diyete ara vermisim cunku unuttum ne yazzacaktim 😄😄😄
Hm
Hmmm
Vucut direncimin dusmemesi lazimmis
Selam kızlar
Sabah baya vermişimdir düşüncesiyle tartıldım ve 500 gr eksik çıktım çünkü kaç gündür koşturuyordum, derken gün içinde regl oldum ve bugün cıvıttım sabah tartılmaya korkuyorum, şu an yürüyüş de yapamam çünkü aşırı pert oldum, diş buğdayı yaptık bugün bebeğime , hem yoğunluk hem regl hem emzirme derken ben yedim bugün diyet falan bozuldu , pişman mıyım evet ama başka seçeneğim yoktu aynı günü bir daha yaşasam bir daha yerdim sanırım 😟 yarın telafi etmek için elimden gelen herşeyi yapıcam 😕 zira geçen hafta ben çok dikkat ettim ama gr eksilmemiş meğer regl şeysiymiş neyse ki tartıyı sabit görmüştüm 🧐
Bence her gun tartilma cezani belirleyim hemen 2 bardak su her tartildigin gun icin
Pazartesi cuma haric

Bir haber daha verip Aras'i uyutmaya kaciyorum :)
Sali gunu bir saat belirleyip (cogunluga uyan bir saat) 5. takimi ziyarete, sohbete gidelim kizlar, ne dersiniz :)
Hangi saatler uygun olur sizler icin?
Benim saat farkindan oturu aksam 17.00-18.00 arasi, 20.00-21.00 arasi, 22.00-23.00 arasi musait oluyor fakat cogunluga baska saatler uygunsa o saatlerde de telefondan katilmaya calisirim aksam 17.00 itibariyle :)
Canım katılmaya çalışırım ben 22-23 arası uygun oluyorum 👍
Günaydın kızlar dünkü menüm
Sabah limonlu su
Öğlen bir tane simit peynir küçük domates
Akşam et sote çorba
3.45 dk yürüyüş💪🙈
3 Litre suu
Az yemişsin ama simit yine de gözüme battı

Yahu bugünki menümle menülere yorum yazasım da gelmiyor kendine bak kendineee diye kızıyorum 🤨
Selam :)
Allahım ölücem bamya diye
Benim kadar bamya seven biri var mıdır acaba?
Bugün sağlam yedim
Bakalım yarın kantar kaç çekecek :)
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne
@_Vera_ seni de fahri kaptan gibi görmeye başladım ben :)
Spor yok
Su çok
Ben ben bayılırım bamyaya ve bilmiyorum gördün mü menümde bayaaa neredeyse her hafta günde 2 kez bamya var 😃

BIR DIGER HABER, LISTEDE stitch stitch ARKADASIMIZIN GIRISINI YANLIS YAPTIGIMDAN ,TUM SONUC LISTESINI VE TAKIM LISTEMIZI DUZENLEMEK DURUMUNDA KALDIM VE TAKIMIMIZ 3. OLDU BU DURUMDA, GEC KALMIS BIR 3.LUKTEN OTURUDE HEPINIZI KUTLUYORUM KIZLAR...:KK200:
Süper ilk 3 e girmişiz :KK71:
Zeytinyağı mıydı? Balık balıktır ya :) o kadar da zararda değilsin bence.
Hayır yağda kızarmış balık hem balığın faydalarını öldürür hem de yap çekeceği işin diyeti bozar :KK12:
Kardesim korona olmus kaptanim buyuk ihtimal bizde evlerimizin bahcesi 1 annemgille 😷😷😷
Size virus bulastirmak istemiyorum bir sure topige gelemicem 15 gun falan

😂😂😂😂
Saka saka burdayim hep

O kadar yoruldun desene daha gencsin kaptanim:sinirli: @Ceydos eli sopali ama 😄😄

Vay vay vay belki bende izne ayrilmasaydim 2 bile olurduk donusum muhtesem olacak 😌😌😌

Kaptanim izne ayrildigimiz haftaya mi bolunecek ilk bildirimimiz
Aa çok geçmiş olsun test yaptınız mı
Bizim menumuzde de balik var bugun, istavrit buldum dun markette Allahim yillar sonra :KK68:
Ama mangalda yapacagim, sirf yagda yapmamak icin :)))
Balık mevsiminin açıldığı bizim menülere de yansıdı 😃 dünden beri ben dahil balık görüyorum hep 👏
iyi aksamlar kızlarr
Yawrukush Yawrukush bnnu bnnu
Menü
Kahvaltı:eek:mlet, tel peynir, marul, 1 avuc kadar ince yufka ekmek
Ögle:1 armut, 30 gr badem
Aksam:4 köfte,marul salatası
Su 2lt
Spor:18800 adım 940 puan :)
Selam eşim bir kez daha utandım menün çok güzel 👍

Saol canim

Sanirim biz gecen haftadan atlattik cunku kardesimin belirtileri gecen hafta bizdeydi
Iyiki diyete ara vermisim cunku unuttum ne yazzacaktim 😄😄😄
Hm
Hmmm
Vucut direncimin dusmemesi lazimmis

Bence her gun tartilma cezani belirleyim hemen 2 bardak su her tartildigin gun icin
Pazartesi cuma haric
Her gün tartılmıyorum aslında dün çok yoruldum baya merak ettim gitti mi diye 😕 daha önceleri tartışlırdım senle konuşmuştuk o günden beri tartı günleri dışında hiç tartılmamıştım 😄 hemen suyumu içiyorum

Ya kaptanım Yawrukush Yawrukush ne zaman dikkat etmeye çalışsam daha çok yiyesim geliyor.tam motive oluyorum 1 bozuyorum haydi sar başa yedikçe yiyesim geliyor takıma girdim girmeden önce 1 hafta cok iyiydi bugun bi haller geldi surekli 66 ya geri donuyorum istediğim 5 6 kilo vermek onu bile beceremiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı olun

Back
X