• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar ben gelebildimm

cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay

akşam: 1 palamut, bol salata

su: 3 lt
Spor; 8000 adım ve 1 mile leslie @_Vera_

pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay

akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.
Su: 3 lt

spor; :11000 adım

Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedim🤪🤣🤣 gittik orkide aldık bana 🤭 biraz gezdik dolaştık ve eve geldik. Ama nedense aşırı yorgunum kızlar hiç bişey yapmaya halim yok ayaklarım ağrıyo havalardan sanırım. Birde regl haftam bu hafta. Umarım bi sürpriz ile karşılaşmam 👶🏻👧🏻 Ütü yapacaktkm bıraktım. Ben uykuya geçiyorum yarın görüşürüzz 🥰🥰

sserendipity sserendipity

Sanırım ihtiyacım olan şey bu, yarın 3 mille başlayayım mı 😁
3 mile 45 dk ama o ağır gelmez mi ertesi gün azer bülbül gibi le dokunmayın bana çok fenayım diyebilirsin bence parçala 1 mile sabah 1 mile akşam yap yürüyüş de ekle

cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay

pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay

akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.

Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedim🤪🤣🤣 gittik orkide aldık bana 🤭 biraz gezdik dolaştık ve eve geldik. Ama nedense aşırı yorgunum kızlar hiç bişey yapmaya halim yok ayaklarım ağrıyo havalardan sanırım. Birde regl haftam bu hafta. Umarım bi sürpriz ile karşılaşmam 👶🏻👧🏻 Ütü yapacaktkm bıraktım. Ben uykuya geçiyorum yarın görüşürüzz 🥰🥰

Barışmanıza çoook sevindim çiçeğiniz de hayırlı olsun orkideyi bende çok severim. Tabii leslie de gözümden kaçmadı yarın hemen tabloya eklicem

Hayirlisi olsun canim bebegin kac aylikti
Esimde benden supheleniyor hamile avratlar bu kadar asermiyor diyor bakalim kk da birisine gulmustum izine ciktiktan sonra gebe kaldi diye umarim basima gelmez
58 i gormek istiyorum
Bulursan bana link atarmısın
Atarim canim

İyi geceler:KK37:

Menu

Sabah
Salata (2 haslanmis yumurta, bir dilim salam, 8-9 siyah zeytin, domates, salatalik, kapya, marul) ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma

Yesil elma

Aksam
Palamut (firinda, 2 tane). avokado sos, marul salatasi ve salgam

Mandalina (1)

Su 3 litreyi gecti
11 bin adim 550 puan

Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

Sabah
1 tabak menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 bardak çay

Ara
1 adet yeşil elma
1 avuç kuruyemiş
2 kuru kayısı

Akşam
Muzlu tarçınlı sütlü yulaf

Su: 2,5L
Spor: dinlenme zamanı 😌
Ayy ben eşimi etiketlemeyi unuttummm, hemen etiketleyeyim esmeriiim esmeriiim

3 mile 45 dk ama o ağır gelmez mi ertesi gün azer bülbül gibi le dokunmayın bana çok fenayım diyebilirsin bence parçala 1 mile sabah 1 mile akşam yap yürüyüş de ekle
Ohooo, zamanında ne sporlar yaptığımı bilsen nasıl albüm çıkarmadığımı sorarsın 🤣🤣🤣🤣
Şöyle diyim aralıksız 6 gün fitnessa gittim bir otelde zamanında aslında kilo verme maceram da öyle başladı Mart ayında sabah aç karnına kardiyo yapıyordum sabah saat 8-9 aralığında 1-1,5 saat, ardından akşam saat 5-7 arasında da ağırlık çalışmam vardı... Bu yaptığım çok sağlıksızdı aslında sakatlanma olasılığım vs de vardı ama zamanım kısıtlıydı ve elimdeki en iyi seçenekti 😁 hocamla konuştuk spor geçmişime güvenerekten böyle bir program yaptık. Ama sana anlatamam yani 2-3 gün sonra artık duvarlara, anneme tutuna tutuna yürüyordum 😁🤣 hani bir gün kol çalışıyorsam yarın bacak sonraki gün başka bir yer diye diye her yerim böyle oldu ama ben hâlâ spor yapıyorum 🤣🤣 neyse kazasız belasız atlattık 🙈 ardından 2 hafta yatışşş 🙈🤣 ama çok faydasını gördüm tabii 😁
O yüzden gönder 3 mili gelsin 😎😎

bence menulerin guzel canim. spor da harika..
barismaniza cok sevindim. mutluluğunuz daim olsun canim

stitch stitch menümü yazıyorum :KK43:
sabah peynir domates salatalık
öğle 1 salkım üzün 1 küte
akşam 1 yağda kızarmış balık bol salata 2 dilim karpuz
bu arada günde 1 bardak ada çayı içmeye başladım 1 dilim limonlu bakalım etkisi ne olacak
su 2 lt ama onu 3 yaparım yatana kadar
spor 12.000 adım 600 puan 6 kat merdiven çıktım 20 basamaklı olması lazım kat yüksekliğinden 36 puanda burdan toplamda 636 puan
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne
Balik firinda olsa daha iyiymis ama bence menu bu kadar sporla okeydir 👍

Bu hiit antrenmani nedir arkadaşlar benide aydınlatır mısınız:)
Canim High Intensity Internal Training demek, genelde 10-30dk arasi oluyor, kalp ritmini yuksek tutarak yapilan egzersizler, atiyorum 2dk mekik, 30sn dinlenme, 2 dk squat, 30sn dinlenme vs vs. Kalp ritim dusmemesi icin hareketler arasi dinlenme cok kisa ama en etkili spor oldugu soyleniyor. Youtube'a yazarsan cok video var

Barışmanıza çoook sevindim çiçeğiniz de hayırlı olsun orkideyi bende çok severim. Tabii leslie de gözümden kaçmadı yarın hemen tabloya eklicem
Teşekkür ederim canımm 🥰 takım ile ilgilendiğin için de kendi adıma teşekkür ederim. Hepinize teşekkürler Yawrukush Yawrukush Birgaripanne Birgaripanne CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_
Hayirlisi olsun canim bebegin kac aylikti
Esimde benden supheleniyor hamile avratlar bu kadar asermiyor diyor bakalim kk da birisine gulmustum izine ciktiktan sonra gebe kaldi diye umarim basima gelmez
58 i gormek istiyorum

Atarim canim
Tansu dikkat et be kuzum. Yaşımız genç. 2 evladın var Allah bağışlasın. Yani bana göre 2 evlat yeter çok şükür. Senin düşünceni bilmiyorum ama çocuk insanı gerçekten yaşlandırıyo bide peşpeşe olunca sana da günah kuzum.
benim oğlum şuan 22 aylık. Rabbimin gcüne gitmesin ama 2 sene daha istemiyorum. Hem kendimi toparlmak hem onun biraz büyümesi açısından. Hee birde şu kilolardan kurtulmayı istiyorum . Bende herkese ya ne kazası be öyle kaza mı olur diyodum. Oluyomuş yani neden olmasınmış 😂🤣
aydingelini aydingelini canim kusura bakma ben yanlis gormusum foto acilmadan direk asagi dogru gidince neyin 40 tl oldugu orta cikti :kızgın: :olamaz::ruh:
Aynen kuzum yani baya pahalı şuan benm için o. Hoş çakma apple watch istiyorum o 200 tl ama banane doğum günüm geldi 🤣🤣

sserendipity sserendipity canım bana menülern az geldi. Biraz zenginleştirmelisin. Bende bi zamanlar bu şekilde felaket güzel kilo vermiştim kısa sürede. Hemde geri almamıştım ama şuan bakınca senin menülern biraz az geldi. Çeşitlendirmek bence daha iyi olur 🥰 🧿 maşallah diyeyim

Bugunku menum @_Vera_ beni vurabilirsin 😬🙈
Sabah 2kucuk dilim eksi maya ekmek, 2 sahanda yumurta, domates, salatalik
2gibi aciktim, ton balikli salata yedim
Doymadim 3 gibi sade kahve ve fistik ezmesi yedim ama miktar fazla oldu 🙁
Aksam da 9da 2 kucuk dilim pizza yedim (hazir tek kisilik dondurulmus pizzalardan, esim yapti ben de dayanamayip yedim 🤦‍♀️)
Spor yuruyus sadece 8bin adim
Su cok yok.
Bugun cok kotu gecti, niye boyle oldu anlamadim, yarin tartilmayacagim o yuzden ama yarin dikkat edip sali bildirim yapacagim. Bugun gitti yarin kaldigim yerden devam!

Back
X