• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında uzun süredir bir detoks yapmak istiyorum. Kilom takildi, bir ivme kazanmak istiyorum. Ama bir türlü yapamadim. Bunu taylan kumelinin youtube kanalında görmüştüm, uygulayan yakınlarım var. Cok iyi sonuçlar almışlar. Uc gunluk bir detoks 1.gun yesilcay+süt, 2 gun yumurta ve 3.gun tekrar yesilcay+süt. Aslında hiç zorlanmadim ve acıkmadım, ama tüm gun mutfaktaydim neredeyse, irademe hakim olamadım. Yine de devam edeceğim. Kilom durdukça böyle bir detoks yapmayi planlıyorum. Ayda 1 kere falan...
CEYDOS CEYDOS Un bahsettigi gibiymis. Guvenilir kisilerden ciktiysa, ki oyle :) yapmakda sorun gormuyorum.

Merhaba🌼

12:30
2 yumurta
1 salatalik
2 çeri domatea
Bir parca beyaz peynir

Arada:
1 avuc ceviz
1 muz
1 cay kasigi bal

19:30
1 lavaş
1 domates
1/2 sosis
Bir kac dilim kaşar

Su:
2 lt su
1 lt dukan

Spor:
100 mekik ( ceza, ne eksik ne fazla. Fazladan cekersem belki kilom eksilie diye korktum 😁)
14094 adım=
704 puan

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ Oaktree Oaktree

Eklentiler

• 20210314_232311.webp
    20210314_232311.webp
    11 KB · Görüntüleme: 31
60 mekik 120 p
120 JJ 240 p
1 dk plank 30 sn wallsitt 15 p
20 dk chole 200 p
20 dk yoga 140 p
8100 adım 405 p
Toplam 1.120 p
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

Kızlar bugünün programını yaptım. Muhtemelen sonraki videolar zorlayacak ama chloe korktuğum kadar değilmiş dedim. İlk videoyu rahat yaptım. Yogayı çok sevdim kesinlikle hayatıma katıcam. Yoga yapan bir nene olurum belki ileride 😂

Arrietty_ Arrietty_ kardiyo bölümlerinde JJ ve asker yürüyüşü yaptım. Mekiği 150 yapamadım eğer uzatsaydım boyun ağrısından diğerlerini yapamayacaktım.
2 video vardi chloe nin. Onu yapmadin mi? Karin videosu 11dk.
20dklik olanda band kullandim ben. Felaket acidi bacaklar
Bu videolari oyle zor degildi 🤭
Sagligin daha onemli. Uygun olani yapmak en iyisi

2 video vardi chloe nin. Onu yapmadin mi? Karin videosu 11dk.
20dklik olanda band kullandim ben. Felaket acidi bacaklar
Bu videolari oyle zor degildi 🤭
Sagligin daha onemli. Uygun olani yapmak en iyisi
Yok yapmadım 2. videoyu. Mekik falanda yapmıştım zaten karın çalıştım azda olsa🙈
Direnç bandım yok benim ama alıcam. Bir süre her gün bu kadar yapsam bile alışmış olurum en azından.

Yok yapmadım 2. videoyu. Mekik falanda yapmıştım zaten karın çalıştım azda olsa🙈
Direnç bandım yok benim ama alıcam. Bir süre her gün bu kadar yapsam bile alışmış olurum en azından.
Yarin ayni plan ama chloe de 2.gun degil mi?

Evet bu hafta böyle gideyim bakalım nasıl etki edecek. Yarın videoları tam yapmaya çalışırım. Ama mekik sayısı konusunda net değilim 🙈
Önce sit up yapayim dedim 40 da bittim. Gerisi mekik oldu. Sit ups daha zor. Mekik de boyun agrimasi koti
Sit up da ise Karin kaslari yaniyor.. Kalkamaz oldum

Gelelim bugün neler yediklerime

sabah: 3 yk yulaf, süt, muz, frambuaz, tarcin

arada canim cok cikolata cekti onun yerine 1 portakal ve papaya yedim

aksam: ezogelin corbasi bir kase, salata, 2 yk bulgur pilavi
Öglen 1 saat yürüyüs yaptim. Daha fazla yürüyecektim ana asiri yagmur basladi devam ettiremedim.
2 litre su ictim

Spor
1 saat tempolu yürüyüs = 600 puan
11435 adim = 572 puan

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
S sadece_ben

Eklentiler

• 8C3CBB91-FDAE-4F16-A036-C46FA3A223DD.webp
    8C3CBB91-FDAE-4F16-A036-C46FA3A223DD.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 32
Back
X