4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Bekaret önemsizdir demiyoruz, onu arayan çok var.

Burada iki konu var, kızlık zarı birçok kadında gerçekten yok/esnek ve gerçekten kanamıyor. Bu kadar kişiye rağmen ortalarda söyleyen çok az yani halı altına süpürülüyor bir şekilde.

Bir de çocuk böyle muayenelere tutulmaz, hadi yırtık diyelim ne yapacak? Doktor müdahele etmez, öyle kalacak.

Hadi sağlam çıktı, yine damarlar oluşmamıştır o yaşta, doktor kanar kanamaz diye bilgi veremez ki.

Çocuğun travması yanına kar kalacak.

Kızımız yetişkin olunca bilgi verilir, kendisi karar verir ne yapacağına.

Ben şu anda böyle bir durumun içerisinde değilim. Umarım ben de başka anneler de olmaz

Ya konu çok farklı yerlere kaydı. Çocuk yaşta olan kanamalar durmuyormuş zaten. Neyse doktorda kanamayı durdurup müdahale edebilir. Konu bu. Özellikle götürüp Kızlık Zarı bozuldu mu bakın dikin değil yani. Zaten adli bir durum oluşur.

O zihniyeti değiştirecek olan sensin, benim, millet 50 sene Mars'a yerleşip koloni kurucak, az bu yana gelin, herşeyi başkaları yapsın, düzeltsin, benim adıma savassin kafasından bı çıkın

Çok iyimsersiniz.

Lokum dinikum neydi gı
Kafirun suresinin son ayetidir, "benim dinim bana, sizinki sanadir" seklinde cevrilebilir. Sure kontext itibariyle akil olanin disindakilere iman etmekte olani uyarir ve en sonunda inandiginizin bedelini yasayacaginiza vurgu yapan bu ifadeyle biter.
Mantik ve idrakini kullanmamaya direnenlere, agzimi yormak yerine yolumuz ayridir, inandiginizin sonuclarini yasayiniz ve gorunuz minvalinde bu ifadeyi kullaniyorum.

Oh yeah

Ne önemi var bunun ? Bende bisikletten düştüğümde epey bir vajinal kanamam olmuştu. Çocukken de olmuştu. İlk iliskimde de kanamam oldu. Hiçbir zaman buna önem vermedim.

Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Diyelim düşündüler . Ne olur? 10 bileziğe satamayacaksınız diye çok üzüldünüz anlıyorum ama azcık da çocuğun sağlığını mı düşünseniz artık?

Evet suç annede . Kaç kadın bakire olsa bile kanamasi olmayabiliyor o zaman ne olacak . Sayıları az bile değil . Zihniyeti bozuk olmayan bir anne evladını öyle sağlam yetiştirir ki o da gider düzgün bir insan bulur. Şimdi ki erkeklerde bu konuda gayet bilinçli emin olun arayan bulur. Hadi diyelim kız cinsel ilişki yaşamak istemiyor ve evlendiğinde önem verdiği sey bu o zaman bu onun kararı gider ameliyati olur cozumsuz birşey değil. Dört yaşındaki çocuk için bu durumları düşünmek hele ki yaralanmisken hastalıklı bir durum

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
pes yani pessssssssssss!!!!!!!!!!

çocuğun canı yanıyor, kanı akıyor, siz 30 sene sonrasını düşünüyorsunuz????????

şimdi bile kızlık zarı muhabbeti yok, siz hangi gezegende yaşıyorsunuz???????? yazıklar olsun!!!!!!!!!!

Oh yeah çünkü kaç küsur sayfadır gayet söyledi derdinin ne oldugunu

Ne madalyası kız? Koluna taktıkları 2 bileziği de borç ödeyecez, ev alacaz arsa alacaz diye çekip sıyırmışlardır kolundan.
Ben de onu diyorum ya. Bakire evlendin de başın göğe erdi sanki!
İnsanın şahsiyeti belirler değerini, bacağının arasındaki değil. Ha bakarsın adam her şeye saygısız, ayrılırsın. Yine kendine değer vermiş olursun.

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Senin kızın sorucak mi ilk benmiyim diye

Tabiki ilk kızın olmayacak ne yapacağız o zaman

Damat bakir değilmiş bu iş olmaz mı denecek

Sevgi aşk kalbe gömülecek

Bakir topraklara yol alinicak öyle mi bumu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…