• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@mahi

Canm Bn 31 yaşında 2 kız annesi kendini bildi bileli tombik bir hatunum bi aralar 90 i bile görmüştüm o kadar yani tıbbi şekerli yaptım aslında 6 sene ama büyük kızımın israrlariyla ev hanimligina terfi ettim sen kaç yaşında evlendin masllahta 2 çocuk yaptin ne ara haa ne ara bu arada Rabbım.mutluluk versin o başka
Memnun oldum canım.
90 bende gördüm hamilelikte.
benimde zayif olduğum zaman cok az.
13 yaşımdan sonra zayıfla kilo al zayıfla kilo aldım gidiyor.
Biraz erken anne oldum bende.
Ama olsun liseyi dışarıdan bitirdim.
Ama üniversiteyi normal okuycam inşallah.
BENDE 2 KIZ ANNESIYIM BU ARADA.
Biri 3 olucak biri 4 oldu. Seninkiler kac yaşında?

@mahi

Canm Bn 31 yaşında 2 kız annesi kendini bildi bileli tombik bir hatunum bi aralar 90 i bile görmüştüm o kadar yani tıbbi şekerli yaptım aslında 6 sene ama büyük kızımın israrlariyla ev hanimligina terfi ettim sen kaç yaşında evlendin masllahta 2 çocuk yaptin ne ara haa ne ara bu arada Rabbım.mutluluk versin o başka
Bu arada canım mahi57 kullanıcı ismim.
Yanlış kişiyi etiketlemissin.

Kis gunlerinde tutarsin, riske atma bence.

Ben oglum 11 aylikken tutmustum 1 gun oruc, cocuk aglamaktan hastalanacakti neredeyse, ki o ayinda ek gida olayini gecmistik, sutu keyif icin iciyordu tahmin edersin. Bence cocuklara gereksiz stres yükleniyor, anneye de tabi, izin varken oruc icin zorlama kendini.
Haklisin aslida biraz daha bekleyip tutum o zmn hem o zaman hedefimede ulasmis olurum allahin izniyle teşekkürler 💕🤗

Memnun oldum canım.
90 bende gördüm hamilelikte.
benimde zayif olduğum zaman cok az.
13 yaşımdan sonra zayıfla kilo al zayıfla kilo aldım gidiyor.
Biraz erken anne oldum bende.
Ama olsun liseyi dışarıdan bitirdim.
Ama üniversiteyi normal okuycam inşallah.
BENDE 2 KIZ ANNESIYIM BU ARADA.
Biri 3 olucak biri 4 oldu. Seninkiler kac yaşında?
Bnde çok memnun oldum canım büyük kızımın küçük 4 yaşında bnde liseyi dışarıdan okudum liseyi okurken büyük kızımı ayakta sallar Bi taraftan test çözeyim hersek gönlünce olsun inşallah😘

V vl3demir Fatma girik kaptanın suya, sedulu ve arrietty kaptanın spora takıntısı var sen sen ol ıhmal etme valla oklavaları var falakaya yatırıyolar😂
Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim var 🙈🙉🙊 ama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef😅😅

Selam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim çavdar ekmeği
Iki minik kup koy peyniri
Iki catal menemen
Ara=1yk granola
Sekersiz cay iki bardak
Akşam (16:00)=2 yuvarlak dilim sucuk
1yk suzme yogurt
Salata
1dlm çavdar ekmegi
Arrietty_ Arrietty_ @sedulu @Melegimkorusun
2 litre su oldu devam ediyorum suan icin 30dkka leslie var 4bini gecen adim var annemdeyim yaparsma guncellerim dukkan kapandi erkenden
Emzirme donemi icin menun az geldi bana. Aksamina sucuk yerine tam porsiyon bir protein kaynagi secsen cok daha doyurucu olurdu. Suyunu da arttir lutfen:KK19:
KAHVALTI ÖNCESİ

Zeytinyağlı iki kuru incir, 400 ml su

KAHVALTI

200 Gr menemen, 30 Gr beyaz peynir, 22 Gr t.bugday ekmek, salatalik, marul, açık cay

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

ÖĞLEN

200 Gr ev yoğurdu+10 Gr chia tohumu, 1 yeşil elma

Yeşil çay

AKSAM

200 Gr z.yagli fasulye, 150 Gr derisiz tavuk göğüs izgara, yeşil salata, soda

3.5 lt su
🥰🥰

Back
X