• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
9.00
1 yk kadar fıstık
1 tk kadar kuru üzüm

13.00
3 gong (135 kalori-dışarıdaydm)

14.30
1 kase mercimek çorbası
1 d ekmek

18.00
1 kase pırasa yemeği
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
1 çatal makarna (canım çekti 😭)

Su 1.5 şimdilik
Spor 30 dk yürüyüş .4=120p
30 dk ev işi.2=60p
Toplam 180 p
Yawrukush Yawrukush @_Vera_ @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Ah o gong olmayaydı iyiydi. Gong yerine diyet bir paket ürün olabilirdi. Onun dışında güzel bir gün suyunuzu da yazar mısınız? Bu hafta takımda ödem çok su işini boşladık gibi geliyor su konusunu sıkıca takip edicem inşallah bu hafta

Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Sbah iştahım yoktu kahvaltı yapmadım
Öğlen (13.30)
Döner salata yemiştim afedersiniz ama istifa ettim
İştahım hiç yok
Akşam da yemedim belki ilerleyen saatlerde 1 mandalina yerim
3 lt su
1.30 saat yürütüş (360 p)
🤧

Menü yazayim kızdan fırsat bulmuşken

Kahvalti 11.00 kucuk kase menemen
1 tabak maydonoz dereotu salatası
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 parça kaşar
1 dilim ekmek
1 t.k tahin pekmez

Ara neskafe 1 tane petibör bisküvi 5 fındık

16.00
8 kaşık kıymalı Karnıbahar yemeği
4 kaşık naneli pulbiberli yoğurt

19.00
2 kepçe mercimek çorba
Salata,
2 tane salatalık turşusu
2 tane tavuk pirzola

3 lt su ,yeşil çay zencefil limon karışımı 1buyuk bardak
45 dk eliptik yapicam 315 puan

Bu sıra iştahimi dizginlemrkte zorlanıyorum. Yanlış yollara sapmamak için öğle yemeği de yemeyi dusunuyorum artık ..
10 kiloyu 5 ayda veriyim ama iştahım yüzünden dibe çöküp verdigimi almak istemiyorum
Haftada 1,2 kilo vericek hirsim halim kalmamis bı tık koruma mantığı ile kilo veriyim diyorum.Mezun olunca da korumak daha kolay olucaktir alışırsam diye düşünüyorum
Haftada 4,5 gün olmazsa olmazim sporum olursa herşey daha kolay olacaktır 🙃🙃@Yawrukush
Bazı dönemler Vücudumuz böyle tepkiler veriyor aynısı bende de vardı geçen hafta. Fakat sürekli şunu düşünüyorum bunu yersem emeklerime yazık değil mi sporlardan sonra ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum. Ayrıca bu isteğime yoğun sporla karşılık veriyorum. Acıktıkça kalk vera biraz yürü diyorum kendime. En kötü leblebi yiyorum. Yerken üff bu ne şimdi bi paket luppo olsa ne yerim diyorum ama 10 dk sonra inanılmaz tokluk hissi geliyor. Tavsiye ederim

Sbah iştahım yoktu kahvaltı yapmadım
Öğlen (13.30)
Döner salata yemiştim afedersiniz ama istifa ettim
İştahım hiç yok
Akşam da yemedim belki ilerleyen saatlerde 1 mandalina yerim
3 lt su
1.30 saat yürütüş (360 p)
🤧
Çok geçmiş olsun canım tüm günü aç geçirmişsin neredeyse. Korona felan değildir umarım rahatsızlığın. Geçmezse bi test yaptırmayı düşün bence. En yakın zamanda eski güzel menü ve sporlarına dönersin inşallah

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:CUMA HEDEF TABLOMUZ:KK200::KK200:

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor. :KK55:

İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZA
P Periannem 70.369.0ertelediği tel. konuşması

KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.

Cuma hedefim : 69.0
Ceza : ertelediği tel.konuş.yapacak
@_Vera_

Bazı dönemler Vücudumuz böyle tepkiler veriyor aynısı bende de vardı geçen hafta. Fakat sürekli şunu düşünüyorum bunu yersem emeklerime yazık değil mi sporlardan sonra ne kadar yorulduğumu hatırlıyorum. Ayrıca bu isteğime yoğun sporla karşılık veriyorum. Acıktıkça kalk vera biraz yürü diyorum kendime. En kötü leblebi yiyorum. Yerken üff bu ne şimdi bi paket luppo olsa ne yerim diyorum ama 10 dk sonra inanılmaz tokluk hissi geliyor. Tavsiye ederim
Bende kahve ile bastırıyorum cnm yanında çiğ fındık ile ..Dediğin gibi dönem dönem oluyor bu kadar zorlanmadım ilk diyete başladığımda sanki..
Kesinlikle tekrardan 80lere cikmiycam şuan yeni yeni eski kıyafetlerime girme, küçük beden kıyafet alma mutluluğunu yaşarken kendime bir daha asla mutsuzluğa sureklemiycem .Çok kararlıyım ..

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE 4.TAKIMIN ÇITIRLAR OLMA YOLUNDAKİ KIZLARI En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200::KK200:CUMA HEDEF TABLOMUZ:KK200::KK200:

bu hafta hedefi tutturamazsak kendimize bir ceza seçtik ve hedefimiz tutmazsa haftasonu cezamızı uygulamamız gerekiyor. :KK55:

İSİMPAZARTESİ TARTISICUMA HEDEFİCEZA
E English_teacherrr 104.3104.0Sevmediği arkadaşına yazacak
esmeriiim esmeriiim ???
Birgaripyolcu06 Birgaripyolcu06 79.479.0500 ip atlama
Arrietty_ Arrietty_ 63.963.550 burpees yapacak
sserendipity sserendipity 75.174.2?
@_Vera_ 68.066.5Elde bulaşık yıkayacak
Alp_BuRc Alp_BuRc 69.068.5?
North River North River 83.380.5dans ederek ütü yapacak
Fitt_anne Fitt_anne 75.274.2Ivız zıvır çekmecesi düzenlicek
E-brulim E-brulim 71.570.515.000 adım atacak
stitch stitch 68.066.5Oyuncakları ayıklamak
B Beklenen2 69.368.890 dk leslie yapacak
Canfeb Canfeb 66.365.51000 ip atlayacak
Mor Vampirella Mor Vampirella 68.668.0500 mekik çekecek
Poni Bon Poni Bon 79.078.530 dk dance workout
P Periannem 70.369.0Ertelediği tel. konuşmasını yapacak
Sismaniye Sismaniye 66.965.01 hafta hiç şeker yok
Hyt-123 Hyt-123 74.073.0Ütü yapacak
fyzanur fyzanur 56.456.01 saat yürüyüş yapacak

KIZLAR SORU İŞARETİ OLAN YERLERE GEREKLİ BİLGİLERİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZAR MISINIZ LÜTFEN ? EN GEÇ YARIN AKŞAMA KADAR TABLOSUNU TAMAMLAYAN ARKADAŞLARIMI ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALICAM. HATALI BİR YER VARSA YİNE BENİ ETİKETLEYEREK DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM.

Bende menümü yazayım sabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie 45 ×7= 315
2 saat ev işi 120×2=240 200 ip ×2=400 toplam 955 puan
Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
Kanki menün araya karışmış görmemişim. süper bir gün olmuş tebrik ederim.
26 ekim menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek (yağsız)
2 kaşık tahin ,1kaşık pekmez karışımı
1 çay kaşığı reçel üzerine labne

ara : yarım muz
1 ceviz
1 minik fincan sütlü türk kahvesi

öğlen : 1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2 kepçe tarhana çorbası

ara : yarım muz
2 kaşık yoğurt

akşam : salata
patlıcan yemeği
yoğurt
1dilim ekmek

şimdi : 1 mandalina
1 ceviz

su : 1.5 litre
spor : 15 dk dans

Yawrukush Yawrukush @Tanssss Arrietty_ Arrietty_
kahvaltıda acaba hem reçel hem tahin pekmez fazla mı olmuş onun dışında güzel bir gün:KK200:
Menü
Sabah(9:00)
2 yumurta
2 wasa light
2kk peynir
1tk acuka

Öğle(13:00)
2 dilim hellimle salata

Akşam(16:40)
5yk et sote
Salata
1 bardak ayran
15 tane kaju

Su:2 lt spor: 15dk Leslie +10dk zumba
güzel bir gün olmuş :KK200::KK200:

İyi akşamlar kızlar, menüler paylaşılmaya başlamış 👍🏻 Benim ortada henüz spor namına bir şey yok, beni azıcık gaza getirsenize 😍
bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım :cool::cool:

bence kalkıp spor yapmaya başlasan iyi edersin regl oldum cuma eksimi görünce ağlayabilirsin bilemiyorum. Tartıda artı da geldin bunu fırsata çevirip sana iyi bi fark atıyım :cool::cool:
İşte bu be 😂👍🏻 Harika
Verdiğiniz gaz için teşekkürler canım rakibem, borcumuz neyse ödeyelim 😘

Kızlar bilekliği mi fit olan var mı uygulamayı güncelledim bilekliği bulamadı tel sonra fabrika ayarlarına döndüm bu defada bileklik kilitlendi :( geri bildirim yaptım ama onlar dönene kadar belki içinizde bilen vardır o_O

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:LÜTFEN OKUYUN:duduk::duduk::duduk::duduk:
4.TAKIMIN ÇITIR MI ÇITIR KIZLARI BU HAFTA ÜYELERİMİZ TAKIMDAN UZAK KALDIKLARI İÇİN DİYET RUHUNU BİR MİKTAR KAYBETTİLER VE PAZARTESİ TARTILARIMIZ BİR MİKTAR ARTI GELDİ.CUMAYA ÖNLEM ALMAK ADINA YENİ BİR KURAL OLARAK GÜNLÜK 7 MESAJ ZORUNLULUĞU GETİRDİK Yawrukush Yawrukush KAPTANIMIZIN ONAYI İLE.
1 MESAJ MENÜNÜZ VE DİĞER 6 MESAJ ÖZELLİKLE MOTİVE OLMAK ADINA YAZILMALIDIR.

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

gec olmadan menumu yazayim. sonra obur gune kaliyor

sabah
yulaf kepegi ile krebi
1 yumurta
1 pancar koku
renkli biber domates salatalik maydanoz
sutlu kahve

ara
1 protein bar

ogle
1 tabak kara lahana
2 kasik yogurt

sutlu kahve

aksam
3 parca et

su 2 lt
spor henuz yok yapabilirsem yazicam
harika bir gün olmuş tebrik ederim.Şöyle sıkı güzel bir spor bekliyorum sizden menüye yaraşır :KK200: :KK200: :KK54: :KK54:

Bende kahve ile bastırıyorum cnm yanında çiğ fındık ile ..Dediğin gibi dönem dönem oluyor bu kadar zorlanmadım ilk diyete başladığımda sanki..
Kesinlikle tekrardan 80lere cikmiycam şuan yeni yeni eski kıyafetlerime girme, küçük beden kıyafet alma mutluluğunu yaşarken kendime bir daha asla mutsuzluğa sureklemiycem .Çok kararlıyım ..
ya ben eskiden çok kilo verir sonra tekrar alırdım şimdi diyorum da ne salakmışım.Hep zayıflama hayalleri kurup nasıl tekrar kendimi üzdüm başkalarına bakıp keşke bende böyle olsam dedirttim kendime.Aynı kararda devam etmeniz dileğiyle :KK200: :KK200:

E-brulim E-brulim bencede cumaya fena geliyo vera canım kankim o yüzden kalkıp spor yapmalısın

Back
X