• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bayrama kadar daha zayıf olmalıyım
Boğazımı tutup
Daha çok yürümeliyim
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Daha ne kadar zayıflıcan kız😒
Günaydın kızlar 🥰
Şimdi şu akıllı bileklik kullananlara sorum var. Ben de alacağım böyle telefonla attığım adımlar boşa gidiyor, olmuyor. Telefonum elma olandan 😂 ne önerirsiniz? Telefonla sıkıntısız çalışan bir model istiyorum. Aklımda mi band ve fit me 2 var. Beni bi aydınlatın hadi 😅 ay başı mayış yatsın alıcam 😂
Xiaomi 5 kullanıyorum gayet memnunum
Şarjı çok iyi gidiyor ,su geçirmiyor,aramaları görebiliyorsun meşgule atabiliyorsun ama cevaplayamıyorsun.Fiyatı da bence makul

Evet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...

Sabah : sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir yedim...
Ardından 1 kase yoğurt ve tabiki 🍉🍉🍉🍉

Öğle : 2 kase yoğurt + veee 🍉🍉🍉🍉🍉

Akşam eşimle birlikte 🍉🍉🍉 yer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . 😘 Kızlar

Ben 1 ay sonra spor yapmaya başlayacağım şu an hem sağlığım elverişli degil hemde sınavim var .

Arrietty_ Arrietty_

sedulu sedulu

H3RA_ H3RA_
su içmeyengillerden misin? yoksa içip yazmayangillerden mi?

Ayyy amannn azcik gecmis yapayim dedim kac gundur konuşmayan takimin çenesi düşmüş vazgeçtim yapmiyorum:KK70:

Gec kalmisim ama yazayim Arrietty_ Arrietty_ aksama evdekilere lahana sarması yogurt salata...Bana ton balıklı salata vardi..

H3RA_ H3RA_ yumurtaya mi basladin hadi kolay gelsin:KK70:Benimde detoxum geldi ama yapamıyorum ya tam zamani aslinda🤣

@Suzan Avci 🤩sabah bi ugradim daha da gelemedim canim islerim coktu gene disarilarda şimdide igneye gidecem..Ordan yürüyüşe

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz adinizi unuttum bak aklimdaydi:KK70:

Back
X