- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.105
- 1.123
Reşit olmayan kişiye adli vaka dışında bekaret kontrolü yapılamıyor diye biliyorum, ondandır belkşKonu sahibi için bir söz sarfetmeye değmez ama cocuğu adli tıbba neden göndermek istemişler onu anlamadım Adli tıp ne alaka?
Yasicak bile belki?Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Düşünmek isteyen her türlü düşünür bunun önüne gecemezsiniz.Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Yazıklar olsun. Gece kendine dokunup kızlığını bozmaktan korkan zavallı çocuklar sizin zihniyetinizin eseri. Anne baba olmayın siz ya
Nau nauYasicak bile belki?
Öyle yapacak zaten, sırf meraktan mı sanıyorsunYa Allah aşkına el kadar çocuk ne acı çekmiş belki hala çekiyor İlerde yanlış anlaşılır mı diye şimdiden pacaniz tutuşmuş. O zaman doktordan rapor alıp ceyizine koyun kızınızın.
Canım sorun çocuğunuzda önemli bir şey olup olmaması mi kızlık zarının bozulması mi?Eğer ilk dediğim gibiyse bu başlık çok yanlış ve yobazca..Umarım çocuğunuz sağlıklıdır ve en önemlisi de bu..Küçücük çocukları kızlık zariyla yanyana yazmayın oha pes çüş yani4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce
O dusuncedeki insanlardan (!) Uzak dursun. En önce kızınız gelir. Elalemin oğlunun ne düşüneceği degil. Alnını karışlarım evladima laf edenin.Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Siz çok iyi niyetlisiniz fakat konu sahibinin derdi tamamen kızının zarı orda mi değil mi? Sağlık falan kimi bağlar yıllar sonra soran olursa nerde bu zar diye ne cevap veririm derdindeCanım sorun çocuğunuzda önemli bir şey olup olmaması mi kızlık zarının bozulması mi?Eğer ilk dediğim gibiyse bu başlık çok yanlış ve yobazca..Umarım çocuğunuz sağlıklıdır ve en önemlisi de bu..Küçücük çocukları kızlık zariyla yanyana yazmayın oha pes çüş yani
Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Evleneceği adamı düşünene kadar önce evladınızı düşünün sizin gibi insanların yetiştirdiği çocuklar yüzünden toplum bu haldeSöz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Böyle zihniyetler var olduğu sürece bu ülke gelişmez. Bir adam gelmişti bir kere büromuza, ilk ilişkide kan gelmedi diye karısını boşamak için, bide sülalecek gelmişlerdi kaynana kayınpeder falan. Korkunçtu. Lütfen sizin gibi insanlar yok olsun ya.
Sonra ne oluyor biliyor musunuz? Hani bu sitede görüp kınadığınız, cık cık edip küçük gördüğünüz insanlar var ya, hani siz ve sizin gibi düşünen ailelerin çocukları, kızlık zarı nerede dikilir diye konu açanlar, hah, onlar. İşte hymeni hayatının merkezine koyup, namusu hymenden ibaret gören ailelerin çocukları onlar ve bu baskıdan dolayı böyle çözümlere sapmak zorunda kalıyorlar. Toplum baskısından, dışlanmaktan korktukları için. Sizin yüzünüzden kendilerini değersiz hissettikleri için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?