• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten çok doyurucu oluyor. Karbosu düşük proteini yüksek bir un çünkü.
Toplamda kaç grdan yaptın? 3 tanesinde kaç gr vardır?
Valla un yoktu insta da görmüştüm tarif nohutu geceden ıslattım içine bi kaşık yoğurt baharat tuz kattım pankek gibi yaptım ufak ufak pankekten daha küçük boyutu ama gramı bilemiyorum bide fatsecret de nası gircem bunu bilemedim oraya

Gülüm kimse yapma niye yaptın demez, içebilenleri gaza getirir, benim gibi içermeyenleri de içebilenlere imrendirir 😄

Çok denedim canım, suya neler neler katmadım üç gün yapsam dördüncü gün bıkkınlık geliyor. Sevemedim gitti su içmeyi. Hayır susamıyorum da nasıl oluyorsa 🙈
İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardak
Gündüzde kalkar kalkmaz bı büyük bardak daha

İşte içtikçe susuyor insan ben gece kalkıp 1 lt içiyorum rahat ki bunu yazmıyorum bile menüye her emzirme sonrası 2 bardak
Gündüzde kalkar kalkmaz bı büyük bardak daha
Emzirme döneminde susuyor insan, bunu bir çok kişiden duydum. Belkide bebeğine karşı sorumluluğun olduğu için psikolojik susuyorsundur. Su içeceksin ki sütün olacak, yoksa yavrunu doyuramazsın. Amaaan ne bileyim gülüm ya hep deniyorum arttırmayı ama olmuyor bende bıraktım artık.

Hayirli pazarlar kizlar :KK25:
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim :kahve:

Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan

Canfeb Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
@esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?
Güzeldi, hâkim savcılığa çalıştığım için savcı çok sıkmadı, erken geldim eve. Bu iki hafta da bu şekilde geçecek sanırım :)

Gülüm kimse yapma niye yaptın demez, içebilenleri gaza getirir, benim gibi içemeyenleri de içebilenlere imrendirir 😄

Çok denedim canım, suya neler neler katmadım üç gün yapsam dördüncü gün bıkkınlık geliyor. Sevemedim gitti su içmeyi. Hayır susamıyorum da nasıl oluyorsa 🙈
Takimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecek :KK53:

Planımız börek yemek ama sen açık vermişsin eşim bende dün bir dilim kahvaltıda yedim 🤦🏻‍♀️
Ne güzel de eş olmususuz borekli börekli🤭
Afiyet olsun canım börek kaç dilim de bakayım bende cuma cumartesi hic ekmek yemedim :KK73:

Bu gizli plan menülerimiz tabi gerçek menülerimizi cuma tartisinda paylaşacağımızı kimse tahmin edemez aramızda:sus:
1 dilim yedim ya bugünden itibaren hersey yasak anlastik mi😊

Cumartesi
Kahvaltı yağsız omlet bir dilim börek.bir dilim sucuk.yarim kk peynir domates salatalık
Ara yarim elma iki kaşık nar
Akşam tost makinesinde tavuk bir kase yoğurt
Ara Nescafe 3 ceviz bir gün kurusu
Spor 5500 adım
Şu 2 lt
B Beklenen2 Arrietty_ Arrietty_
Menü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdir😊 su miktarlarini da ikimizde biraz arttirmaya çalışalım canım olur mu

Menü guzel boreki ödül sayalim insallah nescafe sekersizdir😊 su miktarlarini da ikimizde biraz arttirmaya çalışalım canım olur mu
Off şekerli malesef ya eşim şekerli almış sevmem de şekerli bir paketi iki kerede içtim 🤦🏻‍♀️

Takimca su içmeyi sevmiyoruz anlaşılan ama kaç gündür iyi su içiyorum.wc den çıkamıyorum 2 lt fazla bana bence böbreklerim isyan edecek :KK53:
Bizim böbrekler az su içince tıkırında çalışıyor, çok içince şaşırıyor garibanlar 😄

Hayirli pazarlar kizlar :KK25:
Bugun planda neler var bakalim? Ben sabahdan aksam yemegini aradan cikardim. Sahile yuruyuse inecegiz Öglen. Geldigim de birde Yemek derdi olmasin dedim :kahve:

Kuzucuklarima kahvalti hazirlayip sporu cikaracagim aradan

Canfeb Canfeb nasil oldunuz canim?
Anonimmm Anonimmm esim nerelerdesin? Bir basima kaldim
@esmeriiim Bitti mi is tasima olayi canim?
P Periannem nasil gecti Cuma Ilk staj günü?
Eşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayım

Sabah 1 dilim ekmeklen 3 kasık kadr sogan kavurmasi 5 seytin yedim

Öglen bise yemeedim

Aksam da 3 kaşık makarna yedim aralarda neskafe ictim 2 lt su icebildim cnkü bademciklerim şişti spor yapamadim 😔

Bilmiyorum ki kuzanim hastaymış hastaneye gideceğim karaciğeri bittmiş çürümüş çok üzgünüm 😔
Allah Şafi adıyla acil şifalar versin canım 😔
Eşim ben biraz rahatszlandım hastaym yatıyorum elimden geldigince aktif olmaya calışacam dün giremedim menümü de yazamadm şimei şuraya yazayım

Sabah 1 dilim ekmeklen 3 kasık kadr sogan kavurmasi 5 seytin yedim

Öglen bise yemeedim

Aksam da 3 kaşık makarna yedim aralarda neskafe ictim 2 lt su icebildim cnkü bademciklerim şişti spor yapamadim 😔
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın

Ölcüm tablosu
KullaniciBaslangicToplam -cmKolGögüsBelKalca/BasenBacakGöbekKilo
Alp_BuRc Alp_BuRc 07.11.20329285100569567.4
North River North River 07.11.203197.592.51226210484.0
E English_teacherrr 07.11.204310010073119104.1
@JaneRizzoli26.06.20- 49 cm25876592527164.2

Duzenledim hemen 🤭
Ellerine saglik kaptanim🤗
Cok patates tuketmediysen menun guzel canim

aksam ki ekmek fazla geldi bana 😊
Cekirdek te cok az demissin ammmaa 😂😂😂