- 2 Kasım 2023
- 3.287
- 6.204
- 78
- 31
Haklılar. Böyle bir durum olsa eşim kesinlikle ayrılmaz beklerdi. Ailem ile gelelim derdi ayrica ne öyle gelip tanisayim falan. Bence de sevmiyor. Ben olsam güvenip evlenmem böyle biriyleHerkes karşı buna. Çocuk beklemiyor sevmiyor diyorlar. Atan evlilik kötü diyorlar. Gözüm çok korkuyor ama o çocuk bana güven veriyor
Sakın kaçma.Lütfen yardımcı olun, bir derdim var. 4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi.sevdigim kişi kaçalım diyor.
Benim yaşım 25. Ben Üniversite mezunuyum. kpss ye girdim iki kez ancak sonuç başarısız. 4 yıldır bir ilişkim vardı. Hiç sorun yaşamadık ben mutluydum her yönden destek oldu bana. Ailem gibi hissettim yanındayken. Sevdiğim çocuk da üniversite mezunu ve şimdi onun bir mesleği var memur 60k bazen 70k para kazanıyor. Benim henüz işim yok. Özel hastanede çalışmak istedim ancak iş bulamadım. Sevgilim artık ilişkimize isim koyalım ailenle tanışalım dedi. Söz olsun 1 yıl sonra da evlilik olur dedi. Ciddi bir şeyler olsun diye. Tanışmak bizim kültürümüzde yok diye tanışmak istemedi annemler. Konuşmak istemediler bile. Ailem istemedi. Olmaz dedi annem, babamda atanırsan öyle olur dedi ayrıca ablam evli değil onu bekleyin vs. dediler. Ablalarım karşı geldi. Benden önce evlenirsen bana laf gelir bile dediler. Bekleyin dediler.
Ama sevdiğim çocuk bunu kabul etmedi beklemem dedi. Çünkü uzun bir süre olabilirmiş.Ben yuva kurmak istiyorum hazırım buna dedi. Seni erdirmem kimseye, iyi bakarım dedi. Gel kaçalım dedi. Evlenelim benim yanımda ders çalış istersen dedi, veya özelde çalışmak istersen tanıdık birileri var seni özel hastanede işe aldırırım dedi( yapardı). Ben kabul etmedim kaçmak olmaz diye. Sonra bir ay yazmadık ayrıldık gibi oldu. Her gün dua ettim nasibim olsun diye ama yok ailem kabul etmedi. Olmaz o çocuktan dediler. Tanımak bile istemediler üstelik ben dayanamadım yazdım. Buna yani Fikri değişmedi yine gel kaçalım diyor ben çok çıkmaz da kaldım ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun
Aileyle aynı fikirdeyim önce işiniz olsun.Herkes karşı buna. Çocuk beklemiyor sevmiyor diyorlar. Atan evlilik kötü diyorlar. Gözüm çok korkuyor ama o çocuk bana güven veriyor
İş bulamadım. Aileme yük gibi hissediyorum artık çok çıkmazdayim.
Benim annem ve babamda kaçarak evlendi 17 yaşındayken yapmış bunu, babam iyi biri. Ablamı görücü ile verdiler ama ablam dayak yiyor, mutlu değil yinede kader kısmet buna bir söz eden yok. Kişi kaderini yaşıyor işte.Kaçında görün gününüzü yorumum kalsın burada döner okursunuz bir gün.Seven sevdiğinin ailesini ikna eder edemiyorsa bekler kendini ispat eder .Çok konu var sizinkine benzer en son aileye dönüp özurle biten.Ben yerinizde olsam bu zorlamayı beni evimden telli duvaklı çıkarmayacak bu oğlanı kabul etmem.O guvendiginiz dağlara kar yağsın hele bir o aşkiniz eskisin aynı eve girin .O zaman anlayacaksınız O zaman yazarsınız buraya hata yaptım diye .Yapmayın fikrim bu sizi terk etmesi pahasına kaçmayın kendinize bunu layık görmeyin.Ailesinden bizmi kapında yattık kendi ayaginla geldin lafıni duymayın bir gün
O cocuktan olmaz deme sebepleri ne? Anlattiginiza gore bir sorun goremedim. Ablalarinizin tepkisine ne desem bilemedim. Madem laf edilmesine cok takiyorlar simdiye kadar bulsalarmis. Knsan kardesinin mutluluguna da engel olur mu ya. Kafa yapilari cok garip. Tanismak hangi kulturde yokmus ya bu nasi sacmalik anlayamadim. Kacmak hos bir sey degil ama cidden hicbir mantikli sebep gostermeden olmaz diyorlarsa karsiiiza almadan halledemiyorsaniz iyice dusunup kararinizi verirsiniz.Lütfen yardımcı olun, bir derdim var. 4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi.sevdigim kişi kaçalım diyor.
Benim yaşım 25. Ben Üniversite mezunuyum. kpss ye girdim iki kez ancak sonuç başarısız. 4 yıldır bir ilişkim vardı. Hiç sorun yaşamadık ben mutluydum her yönden destek oldu bana. Ailem gibi hissettim yanındayken. Sevdiğim çocuk da üniversite mezunu ve şimdi onun bir mesleği var memur 60k bazen 70k para kazanıyor. Benim henüz işim yok. Özel hastanede çalışmak istedim ancak iş bulamadım. Sevgilim artık ilişkimize isim koyalım ailenle tanışalım dedi. Söz olsun 1 yıl sonra da evlilik olur dedi. Ciddi bir şeyler olsun diye. Tanışmak bizim kültürümüzde yok diye tanışmak istemedi annemler. Konuşmak istemediler bile. Ailem istemedi. Olmaz dedi annem, babamda atanırsan öyle olur dedi ayrıca ablam evli değil onu bekleyin vs. dediler. Ablalarım karşı geldi. Benden önce evlenirsen bana laf gelir bile dediler. Bekleyin dediler.
Ama sevdiğim çocuk bunu kabul etmedi beklemem dedi. Çünkü uzun bir süre olabilirmiş.Ben yuva kurmak istiyorum hazırım buna dedi. Seni erdirmem kimseye, iyi bakarım dedi. Gel kaçalım dedi. Evlenelim benim yanımda ders çalış istersen dedi, veya özelde çalışmak istersen tanıdık birileri var seni özel hastanede işe aldırırım dedi( yapardı). Ben kabul etmedim kaçmak olmaz diye. Sonra bir ay yazmadık ayrıldık gibi oldu. Her gün dua ettim nasibim olsun diye ama yok ailem kabul etmedi. Olmaz o çocuktan dediler. Tanımak bile istemediler üstelik ben dayanamadım yazdım. Buna yani Fikri değişmedi yine gel kaçalım diyor ben çok çıkmaz da kaldım ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun
Siz üniversite mezunu musunuz?Benim annem ve babamda kaçarak evlendi 17 yaşındayken yapmış bunu, babam iyi biri. Ablamı görücü ile verdiler ama ablam dayak yiyor, mutlu değil yinede kader kısmet buna bir söz eden yok. Kişi kaderini yaşıyor işte.
Aileyle aynı fikirdeyim önce işiniz olsun.
Sevgiliniz size iş bulabilecekse de şimdi bulsun. Bunun için evlenmek ya da kaçmak şart değil
Çok yoruldum. Kimse halden anlamıyor, kacacagim gözüyle bakıyor yine razı gelinmedi. Bizi komşuya rezil etme diyorlarSakın kaçma.
Orta yolu bulmaya çalış çabala
İş konusunda bence ona güvenme. Çünkü aranızda en ufak sorun olsa " sana iş miş yok" diyebilir veya kavga sebebiniz çok farklı bile olsa " ben sana iş bulmasam evde tembel tembel oturuyor olurdun, haddini bil, sinirimi bozma" diyebilir. Ayrılma durumunda o psikoloji yetmezmiş gibi bir de işsizlik psikolojisi yaşayabilirsin.Ya olmazsa. Yani herkes atanamıyor. Ben onunla iken sınava hazırlanabilirim. Hem işte çalışmak istersem iş bulabilir hastanede bana. Kaydın ne isterse onu yap dedi
Lütfen yardımcı olun, bir derdim var. 4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi.sevdigim kişi kaçalım diyor.
[/QUOT
Ablanın nasıl bir kafa yapısı var onlardan önce evlenirsen ne olurmuş adımı çıkarmış hey Allahım. Ailen de tanışma olmadan nasıl karar verebiliyorlar acaba bahane resmen
Siz üniversite mezunu musunuz?
Nasıl olur da böyle münferit olaylardan kendinize pay çıkarabilirsiniz yahu ne alakası var. Çok doğru kararlar alacak mentalitede görmedim ben sizi çünkü bu mantıkla her kocaya kaçanın mutlu olması lazım ama öyle değil.
Öncelikle kesinlikle kaçma fikrini mantıklı bulmuyorum yarın birgün çok pişman olabilirsin.Önce yavaştan anlatmayı dene olmazsa bir iş bul kendine düzene girene kadar bekle.İllaki sevdiğin çocuk buna müsade eder diye düsünüyorum.Çünkü n olrsa olsun ailen karşı çıkıyorken aklında evlilik varsa birikimin olması gerek.Lütfen yardımcı olun, bir derdim var. 4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi.sevdigim kişi kaçalım diyor.
Tanışmak aile ile istemek, bunu istedi ama ailem karşı geldi. Ne kadar olursa gelirim dedi. Ama ablamlar laf olur dedi işteHaklılar. Böyle bir durum olsa eşim kesinlikle ayrılmaz beklerdi. Ailem ile gelelim derdi ayrica ne öyle gelip tanisayim falan. Bence de sevmiyor. Ben olsam güvenip evlenmem böyle biriyle
Bunu söyledi aynen. Ben daha fazla beklemem dediSevgiliniz sizi ne kadar bekleyecek belli değil, bekleme sebebi zaten saçma sapan. Ablanızın evlenmesi lazımmış önce. ya kısmeti yoksa? Bence sırf bu saçma sebep yüzünden beklemek istemiyor ben olsam bende istemezdim süresi olmayan bir bekleyişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?