• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günün özeti
Sabah evden cikmadan 15 dk bikeerg

Saat 9da
2 dilim cavdar
4 dilim kasar

Ögle 12.de
Sogan, domates ve sumakli salata
2 parca tavuk
Dunden kalan ve dun aksam ile ayni miktar

Aksam 17de
2 dilim cavdar
200 gr Körili balik
4 ince dilim pancar tursusu

Aksam sporu ⤵️
Su 3L
14bin adim 700 puan
45dk bikeerg
420 ip atlama

@_Vera_
Sporun çok güzel olmuş. Tek fazlalık ekmek, kilo gitmiyor demiştin, belki bünyeye şoklama olur yarından itibaren azaltırsan.

Cavdar dedigim soyle

Eski mayali
Yedim bitti. Mideme bayadir rahatti. Ama tum gün rahatsiz oldum. Sebep olarakda ekmek bence

Yarin sirf protein besleneyim yumurta ile

Eklentiler

• Screenshot_20201031_202713.webp
    Screenshot_20201031_202713.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 18
Motivasyonunu kaybedenler
Altda cikan konulardan en ustdekini mutlaka okuyun

Cok guzel yazmis konu sahibi

MENÜM
SABAH
1 dilim ekmek
1 tavada yumurta
Roka
AKŞAM
Salata (roka, kırmızı lahana, ceviz, mozarella, avokado)
SU
1,5 litre
SPOR
2 saat ev işi - 240 puan
3500 adım - 175 puan 😒

Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_
menü süper ama su az :sinirli: :sinirli: o sular içilecek :sinirli::sinirli: benden sana 2 bardak 2 su cezası
Günün özeti
Sabah evden cikmadan 15 dk bikeerg

Saat 9da
2 dilim cavdar
4 dilim kasar

Ögle 12.de
Sogan, domates ve sumakli salata
2 parca tavuk
Dunden kalan ve dun aksam ile ayni miktar

Aksam 17de
2 dilim cavdar
200 gr Körili balik
4 ince dilim pancar tursusu

Aksam sporu ⤵️
Su 3L
14bin adim 700 puan
45dk bikeerg
420 ip atlama

@_Vera_
her şey mükemmel ama ekmek accık fazla kaçmış kaptanım.Benden sana 10 mekik cezası gelsin :sinirli::sinirli:
Cavdar dedigim soyle

Eski mayali
Yedim bitti. Mideme bayadir rahatti. Ama tum gün rahatsiz oldum. Sebep olarakda ekmek bence

Yarin sirf protein besleneyim yumurta ile
çok güzel görünüyor afiyet olsun.

İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum :( Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen :( çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi :(

Motivasyonunu kaybedenler
Altda cikan konulardan en ustdekini mutlaka okuyun

Cok guzel yazmis konu sahibi
Çok etkileyici bir yazı çok beğendim
menü süper ama su az :sinirli: :sinirli: o sular içilecek :sinirli::sinirli: benden sana 2 bardak 2 su cezası

her şey mükemmel ama ekmek accık fazla kaçmış kaptanım.Benden sana 10 mekik cezası gelsin :sinirli::sinirli:

çok güzel görünüyor afiyet olsun.
Tamam kaptanım hemen yudumluyorum ve 2 litreyi tamamlıyorum
İyi akşamlar kızlar haberlere bakmayım diyorum sonra dayanmayip bakıp oğlum görmeden gizli gizli ağlıyorum :KK43: Rabbim yardımcıları olsun havalarda buz gibi oldu çoluk çocuk dışardalar daha 8 bina var araması bitmeyen :KK43: çocuklara bakıp bakıp ağlayıp şükrediyorum . Bolu kaynaşlı ve 17 agustos Gölcük depremini yaşamış biri olarak hala aklımdan çıkmıyor siren sesleri , elektriklerin gitmesi, telefonların iptal olması ne kadar çaresiz insanoglu oysaki ne kadar kibirli bir o kadarda hiç ölmeyecek gibi :KK43:
Allah hepsinin yardımcısı olsun 😔

İyi geceler hanımlar ❤️ ❤️
Gorumcemle arkadaşım vardı. sabah bir telaşla başladım güne oyuzden ugrayamadim .Menümü yazayım dahada geç olmadan
Kahvaltı 11.00
1 dilim beyaz peynir
Haşlanmış yumurta
Yeşillik
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara kahve
1 kare çikolata

Akşam 18.00
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık nohut,2 kaşık pilav ,2 kaşık haşlanmış didilmis tavuk
Salata ,3 parça pancar turşusu

20.00
Yarım kase sütlaç

2 lt su ,Spor yok A arrietty @_Vera_

Yaaa sağol bacım
saatimde de ev içinde attığım 3.000 adım var 150 puandan toplam 675 puan ediyor.

lahmacun çekti canım he :KK200::KK200: sporların çok güzel ama haftanın yarışı adım ve mile olduğu için onları ekleyebiliyorum sadece.Saat cinsinden yazınca az puan alıyorsun bence adım olarak hesapla ki adım olarak hesaplayanlardan geride kalma.

yarım simit olmasa mükemmel menü ah o yarım simitttt :sinirli::sinirli:

chloe thing o kadar zor ku 35 mil leslie yapayım ama 5 dk onu yapmıyım tebrik ederim :spor::spor:

Ben akıllı saat aldım bimden mi fit felan almak istemedim ilk etapta nasıl bişey kullanımı nasıl felan bi test ediyim dedim ama canavar gibi çıktı sana da tavsiye ederim.50 tl fiyatı da muadillerine göre aşırı uygun

atom karınca mübarek :temizlik::temizlik: enerjine hayranım bacısı

senin için yorumlarına felan bakayım dedim kadının biri şey yazmış 82 kiloydum 104 kilo çıkıyorum o kadar kilo almadığıma eminim.Xiaomide güncelleme yapmasını verilerini tekrar girmesi gerektiğini söylemiş kaptanım.dene istersen bi
🥰
Peki adım kaç puan ki onu bilmiyorum 🤷‍♀️

@_Vera_ mile bide adımların puanını bana yazarmısın canım ona göre hesaplarım yarın 🥰♥️

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim :KK68:
@_Vera_ canım Perşembe eksi olup cuma artı olmak en sinir bozucusu ama sporun ödemidir Perşembe azalt istersen vücudun dinlensin hem karışmak gibi olmasın ama vermem gereken kilo var daha şimdi az yeyip çok spor yapıyorsun ilerde vücudun daha az yemek ve daha çok spor isteyecek inan bu regl dönemini bile etkileyecek kendimden tecrübe ile sabit bence dinlenmek için fırsat tanı vücuduna

Fitt_anne Fitt_anne menülerin iyiydi canım neden artı geldiğini bende anlayamadım

Mor Vampirella Mor Vampirella kendinde demişsin Perşembe hazirlarken yemişsin artinin sebebi belli , umarım izin eski motiveni geri getirir ama izni uzatma bence uzayınca işler ters yöne gidiyor
Teşekkür ederim :)
Mor Vampirella Mor Vampirella canim ilk firsatda su iki topic e yazman gerek. Aksi taktirde takim ceza alir. Dün konunun birini eklememissim . O yuzden tekrar hatirlatma gibi oldu bu

Nerede hata yaptigini ve

Saglikli bir tarif de paylasman gerek canim
Yazdım kaptanım. Diyetisyenimle de görüştük ona da tartı fotoğrafı gönderdim halledeceğim inşallah.

Sagol canim. 🥰
Bir kac yillik hareketsizlik metabolizmami cok yavaslatti. Su aralar sagligim iyiyken bir yandan hareket edip, diger yandan yediklerime biraz daha dikkat ediyorum.
Bu fazlaliklardan aylar surse de insaallah kurtulacagim. 💪👊
Hoşgeldiniz ben dilek 😊

@_Vera_ cuma gun 68.6 idim
cuma hedefim 67.8
hedefimi tutturamazsam ütü yapacağım

menümü de unutmadan yazayım
10.00 maydonozlu dere otlu lorlu yumurta omleti
18.30 kuru fasulye salata 2 yk eriste
21.45 elma
spor 10.000 adim 500 puan
Su 2 litre
Arrietty_ Arrietty_
Afiyet olsun arkadaşım gayet güzel bence

Kızlar bugün sabah kahvaltıyı dışarda yapmak zorunda kaldım simit ve börek yedim ayarı fazla kaçırdığımı düşünüp dengelemek için çarşıdan eve yürüyeyim dedim demez olaydım 😅 pert oldum resmen 15700 (157*5=785) adım atmışım ayaklarımın altı ağrıyor 😅
Akşam da küçük bir lahmacun+yeşillik+ayran
Burnundan fitil fitil gelmiş simitle börek resmen 😁

Back
X