Ahh ben doktor olsam da seni elime bir verseler ibreti alem olsun diye paralardim seni..Zır cahil seni.Senin ve senin gibilerin zihniyetininde,senin anneliğinin de,senin kızlık zarı bu onemse diye, çalışan beyninin de içine tüküreyim sennbunu farkla anla tamam mı bu kibarlasmis hali..Siz şaka misiiniz,fake misiniz ne b.ksunuz bilmiyorum ama ahh senin gibiler bir bitmedi geri kafalı,kör koyunlar sizi.Lan bu çocuk 4 yaşında bebek bu bebek aklın alıyor mu senin.Sen yemedim icmedin kızlık zarını sırf ileride evlendiği adam değişik düşünür diye mi kontrol ettireceksin.Allah belanızı versin ama gerçekten versin bak gerçekten.Sapik beyinli,pislikler.Allah bilir siz bir b.k yediniz,şahit oldunuz böyle senaryo yazdınız kim bilir.Sizin gibi sapik düşüncelerden herşeyi beklerim.İnsallah sen bu kontrolü yaptırdığın da doktor her türlü şüpheli bulur da güzel bir başınız belaya girer .Nefret ediyorum sizin gibi amiplerle aynı ortamda çocukların büyümesinden.PİSLİKLER,SAPİKLAR!!!!!!!
Tabii ki de konu sahibi bozuntusunun niyetinin o olmadığını basliktan anladim.Orda kinaye var.Mesajda ne yazık ki vurgular çok belli olamıyor,keşke ses yolla özelliği gelse de foruma,iyice bir kalaylasak bu konu sahibini.Siz çok iyi niyetlisiniz fakat konu sahibinin derdi tamamen kızının zarı orda mi değil mi? Sağlık falan kimi bağlar yıllar sonra soran olursa nerde bu zar diye ne cevap veririm derdinde
mesajı aynen şu şekilde
Kesinlikle katılıyorum.Tabii ki de konu sahibi bozuntusunun niyetinin o olmadığını basliktan anladim.Orda kinaye var.Mesajda ne yazık ki vurgular çok belli olamıyor,keşke ses yolla özelliği gelse de foruma,iyice bir kalaylasak bu konu sahibini.
İnşallah fakedir,ama fake olması yeryüzünde bu ve bunun gibilerin varlığını ne yazık ki yok etmiyor.Var böyle gereksiz oksijen harcayan insanlar.Bosuna havayı kirletiyorlar bir de anlamadım tamamen faydasizlar hatta zararları varKesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fake midir nedir iki konusuna da iki mesaj yazıp sessizliğe gömülmüş.
Keşke tamamen gömülerek yok olsa pis fikirleri ile beraber.
Çocuğa yazık keşke devlet korunmaya alsa
Cocukken benzer bir kaza yasadım. Tabi anne babam akliselim insanlar oldugu icin boyle birseyi dert etmemiş. Netice itibariyle bir problem yok. Ama olsa da birsey olmaz yani. Bunu dert etmeniz normal değil.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
ufff benim arkadasimada eskiden şu uzun bahce demirleri olurdu ya ondan saplanmisti annesi dr dr geziyordu kizlik zarinin neden bozulduguna dair bir kagit almak icin.Çocuğun umru ne ya, endişelerinizle o da bir şey zannedecek. Lütfen içinizde yaşayın tüm stresi. Benim çok sacma sapan bir arkadaşım vardı,küçükken bisikletten düşmüş, kan gelmis. Annesi böyle paniklere gark olmuş sizin gibi. Kızınin sevgilisiyle tanistiktan sonra çocuğa söylemiş "kızımın başına böyle böyle bir şey geldi, ileride sorun olursa bundan" diye.
Kız da bundan hiç utanmamis, sinirlenmemis dünyanın en doğal şeyi gibi bize anlattı.
Niyeyse bu havuz olayına inanmadım ben4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorumilk mesajlarda kadinin ustune amma gittiler bi anne olarak kontrol yaptirmaz meraktan sormustur diyordum icimden ama sonraki mesajinizda kanim dondu. Bunun adi cahillik de degil bu gericilik. Yazikki o cocugun boyle bi zihniyette annesi var
Okuduğunuzu algılayabiliyor musunuz? Temel düzey Türkçe dersi aldık hep ilkokulda falan. Hani cümlede anlam konusu. Biliyor musunuz?Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Yok canm sanmam bnde çocukken yaşadım fakat ilk darbeden dolayı kan gelmiştir korkma4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
Dmlaaaa bı sus gariYaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?