• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman hep fırında yıyın zaten🤨 balık yagda guzel olur🤪
Ceylanim yagda guzel olurda ,zaten kendide yagli balik :))

kiz bu arada tarti foto bildirimin cok tatli, ama yanlis :D

Kizlarin paylastigi gibi olacak.
Hedef kilon degistimi senin tontikim :)))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE !!!
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim
Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama (Dakika )
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans (Dakika)
Menü Takip Tablosu

3 gün üst üste menü bildirimi yapmayanlar tablodan çıkarılacaktır !!!

rockandroll rockandroll Bugün de cezanı yapmazsan sarı kart alıyorsun. İlk sayfada kurallarda yazıyor anlamı canım.

@-DOLUNAY- 3 gün üst üste bildirim yapmadın bu hafta eş listesinde ve menü takip tablosunda olmayacaksın.

Kızlar bu saate kadar bildirim göremediğim için eksik menüleri tabloya eklemeyeceğim.
Eline saglik kaptanim
Dün bildirim yapmadim mi ya
Lazanya yidim ben o_O

🔹Yine 1 ay i geride biraktik. Bugün ölcüm günü
🔹Ac karnina ölcü almanizi tavsiye ederim
🔹Isteyen herkes ölcüm tablosuna eklene bilir ❤️

Ölcüm tablosu
���
KullaniciBaslangicToplam -cmKolGögüsBelKalca/BasenBacakGöbek
@Ozlemlerhayallar07.11.20203292851005695
E English_teacherrr 07.11.2020- 56 cm37978211066107
@_Vera_07.11.2020- 35 cm278674995286
sedulu sedulu 05.12.2020- 48 cm268673945181
Ceyhans Ceyhans 05.12.2020- 27 cm268982894690
Ozzybal Ozzybal 05.12.2020- 47 cm3010081115/1186992
H3RA_ H3RA_ 05.01.2021-14 cm2988731076296
@Serina0805.01.2021-31 cm331059510562116
@Zeytur05.01.2021-7 cm351088711968106
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 05.01.2021-15.5 cm29.598821015887
E Emeeelll 06.02.2021-20 cm33998910664101
istanbulin istanbulin 11.01.2021278571.51005289
bnnu bnnu 08.01.202190741005693
Alys Alys 06.02.2021-4 cm2881761056591

Alys Alys tebrikler 1 ayda -4 cm
sedulu sedulu tebrikler 1 ayda - 12 cm
@Serina08 tebrikler 1 ayda - 9 cm
E Emeeelll tebrikler 1 ayda -22 cm
Ceyhans Ceyhans tebrikler 1 ayda - 9 cm

Simdilik bu kadar
Gün icinde paylasacak birkac kisi daha var .
Tekrar düzenlerim. Eklenmek isteyen bugun mutlaka ölcüm alsin. Yoksa obur ay a kalir :-)
Kahvaltiyi yaptım, ama 1-2 saate ölçü alip paylaşacağım.

S sadece_ben merhaba, ikimiz içinde guzel bir hafta olsun. Bu hafta işi biraz sıkı tutmak ıstiyorum. Kilo vermem yavaşladı maalesef.
Birebir bugun aşağıdaki menüye uyacağım:

10:30 1 dilim ananas, 1 kk peynir, 3 adet zeytin, 5 kasik yumurta salatası

14:00 2 kuru kayısı, 1 kase yoğurt

16:00 turk kahvesi, 5 adet fındık

18:00 7 kasik sebze yemeği, yesil salata

Kahvalti bitti, sen neler planliyorsun bugun için?

Ben bu listede yokum ama okudum kaptan 😂😂😂😂
Şaka bir tarafa elinize emeğinize sağlık kaptan hanımlar kolay gelsin 😍😘
Ay direk es listesini copy paste yaptim :D
Sonra vera suan aktif olmasada geliyor diye onuda ekledim yolladim :D

Ilk defa uygulama ile regl takibi yapiyorum, 3 gun kalmis reglime. Cumaya etkisi gecer umarim.

Bugun if yapmiyorum, 3 ana ogun yapicam, ara ogunler de ana ogublere dahil olacak, uzun uzun yerim Varyemez Varyemez senin gibi.

Sabah 2 kuru kayisi ve tost yedim.
Oglen yumurta olacak. Doymazsam daha eklerim 😃 ac kalmak hic istemiyorum yoksa sonu kotu oluyor. Yine yogun bir gun olacak ama enerjim yerinde.

Ip atlama yok ama. rockandroll rockandroll sen de ip atlayamiyormussun, artik adim atariz. Dansini bugun yap, yarin super bir baslangic yapariz seninle. Ne tarz spor sevdigini yazarsan senin icin video da bakabilirim.

Bir haftadır cezanı yapman için uyarılıyorsun canım artık bunlar son uyarım. Bugün yapmazsan sarı kart yarın da yapmazsan kırmızı kart sonrası takımdan diskalifiyeye gidiyor.
Burada karşılık beklemeden menü takibini yapıp hatalı olan kısımları uyarıp kiloya dönüşmemesi için uğraşıyoruz. Bu cezalar boşa değil yani.
Bir haftadır öyle böyle geçiştiriyorsun cezanı katlıyorsun. 60 dk dans cezan var zıplamalı yapamadığın için onu bile düşünerek hareket ederken senin vakit ayırıp cezanı yapmaman normal mi ?
Alinganlik yapmiyim kaptan. Haklisin. Bugun yapacagim.

S sadece_ben merhaba, ikimiz içinde guzel bir hafta olsun. Bu hafta işi biraz sıkı tutmak ıstiyorum. Kilo vermem yavaşladı maalesef.
Birebir bugun aşağıdaki menüye uyacağım:

10:30 1 dilim ananas, 1 kk peynir, 3 adet zeytin, 5 kasik yumurta salatası

14:00 2 kuru kayısı, 1 kase yoğurt

16:00 turk kahvesi, 5 adet fındık

18:00 7 kasik sebze yemeği, yesil salata

Kahvalti bitti, sen neler planliyorsun bugun için?
Merhaba ozzybal eşliğimiz hayırlı olsun öncelikle. Bugün ben 1 dilim diyet ekmeği 1 dilim peynir 7 zeytin yumurta ile klasik kahvaltı yaptım. Öğleye de turk kahvesi ile çiğ fındık badem yemeyi planlıyorum. Arada da leslie yapacağım. Belki akşama da mekik çekerim biraz. Bugün hiç uyumamış gibiyim. Uyuşukluk var üzerimde 🤨

Ben bu grup olayını tam anlamamışım mesajlardan ve tablolardan bunu anladım 🙈🙈 eşleşme olmuş sevgili eşim Sismaniye Sismaniye güzel bir hafta geçirelim inşeAllah❤️❤️ şimdi bugünkü menümü akşama atsam olur heralde değil mi?
Belli ise sorun yok
Ama su miktari aksam guncelle ☺️
sedulu sedulu kaptani mutlaka etiketle menu bildiriminde

Merhaba ozzybal eşliğimiz hayırlı olsun öncelikle. Bugün ben 1 dilim diyet ekmeği 1 dilim peynir 7 zeytin yumurta ile klasik kahvaltı yaptım. Öğleye de turk kahvesi ile çiğ fındık badem yemeyi planlıyorum. Arada da leslie yapacağım. Belki akşama da mekik çekerim biraz. Bugün hiç uyumamış gibiyim. Uyuşukluk var üzerimde 🤨
Eminim kahve iyi gelir, ben böyle zamanlarda duble turk kahvesi içiyorum, çok etkili oluyor.
Ben spor olarak cardio hiit videolardan yapmayi planlıyorum, 500 adet ipte atlasam cok iyi olur. Bakalim yapabilecek miyim?

Ben bu grup olayını tam anlamamışım mesajlardan ve tablolardan bunu anladım 🙈🙈 eşleşme olmuş sevgili eşim Sismaniye Sismaniye güzel bir hafta geçirelim inşeAllah❤️❤️ şimdi bugünkü menümü akşama atsam olur heralde değil mi?
evet menuleri aksam atiyoruz ve adimlarimiz birlestiriliyor canim

🥳🥳🥳
55 e az kaldi
Stress mi yaptin dun?
Kaptanim dün kendime göre takildim.
Mesela bugun sabah kahvaltida bitki cayi ictim
Arada hurma yedim
Simdi kucuk en ince pizzadan 2 dilim yiyecegim
Arada kahve ve hurma
Aksam yesil cay yapacağım
Yarin bakacagim
Kuzum cunku liste bana uymuyor