• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

stresli :KK43:
ofis çok stresli ve yoğundu hafta başına kadar
Kızımın üniversite tercihleri için okulları dolaşıyoruz bir kaç gündür.
O konuda biraz aile içinde strese sebep oldu.
Ülkemde ki malum durumlar kahroluyoruz hepimiz, biraz içime çekildim bu ara.
Hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Kolay gelsin canım benim aynen ülkedeki durumu hiç sorma canımız çok sıkkın

Selam kızlar nasılsınız,
@Suzan Avci ülkenin durumu malum. Gideceğin bölge ile ilgili net bilgi edinmeden geçme o taraflara.
Huhuki Huhuki görümcen çok ayıp etmiş, hatta ayıptan bile büyük önemli bir mesele bu. Testin sonucunu görmeden sevdiklerini nasıl tehlikeye atar. 2-3 gün içinde sizde test yaptırın kimseyle temaslı olmayın. Umarım korktuğun başına gelmez.
Baskasiyla teması gectim bebegime yaklasirken bile maske takıyorum emziriken de takiyorum onun disinda oturtuyorum oyuncaklarla oyalaniyo kucagima alip uyutmuyorum bile ama gece birlikte uyuduk insallah bi sıkıntı olmaz allah buyuktur

Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu slm menü yazabildim sporumu yapamadım 11 aylık bebeğim var emziriyorum ve iki kızım var yetişemedim hafta içi fırsat buldukça yapsam olur mu
Iki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Kizim gece uyumadi 3 saat ve hersyerim sizliyor vakiy biraz gecsin onla uyumayi dusunuyorum.

Ve dun son ogunumu 15.30da yemistim aciktim.

Ama bisey hazirlamaya halim yok.😕😟
Bir rahatsizligi mi var kizinin?
Gunaydin🌺 Oglan ateslendi dun aksam, dis sanirim. Ilacla dusuremedik. Dus aldirdim simdi tekrar. Biraz uyursa, gozumu acamiyorum ben de...

Halim olursa aksam uzeri yururum biraz. suspushanimcim suspushanimcim menulerimizi yazdigimiz topicte 1. sayfada puanlamalar var. Oradan adimi, yuruyusu vs ayri ayri hesaplayip toplam puan olarak veriyoruz.
Sizede gecmis olsun
Bugun spora firdat bulamicam galiba dun aksam gorumcem geldi bebeleriyle dokuz buçuk gibi gittiler bi saat sonra msk atmis korkmayin tmm mi diye msj geldim korona testi pozitif cikmis🤦🏻allah akil fikir versin ekran resmi atmis msjin saat dokuzda gelmis msj ekran resmine baktim burda teli aldi eline surati bi degisik oldu ztn 😏kizimi öptü offf insallah kuzuma bisey olmaz msji gorur görmez herseyi yikamaya evi temixlemeye basladim bugun aksama kdr temizlik var yani
AA sorumsuz tam. Birde sizde iken gelmis mesaj 😡
Insallah ya insallah bakiyorum attığı ekran fotoğrafı na saat 21.01de gelmis msj o zmn sofradaydi teli eline almjsti surati dustu bnde esinden sandim msji ona geliyodu esim geldi birakti evlerine gidince msj atmia korkmayin da poziitif diye sakami yapiyon sen dedim yook dedi madem oyle sonuc cikmadan nie geldiniz dedim cocugu yika bi diyo oyle yikanmayla gecseydi dunya yikanir kurtulurdu dedim evi barki doktum herseyi yikiyorum siliyorum ama kafamda heryete bukasmis gibi ayni
Cahillik resmen dedikleri. Umarim bulasmamistir sizlere
Gaddar reisimm kosusturma fln bugun ve yarin beni tatilde sayarmisin kiz bebisim😊😊🙈🙈
Yarin tartida varim tabiki😬😬
Temem Bebe. Muafsin sedulu sedulu
Tarti fotodan degilsin Ama 😁
Harikasın kiz maşallah ben çok kötü durumdayım vallahi regl oldum hemde tartı öncesi yarın muhtemelen tartı yansıyacak bu ve sen kazanacaksın 🥴
Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldum 😂 hep tarti oncesine denk geliyoruz. Takimca

Iki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten

Sizede gecmis olsun

Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldum 😂 hep tarti oncesine denk geliyoruz. Takimca
Tarti fotodan muaf olmak istemiyorum zatennn. Guzel bi eksi geliyoooooo💃

Bugun spora firdat bulamicam galiba dun aksam gorumcem geldi bebeleriyle dokuz buçuk gibi gittiler bi saat sonra msk atmis korkmayin tmm mi diye msj geldim korona testi pozitif cikmis🤦🏻allah akil fikir versin ekran resmi atmis msjin saat dokuzda gelmis msj ekran resmine baktim burda teli aldi eline surati bi degisik oldu ztn 😏kizimi öptü offf insallah kuzuma bisey olmaz msji gorur görmez herseyi yikamaya evi temixlemeye basladim bugun aksama kdr temizlik var yani
Ayıp etmiş çok kızdım😠kendi keyfi için sizi harcamış biraz umarım geçmemiştir
Yalniz o gordugun kiloslnun üstüne 4 kilocuk eklemelisin 🥺😭😭😭
Olsun ya veririsin nolcakki😂
Iyidir kuzum. Tatil hazirliklari. Bi yorgunumki nasilll. Yarin geceeee turkiyeye ucuyorumm😍
Sen nasilsin bitanem? Toparlandinmi biraz? Iyisin dimi? Lan nasil ozlemisim♥️♥️♥️♥️
Bende özledim kızZ🥰🥰 ay yoksa izine mi ayrılıyosun sende.Memleketimizi yaktılar suzim😕 dikkatli ol aman
Selam canim
Evet girebilirsin
Tarih ve kullanici ismi notunu unutma:))
Unuturmuyum kız hiç🥰

Ayıp etmiş çok kızdım😠kendi keyfi için sizi harcamış biraz umarım geçmemiştir

Olsun ya veririsin nolcakki😂

Bende özledim kızZ🥰🥰 ay yoksa izine mi ayrılıyosun sende.Memleketimizi yaktılar suzim😕 dikkatli ol aman

Unuturmuyum kız hiç🥰
Inşallah bilmiyorum ki temasliyiz ya gecmeme ihtimal varmidir ki

Sizede gecmis olsun

Teşekkür ederim💜.tamm fırsat buldukça yaparım erken uyurlarsa vaktim oluyor. Yedikleri nede zamanla alışacağım. Nede olsa emziriyorum deyip dikkat etmiyor dum. Çok kilo aldım malesef.

Bebegim sekiz aylik bu dedigin serum hangisi oluyo bnde burun spreyi var deniz tuzu sdce eger bundan farkli biseyse esime alırım hmh

Otri bebe siye satiliyordu sanirim canim burun temizledigimiz tek kullanimlik aliyordum hatirladigim ,ihtiyacıniz olmaz ins. Deniz tuzu kullaniliyoru mu bebege bilgim yok belki bilen ark.vardir

Menu
Sabah (5.00)
Sade nescafe

Kahvalti (9.30)
Peynirli ve dereotlu omlet, sovus domates ve salatalik ile sut

Ara
Elma (1)

Aksam (17.00)
Yogurtlu ve kus basi etli semizotu (2 porsiyon)

Su: 3 litre+
Spor yapamadim.
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Afiyet olsun
Oglun nasil oldu ?
Canim elma istedi,elmayi gorunce 🤭
KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli kuru meyve marmelati+1 tatlı kaşığı keten tohumu, 400 ml limonlu su

KAHVALTI

40 Gr sepet peyniri ile yulaf tostu, 10 Gr çiğ çerez, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

20 Gr chia tohumu+100 ml şekersiz komposto

OGLEN

300 Gr kuzu külbastı, bol yeşil salata, 200 ml ayran

Yeşil çay, küçük bir armut

AKSAM

200 Gr z.yagli kabak yemeği, 200 ml kefir

1cay bardağı sıcak süt+1 tatlı kaşığı tahin ( gece içilecek)

3.5 lt su
❤️ Afiyet olsun abla. Harika menu
Gece gezmesi ile birlikte +3000 olur. 😊
Masallah adimlara 😍

iyi yollar canım şimdiden :KK200:
diyet işini nasıl yapacaksın etli ekmek yemeden olmaz ıımmmhhh :KK53:
Sagol kuzumm♥️ Zayiflarim kizz. Oyuzden izine ayrilmiyorum. Cunku her cuma gene tartilacam. Tartimi da goturuyorum🤣 sabah tartilip direk valize koyacam🤣
@Suzan Avci iyi tatiller canimm ,ben valiz toplamaya basladim senin tatil yeni basliyor😆😄😪
Sen giderkende ben gun sayiyordum🤣 hayirli tatiller olsun kuzum. Sag selamet gidip gelelim kazasiz belasiz♥️

Teşekkür ederim💜.tamm fırsat buldukça yaparım erken uyurlarsa vaktim oluyor. Yedikleri nede zamanla alışacağım. Nede olsa emziriyorum deyip dikkat etmiyor dum. Çok kilo aldım malesef.
Emzirmek acayip kalori yakiyo aslinda. Ben emzirirken eridim. Nasil biraktim ayni hizla geri geldi tabiki🤣
Benim doktorum bana demisti hamileyken ve emzirirken diyet falan yapmayin. Cocuk icin iyi degilmis.
saglikli ye. Bol sebze fln.

Sagol kuzumm♥️ Zayiflarim kizz. Oyuzden izine ayrilmiyorum. Cunku her cuma gene tartilacam. Tartimi da goturuyorum🤣 sabah tartilip direk valize koyacam🤣

Sen giderkende ben gun sayiyordum🤣 hayirli tatiller olsun kuzum. Sag selamet gidip gelelim kazasiz belasiz♥️

Sayarken gecmiyorda ,tatil baslayinca ne ara bittigi anlasilmiyor kuzum 😪😄 ,aminn cumlemize kazasiz belasiz insallah🥰

Sizede gecmis olsun

Aslinda net biseyi yok, dun gece babalari yoktu ben gergindim o da etkilendi sanirim.

Oda aşılı ama korumamis belliki bana hic demedi esimin bile haberi yok testten bn simdi dusununve farkina vardim bn esinden msj geldiyse ona surati dusmustur dedim ama eve gidince oyle msj atmis simdi dusundukce diyorum demek o yizden oyleydi diye😤yoksa bn goz gore göre bebegimin yanina nasl kabul edim annemde baskasina gitmem annem bnden baskasina gitmez normalde gelmez bana pek isi dusmedikce isivarmis indan geldi ama ne maske ne mesafe bn uzaktan hosgeldin dedim ama gelir gelmez kizimi kucagina aldi kendinede soyledim madem test verdin sonucu cikmadan niye geldin diye hep veriyoz aklima bile gelmedi diyo sanki ortaligin halini bilmiyo gibi yaa😤😤
Bune sacma bıawy ya. Bu bır grıp degıl bıyolojık bı hastalık, gecırelı 8 ay oldu hala tatları kokuları çirkin alıyorum. Hasar bırakıyor. Nasıl test yapıyor ve sonuç cıkmadan sana gelıyor. Ne basıte alıyolar ben şaşıyorum ya

Back
X