• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler hanimlar aksama kadar evin işi yemek hazırlığı derken misafir ler gitti . Çocuklarım uyudu
Ancak gelebildim
Sabah
2 has yumurta
K.lahana ve havuç salatası
3 zeytin
1.5 dilim tb ekmeği
Öğle
Yok
Akşam
K.mercimek çorba 2 kepçe
Yarim dilim tb ekmeği
Salata

Su 2 litre
Spor
2 x 20 mekik
2x20 yan mekik
2x20 eşek tekmesi
2x50 yerde topuklara değme
200 yerde bisiklet sürme
Ancak bunları yapabildim
@Arriety_
sedulu sedulu
H3RA_ H3RA_
Misafire ragmen cok iyi gecmis
Yaptigin sporu kucumseme. Harika yaptiklarin okadar yogunluk icinde

Ah bu esler :KK11:
Menun cok hosuma gitti ceylan 😍 su miktarinda bu aksam cok iyi

Senide yazayim plank ve wallsit e
Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw🤣

Canım sanki çok az gibi geldi bana yediklerin halsiz düşme sonra 😘
Bna cok gıbı geldı ya
bulamadıysan yeniden yükleme yapayım.değişik ve güzel bir detoks.
Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım😬

Bak bende onu bilmiyorum life conun ki doğal karnıyarık otu filan var içinde chrom şeker ilacı mı
Yok ilac degil. Dogal
Vegan ve organik bendeki. Kan sekerini stabil olmasini sagliyor.

Dur netden bakayim. Turkcem yeterli degil aciklamak icin :D

Diyette kullanacağınız krom ile beraber tatlı krizleriniz azalacak , daha hızlı kilo vereceksiniz.
Krom vücudumuzda eser miktarda bulunan , insülin metabolizmasında görev alan bir elementtir. Kromun biyolojik olarak aktif olan formu, insülinin etkisini artırarak glikoz metabolizmasında görev alır. Kromun insülin reseptörleri ile etkileşime girmesi sayesinde insülinin etkinliği arttırılır.

Kromun glikoz metabolizmasındaki etkisine ek olarak , yağ ve kas metabolizmasında da görev alır. Ayrıca kalp-damar sağlığında da etkili olan kromun eksikliğinde ateroskleroz (damar sertliği) oluşabilir. Ayrıca yüksek kolestrolden şikayet eden bir grup hastada yapılan araştırmalarda yapılan krom takviyesinin LDL düzeyini düşürdüğü ve sağlıklı apoprotein A düzeyini yükselttiği görülmüştür.

Aşırı antrenman temposunda olan sporcular ve bunun harici birçok durumda kromun idrarla atımı artacak ve eksikliği oluşacaktır. Bu durumlarda tatlıya karşı aşırı istek, kan şekeri yükseklikleri ve düşük hücre içi kan şekeri tablosu karşımıza çıkacaktır.

Çok acıktım yoğurt pulbiber nane karışımı yedim elim içim titriyordu cezama raziyim
Kiz ona ne cezasi
Zaten az yemissin. Afiyet olsun.

Dizler saglam degilse yapma kuzum
Plank a katila bilirsin ama
Bak ucunda gunluk 100 puan var

Ekle ekle yarın durmamam lazm napıcaz sımdı ben gecmısı okumadım cok sayfa bırıkmıs vıjdansz gıbı yazıyonuz yaw🤣

Bna cok gıbı geldı ya

Cok sevınırım kaptiş valla bulamadım😬

Biyir zaliim

Screenshot_20210314_071540.webp

Yarin sabah Ögle aksam bu ikisini yapiyorsun
1. Günden basla
Sabah tablo atacagim zaten

Screenshot_20210314_174258.webp Screenshot_20210314_174020.webp

Yeşil çay detoksu mu yaptın canım zor oldumu

Niye boyle kapatmaya calistim?
Hatta niye boyle beslendin :))
Aslında uzun süredir bir detoks yapmak istiyorum. Kilom takildi, bir ivme kazanmak istiyorum. Ama bir türlü yapamadim. Bunu taylan kumelinin youtube kanalında görmüştüm, uygulayan yakınlarım var. Cok iyi sonuçlar almışlar. Uc gunluk bir detoks 1.gun yesilcay+süt, 2 gun yumurta ve 3.gun tekrar yesilcay+süt. Aslında hiç zorlanmadim ve acıkmadım, ama tüm gun mutfaktaydim neredeyse, irademe hakim olamadım. Yine de devam edeceğim. Kilom durdukça böyle bir detoks yapmayi planlıyorum. Ayda 1 kere falan...

60 mekik 120 p
120 JJ 240 p
1 dk plank 30 sn wallsitt 15 p
20 dk chole 200 p
20 dk yoga 140 p
8100 adım 405 p
Toplam 1.120 p
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

Kızlar bugünün programını yaptım. Muhtemelen sonraki videolar zorlayacak ama chloe korktuğum kadar değilmiş dedim. İlk videoyu rahat yaptım. Yogayı çok sevdim kesinlikle hayatıma katıcam. Yoga yapan bir nene olurum belki ileride 😂

Arrietty_ Arrietty_ kardiyo bölümlerinde JJ ve asker yürüyüşü yaptım. Mekiği 150 yapamadım eğer uzatsaydım boyun ağrısından diğerlerini yapamayacaktım.

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ kaptanlarım bugünkü halsizlik yüzünden spor yapamadım 😒 4.000 adımım var telefonda ev içinde koşturduklarım hariç.
(200 p. Bugünlük) yarın hem yeni spor programına, hemde yumurta orucuna başlıyorum. Bakalım hayırlısı 😊😊
Olsun. Arada olur oyle. Zorlamaman iyi olmus
Yarin basarilar. Sorun olursa beni etiketle. Yarin izin gunum. 😁

Back
X