• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush stitch stitch günaydın kızlar..🥰
Dünki menümü yazayımm
08.30 Sabah 4 zeytin bir çatal peynir helvası
13.00 öğlen sebzeli sulu köfte bir porsiyon 1 dlm ekmek ilk defa ekmek kullandımm
Akşam bir porsiyon meyve
3.30 saat yürüyüş
1000 ip atladım
15 leslie
İşten geldikten sonra
4 saat yoğun temizlik ♥😍🥰
2.5 lt su

Gunaydin 4. takimin citir mi citir hatunlari, cok keyifli birgun diliyorum.:KK200:
Biliyorsunuz yarin yarisma ve tarti gunumuz, bugun menulerinize cok dikkat edin, egzersizlerinizi cok hafif tutun, aksam yemeginizi yiyebildiginiz kadar erken yiyin, basgul yarin hepinizi guldursun insallah...:KK5:
Günaydın canım .tartı gününden önce egzersiz yapılmaz fazla gösterir gibi bişe duymuştum sende ona istinaden mi böyle dedin ne derece doğru canım varmı bi bilgin

IMG_20201001_095242.webp
bu hafta çok yurumemisim ama:)

Günaydın kızlllaar bugün iş yerinde öğlen yarmalı yoğurtlu çorba ve kıymalı börek var. Ben de akşama bamya yaptım. Şimdi sizce o böreği yesem mi yoksa sadece çorbamı içiiiip Allah’ıma şükür mü etsem 😢
Günaydın canım bence nefsini köreltmek için küçücük bir dilim yiyebilirsin tadımlık 😊

Günaydın kızlllaar bugün iş yerinde öğlen yarmalı yoğurtlu çorba ve kıymalı börek var. Ben de akşama bamya yaptım. Şimdi sizce o böreği yesem mi yoksa sadece çorbamı içiiiip Allah’ıma şükür mü etsem 😢
Böreği yemeeee☹️☹️ atladığın ipleri yaptığın leslieleri düşün onları çöpe atma bi kere yersen her yemek çıktığında aman yiyim dersin dik dur eğilme bu takım seninle 🤣🤣🤣💪💪💪

Böreği yemeeee☹☹ atladığın ipleri yaptığın leslieleri düşün onları çöpe atma bi kere yersen her yemek çıktığında aman yiyim dersin dik dur eğilme bu takım seninle 🤣🤣🤣💪💪💪
🤣🤣 yok be zaten çok güzel olmuyor da çorba çok az olursa yarım dilim yesem mi dedim, ben dün tarçınlı kekimi yememişim heeey yavruuum

🤣🤣 yok be zaten çok güzel olmuyor da çorba çok az olursa yarım dilim yesem mi dedim, ben dün tarçınlı kekimi yememişim heeey yavruuum
Çorba azsa yanına ekmek katık edebilir 5 6 dilim ekmek yiyebilirsin 🤣🤣🤣 şaka yapıyorum tabikiii böyle bi teklifi yapacak kadar delirmedim. Çorba azsa evden yanına meyve ya da marketten bir elma felan alabilirsin en kötü diyet bir atıştırmalık

Çorba azsa yanına ekmek katık edebilir 5 6 dilim ekmek yiyebilirsin 🤣🤣🤣 şaka yapıyorum tabikiii böyle bi teklifi yapacak kadar delirmedim. Çorba azsa evden yanına meyve ya da marketten bir elma felan alabilirsin en kötü diyet bir atıştırmalık

geldim kuzum işteyim çorba 2 kase içerim doymazsam O zaman, hoşçakal börek 🥯😢

Yawrukush Yawrukush kaptanım merhaba, sana bir şey soracağım. Daha önce ıf ile kilo verdim demiştin. İstedğin kiloya inince normal düzenine mi döndün? Benim kahvaltı alışkanlığım çok kötüydü o yüzden uzun vadede de uygulayabilirim gibi düşünüyorum. Diyet değil de yaşam tarzı gibi. Ne kadar olur bilemiyorum ama uzun süre uygulamada zararı olur mu ?

Eksik sayfalar oldu demek ki gecmiste kaptanim duzeltecegim merak etmeyin.. :KK200:

Guzel birgun olmus canim ,egzersizin normalden az sadece, gorusemedikte bir kac gundur, nasilsin her sey yolunda mi?

Guzel birgun olmus canim, hergun gibi :))

Bu hafta okullarda odevleri acayip arttirdilar Denizcim ,aksam hava kararana kadar odev yetistirmeye calisiyoruz cocuklarla..
Neye ugradigimizi sasirdik...
Gel sen, hep gel canim..:KK200:

Canim hergun aksam gunluk menumuzu, ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi varsa hareket etmemizi saglayan ev islerimizi vs yaziyoruz.
Bunlari gunluk tablomuza isliyorum.
Her pazartesi kontrol tartimiz var, sabah ac karnina tartilip yaziyoruz.
Her cuma ise tartilip, tarti fotomuzla kilo bildirimi yapiyoruz.
Cuma gunleri yarisma sonrasi,takim ici eslestirme yapiyoruz, her hafta es yarismamiz oluyor
Bunun haricinde de spor yarismalarimiz oluyor hafta boyunca.
Geriside sohbet muhabbet :)
Haklarina gelince yilda 2 izin hakkin var Canfebcim, 1 adette saglik izni hakki var her uyenin. :))
Günaydın özgecim. Evet az bu ara pek içimden gelmedi egzersiz yapmak cıkmadım yürüyüse ondan. Bi de canım sağlıksız seyler çekip durdu yani bu hafta artı cıkarım belki beslenme düzenim bozuldu:/

Yarısı ya da çeyreğini yiyebilirsin bence

Iyi ol da canim kosturmalar, yogunluklar bitmiyor hic..
Bende bildigi gibiyim kuzum ,denk gelemiyoruz haklisin ozledim senle sohbet etmeyi :)

Bu mesaji daha suan gordum, cok ozur dilerim gec cevabim icin..
Senin gibi tatli bir uyeyi istemez miyiz :))

Bu mesajida yeni gordum canim, ne guzel bir diyet ve spor duzeni oturtmussun :)

Zeynebim agirlikli olarak yuruyusune devam et.
Haftada 1-2 gunde agirlik yapabilirsin..
Bunda bir sakinca yok canim..

Guzel birgun olmus canim :)

Gozler dolu dolu oldu yazini okuyunca:KK61:, hemen burada da paylasacagim tum takim gorsun..
Demistim ya harika bir yol arkadasisin, bende yerin hep ozel, gece 2.30da yollarimizi kesistiren kadere selam olsun kuzum... :cool: :KK200:

Bu sayfaya yaziyoruz tum paylasimlarimizi , tablolarimizi da bu sayfada paylasiyoruz canim.
Bu haftanin spor yarismalari adimlama ve oldugumuz yerde ip atlama, ip yoksada hayali ip atlama..
En cok yapan dereceye giriyor :))

Guzel bir gun olmus canimcim :))

Cok cok guzel bir gun olmus canim, nasilsin tamamen adapte oldun mu diyete, egzersizlere :)

Bende kahve icince tok hissediyorum, kahve ne guzel bir sey :))
Evet adapte oldum artık en azından canım tatlı istemiyor gün içerisinde pek acıkmıyorum ama akşam altıdan sonra hiç bişey yemeyince acıkıyorum

Back
X