4 yıllık bir ilişkimde evlenmek istedim, ailem karşı geldi. kaçalım diyor

Annemde kaçmış yazmışsınız bana..Benim kızım değilsiniz sonuçta size ona soyleyecegim şeyleri yazmamaliyim .İstediğinizi yapın .Umarım zaman beni yanıltır sizi çok mutlu eder .Bunda ciddiyim.Fikir istediğiniz fikrimi yazdım size iyi şanslar

Bence bekleyemem vs diyorsa sizin evlenmenin için yapiyorda olabilir benim lise aşkımda aynı şeyi yapmıştı sen beni oyalıyorsun artık bekleyemem ben falan demişti o şu an 26 ben 25 oda hala bekar öyle diyorsa inanmayın.

Bende atanmak isterim, ama hiç atanamaz ve elimdeki çok sevdiğim insanı da kaybedersem diye üzülüyorum işte, ailem çok karşı. Ben güzel bir evlilik olsun diye çıkalım demiyorum ailemi de destek olarak almak istedim ama olmadı.

Seven erkek tarzı değil bu. Sizi sevseydi ve zerre kadar saygı duysaydı ömür boyu "kaçan kız" yaftası yiyeceğinizi bile bile size kaçmayı teklif etmezdi. Hiç mi zorunuza gitmiyor?
Aşırı gitti, emeklerime üzülüyorum kaçma Fikri kötü ama ayrı kalınca daha kötü oldum yoksa denedim bunu işte. Çare arıyorum

Bunu söyledi aynen. Ben daha fazla beklemem dedi
Bence bekleme sebebi ve süresi farklı olsaydı beklerdi ama bu şekilde neyin ne olacağı belli değilken ve işi gücü oturmuşken yuva kurmak istemesi, size 4 yıl sonra kavuşmak istemesi gayet anlaşılır değil mi? Ailenizin tutumu aşırı önyargılı.

Süresi belli olamayan bir şeyi kim nasıl beklesin? Böyle mantıksızlık olamaz.

30larıma yaklaşacağım. memur olup işimi gücümü kazanacağım, 4 yıldır sevdiğim bir kadın olacak ama ablası evlensin diye bekleyeceğim, ailesi benimle tanışmak bile istemeyecek. Ablanın evlenip evlenmeyeceği belli değil. Neyi neden bekleyeceğim ki böyle saçmalık mı olur?

Ailenizle daha ciddi olarak konuşmalısınız.

Yani ailem hiç olmaz derse içime mi atmalıyım bu aşkı? çare ne?

Bunu söyledi aynen. Ben daha fazla beklemem dedi
Bence bunu sizi evliliğe ikna etmek içinde diyor olabilir yani başkasıyla evlenebilecegini düşünün vs diye. Bir insan sizi seviyorsa evlenmiyor o dönem dediğim gibi benim lise aşkım da üniden sonra çok istemişti ve beni aşırı evliliğe ikna etmeye vs çalıştı ama ben sevsemde o dönem istemedim evlenirim vs diyordu hatta aileside askerden sonra evlenmesini istemişti ama evlenmedi yani kaç sene oldu 26 yaşında şu an hala ortak arkadaşlarımdan vs biliyorum bekar.

Tanışmak aile ile istemek, bunu istedi ama ailem karşı geldi. Ne kadar olursa gelirim dedi. Ama ablamlar laf olur dedi işte
Ablalarınız gönüllülerine göre insanlarla denk gelmezse ne yapacaksınız ? Önceliğiniz iş bulmak olsun; sonra da ailenizin karşısına geçer, düzgünce konuşursunuz.

Abla, abi beklemek diye bir kavram kalmadığını izah edersiniz.

Kaç kez konuştum, hiç yok. Hele annem sen atanma seni ben evlendiricem istedigimle dedi ya.

Kaçma canım, riskli bence

Yani ailem hiç olmaz derse içime mi atmalıyım bu aşkı? çare ne?
Yani böyle bi aileyle boşanıp yanlarına da gelemezsin. diğer yanda 4 yıldır mutlu olduğun sevdiğin yuva kurmaya hazır olduğun biri var. Kavuşamama sebebiniz de ablanızın sizden önce evlenmesi gerektiği ama ortada aday bile yok.

Sevgilinize onu anladığınızı, hak verdiğinizi ama böyle bir çıkmazda olduğunuzu güzelce ifade edin, ona güveniyorsunuz tamam ama siz ailesine sırt dönecek, kesip atacak biri gibi görünmüyorsunuz, onun da buna saygı duyması lazım öyle değil mi?

Kaç diyeceğine sizi biraz daha beklesin, biraz daha çabalasın bi zahmet. Yine kavuşamazsanız ablanız evlenemezse sizde daha sert bir şekilde aileniiz ikna etmeye çalışırsınız.

Kaç kez konuştum, hiç yok. Hele annem sen atanma seni ben evlendiricem istedigimle dedi ya.
Yok artık daha neler. Aileniz cidden fazla tutucu ama gözü kapalı bir şekilde onları silip başkasına güvenmek de çok uç bir nokta olacak.

Allah askina ne kacmasi. Meslek yok, gelir yok. Adamin birine mi teslim edeceksin butun gelecegini? Bir de universite mezunusun ama vizyon 0. Allah akil versin. Su kadinlarin onceligi neden kendi ayaklarinin uzerinde durmak olmuyor anlamiyorum.

Allah askina ne kacmasi. Meslek yok, gelir yok. Adamin birine mi teslim edeceksin butun gelecegini? Bir de universite mezunusun ama vizyon 0. Allah akil versin. Su kadinlarin onceligi neden kendi ayaklarinin uzerinde durmak olmuyor anlamiyorum.
Anlayış beklemiyorum. Aynı psikolojide değiliz? Çare arıyoruz hakaret değil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…