4 yılllık sevgilim erasmusta beni aldattı

Şuan olanlarin saskinligini yasiyorsun. Ama inan Allah yüzüne gülmüş gerçek yüzünü göstermiş sevgilinin çok geç olmadan. Bu yüzden şükür namazı kıl.
Bence çok sanslisin. Hem erasmus yapıyorsun, hemde erkek arkadaşının gercek yüzünü gördün. Hemen kendine gel. Ona pas verme. Bulunduğun yerin ve zamanın tadını çıkar.

Yaa kızım deli misin kendi Erasmus maceranı niye hiç ediyorsun. Sen de çık partilere git keyfini çıkar. Adam yabanci ulkeye gitmis selam dedigi her kiz selam veriyor guler yuzle konusuyor flort ettigi her kiz karsilik veriyor. Ooo her gece baskasiyla sevisirim diye planlamistir gece boyu sabah da aksiyona gecmis. Bu saf Türkiye ye dönünce sana yine yanasır söyliyim.

Bu arada gerçekten kötü olmuş. Ama sen bu kadar zaman beraberlikten sonra bu adam ile evlenirdin. En azından yüzünü çok net ortaya koymuş.

Ben de bu arada Erasmus ile yurt dışına gittim. Yanımda sevgilisi olan erkek bir arkadas gelmisti. Bir kere gözünü kaldırıp kızlara bakmadi. Evet oraya gelen pek çok bekar çocuk ve kiz sevgili yaptı. Ama sevgilisini bırakıp böyle azanini görmedim duymadım. Normal değil. 1 saniye üzülmenin anlamı yok. Çık gez. İngilizcenı geliştir. İnsanlarla tanış Eğlen ve sadece kendini düşün.

bir de geldiğimiz gün aynı odalarda kalmak istemişti de ben kabul etmemiştim.nolcaktı acaba kabul etsem. dediklerinizi deneyeceğim gerçekten dışarı cıkmayı insanlarla tanısmayı zaten istedigim de bu. intikam almam çünkü zaten yapımda yok o duygu. tek bi şeyden eminim yaptığını unutmayacağım. prag gibi bi yerde odaya kapanma sebebim oldugunu unutmayacagım. burdaki tanıstıgım bi kız olayları biliyor yanımdaydı cok cok rahat insan olmasına ragmen o bile pes dedi sinirlendi .yarın aksam bi kaç kızla yemege cıkacagım meksika yemekleri denemek için ,benim için bi adım olsun günlerdir kendimi yedim.yorumlarınızdan sonra kızlara tamam dedim bu arada :) siz cesaretlendirdiniz

Saçmalama yurdu değiştir tamam bir daha görmezsin o gereksizi

Bir de Viyana yap gitmişken :))) Ben sadece insan tanımak ve para kazanıp daha çok gezebilmek için part time çalışıyordum bile haftada 10 saat. Benim kaldığım sınırlı saat çalışmaya izin veriyordu...

değiştirme durumum yok malesef okulun yurdunda kalıyoruz o da ben de aynı katta hem de

Su anda sıkıntı olabilir ama 1 yıl uzun. Degistirme ihtimalin hep var. Sen insanlar ile plan yap gezmeye başla. 2-3 ay içinde bu arkadaşı görsen bile tinlamamaya başlayacaksin. Ama böyle olmasi için aktif bir hayatın olmasi lazim. Hadi göreyim seni. Okul gezilerini kaçırma. Başka arkadaşların varsa başka avrupa şehirlerinde 3-5 günlüğüne oralara git. Bunaldikca aç dizi bişey izle internetten düşünme boşuna düşündükçe kötü olursun aklına gelince o fikir kovala.

Nolcak biliyo musun? Önce rahatladıgını sanıcak eğlenicek filan , o ara sen acı çekiceksin.
Sonra sen yavas yavas napıyorum ben ya deyip kendıne gelıceksın. O da yasadıklarının sacmalıgını farkedıp , sen zamanla baskalarına yoneldıkce kıskanclıgından sana gerı donup yalvaracak. Ama sen böyle odandan cıkmazsan istedigini vermıs olursun sakın böyle yapma. Sende yenı arkadaslar edın asla uzuntunu bellı etme. Kıskansın sürünsün pislik.

hemde prag gibi yerde kendini odaya kapatiyorsun oyle mi
restaurant,kafe,bar herturlu oneriyi yaparim istersen
havalar sogumadan iyice gez,sansina havalar sicak gidiyor,sonra burnunu disari cikartasin gelmez zaten.
cek erkekleri de bence kizlarindan guzel,gozunu kulagini iyi ac,ucuza gidebilecegin bi suru yer var.
simdi bag bozumu zamani,moravia ya gidin,burcak denilen saraplarindan icin.
sakin yari donemde ulkeye donme,prag bahari cok guzel olur,yazi da ayri guzel.
ben yerinde olsam karis karis minicik ulkeyi gezer,etrafindaki ulkelere de giderim.
sefan olsun o hanzodan kurtuldugun icin yat kalk dua et.

merhaba taysuss,
evet maalesef kimileri sonradan bambaşka hiç aklımızın eremeyeceği kişilere dönebiliyor. empati kurdum ve gerçekten senin durumunda olmak üzücü bir durum. ama asla vahim bir durum değil . ayrıca burada ağlak diyenler olmuş bırak varsın ağla kendini sıkma, aksın gitsin güzyaşların rahatlayacaksan..
Bu hayatta her şey aile . Ailen sırf karaktersiz biri için erasmusu bıraktığını düşünse üzülmezler mi? Eline güzel bir fırsat gelmişken elinin tersiyle itmek.. hele hele bunu hayatını zehir eden bir insan için yapmak.. Tavsiyem asla bırakma.
Bu hayatta hiçbir şey baki değil unutma. Evet gördükçe için sızlayabilir ama kendine bir felsefe edin aynanın karşısına geç ona inat! de
onunlayken daha mı özeniyordun kendine? 2 kat daha özen. onunlayken daha mı 32 dişin gözüküyordu? Şimdi senin koridordan kahkahaların duyulsun
onun gibi birine asla vazgeçilmez olduğunu hissettirme.Kimse vazgeçilmez değil bu hayatta.
ve şunu unutma sen üzüldükçe belki de onu daha mutlu ediyorsun.
Her şeyini ona inat yapmayı devam et
Ne kadar şanslı olduğun gör gözündeki sevda perdesini indir, onla yaşadıklarını at sil gitsin. Şükret , belki de yolun başında bitti. Belki de daha ağır bir travma yaşatabilirdi sana.
Ve sakın onun karşısında pısırık biri durma git eşyan varsa al, gerekirse çirkinleş içindekileri söyle rahatla bu sana kalsın. Ama şunu unutma asla ama asla öyle insanlar için tek bir tane gözyaşı dökmek bile değmiyor..
Yaşadıkların daha çok taze ama zamanla kabuk tutacak bundan emin olabilirsin. O belki seni cepte tutmak istiyor ama asla bir insan için 2. tercih olma bile. Kendin değerlisin. Asıl bence üzülmesi gereken zavallı o çünkü sanıyor ki hayat lay lay lom. O da yaptığının cezasını alıcak elbet. O dans ettiği kız yanında mı hep duracak sanki? Bırak varsın gönül eğlendirsin sen kendi yoluna bak. Kafanı eğitimine ve şuan yaşadığın güzel şehre ver kendini . Unutma hayat kısa ona inadına gül eğlen çalış gez :)

haklısınız, bi yandan da diyorum kendime iyi ki gelmişiz iyi ki görmüşüm bu yüzünü .Yoksa belki daha ilerde göstercekti diyorum ama tabi içim tak diye silmiyo
Yerinde olsam şöyle eli ayağı düzgün yakışıklı bir avrupalı bulur onunlar vakit geçirirdim.
İlla sevgili olmanıza gerek yok her vakit geçirdiğin erkekle sevgili olacakta değilsin O halde ne duruyorsun hadi topla kendini Hayat ertelenmeyecek kadar kısadır.

Bak herkes aynı şeyleri söylüyor bu kadar insan yanlış düşünüyor olamaz dimi? İnanki çok şanslısin çok güzel bir ülkedesin.keşke senin şartlarında orada olsaydım şu anda.. firsatlarini iyi değerlendir..Hayatını yaşamana bak

Avrupa olunca özgurluk gozuyle bakiyorlar oraya giden ogrenciler herhalde.. Evlenmeden once ailemle kaldimda yurtdisinda, yukarimizda bildigin tepiniyorlardi . Oyle bir ses geliyordiki. Babam yukariya cikmisti. Bir turk ogrenci cikip biz ozgur ulkede yasiyoruz demis .. Ne yani ozgur ulkede yasayan kisi yukarinda kocaman kocaman adamlar tepinmesi mi lazim .. Allah sabr versin, ogrenci yurtlarinda degil de , ogrenci evleri vardir oralari arastir...

Şu erkeklerin kendini çok zeki sanmasına bitiyorum ya... bu salak Erasmus dönüşü de barışalım der... bence şanslısınız yüzünü erken göstermiş. Çıkın dışarı gezin. Derslere odaklanın. O da kendi pisliğinde boğulsun

canım çok istedım gidemedım zamanında erasmusa , kıymetını bıl en guzel zamanın gerçekten sende aynı şeklde arkadşlar edın mutlu ol partilere katıl gez toz eğlen içinden ne gelıyorsa aşırıya kaçmadan yap sakın depresyona grıp mahvetme gunlerını.

Kızım deli misin sen ya birden kendini odaya kapatmışsin Kezban gibi. Çık yeni arkadaşlıklar edin muhabbet et milletle git bir Hans falan bul takıl bir de yok o kahkaha atıyormus da yok sen agliyormussun da.
Ya sen bu çöp adamı 8 yıldır tanıyamadiysan daha çok aglarsin. 8 yıl çöpe gitmiş şu 8 ayını iyi değerlendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…