• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim 🤯
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince 🤭
Kaptanim bu hic olmadi :KK20: illa merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye :sinirli:
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim :KK60:
Örnek kaptan :KK36:

Yaw dun tansu ya ben gece hayat da bisey yemem. Aksam yemegi sonrasids dedim. Buyuk konustum @Tanssss
Gece uyuyamadim kirmizi Oda izledim. Gittim 1 dilim daha San Sebastian yedim 🤯
Ama cok guzel ya. Hele de ustune fistik ezmesi ekleyince 🤭
Büyük konuşulmuş belli 🤣🤣

Kaptanim bu hic olmadi :KK20: illa merdaneyle kovalatacaksin kendini @_Vera_ kaptanim gir hemen devreye :sinirli:
saka bir yana afiyet bal seker olsun. Bir kerelik bir kacamak yapmissin, bundan sonra yapmazsin eminim :KK60:
O yuzden kendime fazla spor verdim 🤭
@_Vera_ ve sedulu sedulu dan da bekliyorum ceza o_O

Kaptana ceza kesmem lazım :sinirli: :sinirli: :sinirli: 2 mile leslie cezasııı

Var mi arttiran? 😭
Gidicem bak :D
Banyo temizligim kaldi. Birde kahvalti hazirlamak 🤯

Eklentiler

• 1606203507344796826411818760135.webp
    1606203507344796826411818760135.webp
    28 KB · Görüntüleme: 20
Herkese gunaydin...🥰
Yuruyusu birakmam gecen hafta eksi kilo gormeme pek etki etmedi, bakalim bu hafta nasil olacak...🤷‍♀️

Ev ici egzersizlerimi elimden geldigince yapiyorum.
Ama yururken de yapiyordum.🙄
Cok etkilenmiyeyim diye, otururken birden kalkip hizli hizli mutfaga, diger odalara gidip geliyorum.
Mutfakta tezgah basindayken oldugum yerde adim atiyorum.
Gezintim zaten var. Ama o tin tin tin...😁
Sagliginiz yerindeyse, zaman sorununuz yoksa, erinmeyin ve sporunuzu yapin...

Harekette bereket vardir... 😍

Back
X