- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 31
Selam kızlar ben gelebildimm
cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay
akşam: 1 palamut, bol salata
su: 3 lt
Spor; 8000 adım ve 1 mile leslie @_Vera_
pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay
akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.
Su: 3 lt
spor; :11000 adım
Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedim

gittik orkide aldık bana
biraz gezdik dolaştık ve eve geldik. Ama nedense aşırı yorgunum kızlar hiç bişey yapmaya halim yok ayaklarım ağrıyo havalardan sanırım. Birde regl haftam bu hafta. Umarım bi sürpriz ile karşılaşmam 
Ütü yapacaktkm bıraktım. Ben uykuya geçiyorum yarın görüşürüzz 

sserendipity
cumartesi menüm; sabah: domates soslu biberli kavurma 3 yk, 2 dilim ekmek. Domates salatalık 1 haş. Yum. 2 bardak çay
akşam: 1 palamut, bol salata
su: 3 lt
Spor; 8000 adım ve 1 mile leslie @_Vera_
pazar menüm: sabah; kavurmalı yumurta, 1 dili ekmek domates salatalık peynir 2 bardak çay
akşam: 1,5 orta boy kepçeden krep yaptım( çok inceydi) içine tavuk sote üstüne beşamel sos yapıp fırınladım 1 tane ondan yedim ( çok kalorili olacağnı sanmadım ama aşırı doyurdu size fazla geldiyse alırıım bi dal ceza. 2dilim minik karpuz.
Su: 3 lt
spor; :11000 adım
Eşim hatasını anladı sonunda. Barışma şartı orkide istedim