4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Konu sahibi için bir söz sarfetmeye değmez ama cocuğu adli tıbba neden göndermek istemişler onu anlamadım Adli tıp ne alaka?
Reşit olmayan kişiye adli vaka dışında bekaret kontrolü yapılamıyor diye biliyorum, ondandır belkş

Ya Allah aşkına el kadar çocuk ne acı çekmiş belki hala çekiyor İlerde yanlış anlaşılır mı diye şimdiden pacaniz tutuşmuş. O zaman doktordan rapor alıp ceyizine koyun kızınızın.
Öyle yapacak zaten, sırf meraktan mı sanıyorsun

Vücuttan kan gelince iç kanaması mı var, organları zarar gördü mü diye düşüneceğinize şu rezilliğe bak.

Mesele zarsa çok dert etmeyin, zarsız bile doğmuş olsa doktorlar ayarlar gökten “namus” iniverir.

Çünkü namusun dürüstlükle ilgisi yok, cinsel ilişki yaşamakla da ilgisi yok mesele barkodun doğru okuması.

Canım sorun çocuğunuzda önemli bir şey olup olmaması mi kızlık zarının bozulması mi?Eğer ilk dediğim gibiyse bu başlık çok yanlış ve yobazca..Umarım çocuğunuz sağlıklıdır ve en önemlisi de bu..Küçücük çocukları kızlık zariyla yanyana yazmayın oha pes çüş yani

Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
O dusuncedeki insanlardan (!) Uzak dursun. En önce kızınız gelir. Elalemin oğlunun ne düşüneceği degil. Alnını karışlarım evladima laf edenin.

yapmayın ne olur ya.
kızlık zarına önem vererek yetiştirmeyi çocuğunuzu,o zihniyette biri ilçede ilerde evlenmesi gerektiğini asilayarak yetiştirin.Bu zamanda bu panik..yapmayın

Siz çok iyi niyetlisiniz fakat konu sahibinin derdi tamamen kızının zarı orda mi değil mi? Sağlık falan kimi bağlar yıllar sonra soran olursa nerde bu zar diye ne cevap veririm derdinde
mesajı aynen şu şekilde
Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun

Evleneceği adamı düşünene kadar önce evladınızı düşünün sizin gibi insanların yetiştirdiği çocuklar yüzünden toplum bu halde

4 yaşındaki çocuğun zarını düşünmeniz normal değil . Nekadar anlam yüklüyorsunuz bi zar parçasına ya ?

İğrenç yaratıklar

Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Hani bu sitede görüp kınadığınız, cık cık edip küçük gördüğünüz insanlar var ya, hani siz ve sizin gibi düşünen ailelerin çocukları, kızlık zarı nerede dikilir diye konu açanlar, hah, onlar. İşte hymeni hayatının merkezine koyup, namusu hymenden ibaret gören ailelerin çocukları onlar ve bu baskıdan dolayı böyle çözümlere sapmak zorunda kalıyorlar. Toplum baskısından, dışlanmaktan korktukları için. Sizin yüzünüzden kendilerini değersiz hissettikleri için.

Bu konu toplumun kanayan yarası resmen ya. Rezalet. Gidiyorum geliyorum sinirimi atamıyorum. Çocuğunuza böyle bir kötülüğü yapmayın. Onun değerini ve namusunu hymen belirlemez. İyi bir insan olmak, hak yememek, yalan söylememek, iftira atmamaktır bence namuslu olmak. Yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…