Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim bu hic olmadiYaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince![]()

Saol canımAllah yardımcınız olsun canım. Ev bulmak gerçekten zor, hemde fiyatlar bu denli artmışken. İnşallah gönlünüze göre dört duvarınızı bulursunuz![]()
Hangi sehirde yasiyorsunuz canim? Sordum ama umarim bir sakincasi yoktur. Istemiyorsan da cevaplamak zorunda degilsin ♥Saol canım
Yok canım önemli değil NürnbergHangi sehirde yasiyorsunuz canim? Sordum ama umarim bir sakincasi yoktur. Istemiyorsan da cevaplamak zorunda degilsin ♥
Büyük konuşulmuş belliYaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince![]()
Valla miYok canım önemli değil Nürnberg
Kaptana ceza kesmem lazımKaptanim bu hic olmadiilla merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim
Örnek kaptan![]()
2 mile leslie cezasıııSelam canimGünaydın 4. Takım
Gününüz az kalorili , bol eksili olsun inş.
Arrietty_ söz vermemekle birlikte challange a katılmaya çalışacağım bakalım
![]()
Senin istedigin ceza olsun kaptanim
Leslie den nefret ediyorumKaptana ceza kesmem lazım![]()
![]()
2 mile leslie cezasııı
Kes kaptanim, hak ettiKaptana ceza kesmem lazım![]()
![]()
2 mile leslie cezasııı
AllahiimSenin istedigin ceza olsun kaptanim+20 mekik benden
![]()
Tabi ki olur ♥Allahiim
Mekik yerine sit up Abs desen Olur muuu![]()
Canim sen once bir kendini iyi hisset. Diyet de, takim da kollarini sevgiyle acmis seni bekliyor..Yaaatartı gününden sonra sizinleyim yanş bu cuma
iyiki varsınız hepiniz
![]()