- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Evet o programı kullanıyorum bende teşekkür ederimEvet ilk sayfada onun da puanı var hatta fatsecret diye bi uygulama var indirmenizi tavsiye ederim orada ev işinin bile kaç kalori yaktığını gösteriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o programı kullanıyorum bende teşekkür ederimEvet ilk sayfada onun da puanı var hatta fatsecret diye bi uygulama var indirmenizi tavsiye ederim orada ev işinin bile kaç kalori yaktığını gösteriyor
Menuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?
Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..
Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim...
Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)
Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)
Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..
Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..
Guzel bir gun olmus canim :)
Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)
Harika bir gün olmuş eşim tebrik ederim
Gorusuruz canim :)Kolay gelsin kaptanım görüşürüz sonra :)
Meyve suyu olmasa cok daha guzel bir menu olacakmis ama bu haliylede guzel canim :)
Tesekkurler canimYarım litre suya 2 tatlı kaşığı ya da 2 poşet ben poşet çay kullanıyorum atıp 10 15 dk demliyorsunuz. Sonra içine yarım limon suyu ve 1 soda döküyorsunuz. Tabii sodanın gazı varken tadı çok fena ben içememiştim bana 1 2 saat bekleyebilirsin gazı çıksın öyle iç demişti. O karışımı sabah kahvaltısından Öğle yemeğine kadar içip bitiriyorsunuz
Kolay gelsin kaptanımKizlar 1 bucuk saat sonra kucuk oglumu disciye goturecegim,sonrasinda da markete ugrayip eve gelecegiz.Cok aktif olamayabilirim bugun,haberiniz olsun![]()
Sagol canim benimKolay gelsin kaptanım
Geçmiş olsun canımKizlar 1 bucuk saat sonra kucuk oglumu disciye goturecegim,sonrasinda da markete ugrayip eve gelecegiz.Cok aktif olamayabilirim bugun,haberiniz olsun![]()
Sagol Aysecim, yazin dondurmayi biraz abartinca disinde curume baslangici olmus,bu son gidisimiz olacak insallahGeçmiş olsun canım
Menuler sorun degil Banucum, cok az kaldi mezuniyetine, yinede emin misin yarin izne ayrilmak istediginden canim?
Egzersize gore degisir canim.
Agirlikla yapilan, kas kitlesini arttiran tarzda egzersizler, kaslarda odeme sebep olur, bu odem kisa surede gecer ama 2-3 gun tartiya arti olarak yansiyabilir.
Bu sebeple tarti oncesi 1-2 gunu hafif egzersizlerle (yuruyus gibi) gecirmek en guzeli canim..
Canim istedigin kiloya inince kilo koruman gerekir..
Cunku istediklerini yer, egzersizede cok vakit ayiramazsan misal, kilolar geri geliyor.
Kilo korumada kendine bir kilo araligi belirleyip, mesela diyelim ki hedefin 60 kg , 61-62 kilo gormeye basladin tartida, diyetteki gibi 60 kg.ya inene kadar dikkat eder sonra ,belirledigin duzende yemeye devam edebilirsin.
if meselesine gelirsek , gunde 2 ogun yemeye devam edebilirsin.
Fakat duzenli olarak her turlu besin ogesinden yeteri kadar almalisin.
Yani vucudunun ihtiyaci olan seyleri 2 ogunde ona verebilirsin, ancak diyet yapiyormus gibi aralikli oruclarin saatini beklemezsin mesela.Kendi hayatina gore ayarlarsin yeme saatlerini canim...
Olabilir canim diyet uzun soluklu bir surec, sende robot degilsin.
Arada boyle zamanlar olabilir, dert etme :)
Cok sevindim canim, gayet iyi gidiyorsun zaten :)
Takim senin, soz verdin, toparlaninca bekliyorum..
Acil sifalar Senemim, tatli kizinida operim yanaklarindan canim..
Guzel bir gun olmus canim :)
Gayet guzel birgun olmus Aysecim ,cok begendim :)
Iyi ol da canim kosturmalar, yogunluklar bitmiyor hic..
Bende bildigi gibiyim kuzum ,denk gelemiyoruz haklisin ozledim senle sohbet etmeyi :)
Bu mesaji daha suan gordum, cok ozur dilerim gec cevabim icin..
Senin gibi tatli bir uyeyi istemez miyiz :))
Bu mesajida yeni gordum canim, ne guzel bir diyet ve spor duzeni oturtmussun :)
Zeynebim agirlikli olarak yuruyusune devam et.
Haftada 1-2 gunde agirlik yapabilirsin..
Bunda bir sakinca yok canim..
Guzel birgun olmus canim :)
Gozler dolu dolu oldu yazini okuyunca, hemen burada da paylasacagim tum takim gorsun..
Demistim ya harika bir yol arkadasisin, bende yerin hep ozel, gece 2.30da yollarimizi kesistiren kadere selam olsun kuzum...![]()
Bu sayfaya yaziyoruz tum paylasimlarimizi , tablolarimizi da bu sayfada paylasiyoruz canim.
Bu haftanin spor yarismalari adimlama ve oldugumuz yerde ip atlama, ip yoksada hayali ip atlama..
En cok yapan dereceye giriyor :))
Guzel bir gun olmus canimcim :))
Cok cok guzel bir gun olmus canim, nasilsin tamamen adapte oldun mu diyete, egzersizlere :)
Bende kahve icince tok hissediyorum, kahve ne guzel bir sey :))
Canım kaptanım yaKizlar taze mezunumuzMotivatedAlready arkadasimiz asagidaki linke basari hikayesini yazdi..
Ben cok duygulandim, sizlerle de paylasmak istedim.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Eveeeet eski ekürim @giustizia_ ayağını sürüdü Ve peşinden ben de mezun olduuum Öncelikle kilo alma hikayemle başlayım Üniversiteye başlarken 56-58 arası idim Sonra 2-2,5 saat gidiş aynı şekilde de geliş günde 5 saate yakın yol gidiyordum 2 saat yol gidince evde kahvaltı bile yapsam acıkıyor...www.kadinlarkulubu.com
Yok canim hic onemli degil tasinma telasi cok zordur bilirim insallah yerlesmissindir,iyi geceler kizlar. dun taşındık şükür. baya yorucu bir surec oldu. tabi esyalari eve getirmekle is bitmiyor. yerlestirme ne kadar surer bilmiyorum.Yawrukush kaptanciiim yarina eksi görürüm insallah. pazartesi -100 düm.
B Beklenen2 canim hic iyi bir es olamadim biliyorum. tasinma haftasina denk geldi. canli dersler, cocuklar, esya toplama derken gece 2 lere kadar ayaktaydim firsat bulup yazamadim. ins bu hafta cok guzel kilolar gider
Arrietty_ canim menu ve sporlarimi yazamadim ama guzel adimlar attim. akilli bileklik aldim bende attığım adim sayisini gordukce gaza geliyorum. hatta hemen fotolarini atayim. bunlar dun ve bugünün.insallah guzel kilolar gitmiştir..