- 29 Ağustos 2019
- 265
- 1.174
- 113
- 35
Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsunYazıp yazıp siliyorum , Allah akıl fikir versin inşallah size . Cahil cahil konuşuyorsunuz . Dışardan yırtılma var demişler , enfeksiyon kapmaması için dua edin.
Kızlık zarı kadar bilinciniz olsaydı keşke . Hiç mi sevmiyorsunuz kızınızı ? Beşik kertmesi mi var ? Belki evlenmeyecek bile bu çocuk , belki de evleneceği kişi bunları hiç dert etmeyecek .
Mesajlara keşke bir tepki verseniz . Kusura bakmayın yanlış ifade ettim kendimi deseniz ya da yetiştirilme tarzım bu , çevrem böyle , farklısını düşünemedim deyin lütfen. Haklısınız saçmalıyorum deyin lütfen
Ah yarabbim çocuğum yaralanmış zarı düşüneceğim, rahmine klitorisine bir şey oldu mu diye düşünsene önce. Zarına bir şey olsuysa da onarır bedeni korkma. Ama sana bir haberim var her bakire kanamıyor. Kızın o zar dursa da kanamayabilir. Yazık zihniyetine4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Yere batsın bu zihniyetiniz,çocuğun canı kimbilir nasıl yandı,Allah kahretsin ya,yazıp yazıp siliyorumSöz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Ya Allah aşkına el kadar çocuk ne acı çekmiş belki hala çekiyor İlerde yanlış anlaşılır mı diye şimdiden pacaniz tutuşmuş. O zaman doktordan rapor alıp ceyizine koyun kızınızın.Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi düşünürsün
Bakire evlendiniz herhalde. Ne oldu madalya mı taktılar size?Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Camdaki kiz dizisinde ki Feride karakteri geldi aklıma.Yere batsın bu zihniyetiniz,çocuğun canı kimbilir nasıl yandı,Allah kahretsin ya,yazıp yazıp siliyorum.
Yazıp yazıp sildim,böyle anne olmaz olsun..Camdaki kiz dizisinde ki Feride karakteri geldi aklıma.
Evet çok şaşkınım bendeYazıp yazıp sildim,böyle anne olmaz olsun..
Çocuğun aklı ermeden diktirecek galibaHadi varsayalım kızlık zarı bozuldu ne yapacaksın ?
Umarım okur ve kendini sizden ve çevrenizden kurtarır o çocukçağız , gerçekten seven ve değer veren biri çıkar umarım karşısına .Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Skandal bir cehaletiniz var. İğrenç olan bu zihniyete sizin gibi kadınlar da çanak tutuyor. Bi bitin artık. Çocuğun canı yanmış, derde bak. İlişki yaşamadığını kendisi isterse söyler karşıdakine. Kim ne düşünürse düşünsün, çok mu önemli? Siz nerede yaşıyorsunuz bilmem ama kızınız okusun, meslek sahibi olsun lütfen. Çıksın bu kafadan.Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Çocuğun umru ne ya, endişelerinizle o da bir şey zannedecek. Lütfen içinizde yaşayın tüm stresi. Benim çok sacma sapan bir arkadaşım vardı,küçükken bisikletten düşmüş, kan gelmis. Annesi böyle paniklere gark olmuş sizin gibi. Kızınin sevgilisiyle tanistiktan sonra çocuğa söylemiş "kızımın başına böyle böyle bir şey geldi, ileride sorun olursa bundan" diye.
Kız da bundan hiç utanmamis, sinirlenmemis dünyanın en doğal şeyi gibi bize anlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?