40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Eski eş ile konuşamam ki, aralarında ne var bilmiyorum, adamı kötüler doğru söyle rmi, adam bana güvenmiyorsan güle güle der, ona da saygısızlık giib geliyor adama

Var tabi, haklısınız. Ama dedim ya evlilik tövbe ettim söz attım anne bağımlısı çocuk adamla, ilişkiden tiksindim, tesadüfen tanışınca bir duygu oldu bende o da güven, belki yaşı olgunluğu sağladı bunu da bilmiyorum. Tanıştıralım diyorlar başkaları ile ama tanışmam!!!! Tesadüfen olduğu için aklımda kaldı, ha özellikle tnaış deselerdi yine gitmezdim, o istanbulda ben mersindeyim.
Damat annesi takmış bu kız da evlensin diye sürekli birilerine bakıyor benden ötürü aylardır, boşuna deid bakmasın TANIŞMAM... Netim. İşte tesadüfen görünce olanlar oldu MEĞER DUYGULARIM ÖLMEMİŞ Mİ? BEN NASIL BU HALE GELDİM, CİDDEN ARTIK BİR PSİKOLOG YARDIMI ALICAM

Yapay zekaya bu kadın bakıyosa bizim teknolojiden tabii ki bişey olmaz ndnfn
Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
AMA ÖZEL HAYAT İKİLİ İLİŞKİ AYRI.

MATEMATİK DERSİM İYİ AMA TÜRKÇE DERSİM KÖTÜ
NE YAPAYIM?

BAZILARI ŞARKICI SÖZ YAZARI,
BAZILARI BORAZAN SESLİ DEĞİL Mİ?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

BÖYLE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM, DAHA ESNEK BAK HAYATA LÜTFEN!!!
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
MESELE HAYATTA EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ BULABİLMEK.

HELE ÖZEL HAYAT EVLİLİK = İŞ DİİSPLİNİ İLE ALAKASI BİLE YOK

Canımsın, çook teşekkür ederim İnişah sizin için de en iyisi olsun, güzellikle ve kolaylıkla

Büyük harflede yazdın ya yok ben ikna olmadım

Sanatçılarla senin ne işin var? Onların yaşantısının yanından geçebilir misin? Sen Acun Ilıcalı zannettin bu 53 yaşındaki adamı herhalde
Algınız mı kapalı?
Ne dedim, herkese kamu önünde özel hayat yaşayanlardan da 2 veya 3. Cü evliliklerin mutlu olan yok mu dedim, bunu sorgulayın yazdıklarımla dalga geçmeyin üslubunu hoş değil!!!

Kadın aldattığı için tazminat almış olabilir yani böyle bi ihtimal var diplomanız nerden? Başvursak da sizinkini de iptal etseler keşke hazır moda olmuşken
Pardon ne hak ile bunu diyorsunuz?

Yanlış düşünüyorsun bacım.
MESLEKİ BAŞARI AYRIDIR,
AMA ÖZEL HAYAT İKİLİ İLİŞKİ AYRI.

MATEMATİK DERSİM İYİ AMA TÜRKÇE DERSİM KÖTÜ
NE YAPAYIM?

BAZILARI ŞARKICI SÖZ YAZARI,
BAZILARI BORAZAN SESLİ DEĞİL Mİ?

BAK HERKESİN KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU BİR YER VAR BİR DE İYİ OLDUĞU GÜÇLÜ YÖNLERİ.

BÖYLE DÜŞÜNMENİ TAVSİYE EDERİM, DAHA ESNEK BAK HAYATA LÜTFEN!!!
ANNE İSEN HELE, BİR ÇOCUK MÜZİK KULAĞI VARDIR, DİĞERİ MATEMATİKTE İYİDİR, AMA İKİSİ DE FITRATI GEREĞİ BAŞARILIDIR.
MESELE HAYATTA EN İYİ YAPTIĞIN İŞİ BULABİLMEK.

HELE ÖZEL HAYAT EVLİLİK = İŞ DİİSPLİNİ İLE ALAKASI BİLE YOK

Kızı fotolarda varmış, düzeltme

Aynen, canımsın çok teşekkürler.
Bu forumda sizler gibi mantıklı insanların sayısı artmasını diliyorum

Canım, şöyle tanışıcaz. Adam ile ilerlemeden danışayım dedim sizlere

Bu açıdan düşünmedim, çok teşekürler canım. Aydınlattığın, görmedim durumda bana ayna oldun, dilerim başkaları da senin yolunu aydınlatsın

Evet canımsın, bana ayna oldun. Senin yorumunu da çok beğendim, çok teşekürler

Sanmam, zaten evlilik düşünmüyor, annesi ve yakınları istiyor.
Herkes akraba evliliği ve damat ailesi hepsi evli çocuklu şükür mutlular SAYGILI lar.
Atmaz
Rahatsız etmek istemez
Atmaz, bir adım bekler.

Yok benzetmeniz bu duruma uygun degil. Ne is yaparsaniz yapin muhakeme yetenegi sart. Sizde o yok anladigim kadariyla. Durum okuyamiyorsunuz, kivrak zekaya sahip gibi durmuyorsunuz, pratik zekaniz gelismeye acik gorunuyor. Bu durumda yaptiginiz iste (ister pazarda esnaf olun, ister uzay muhendisi) ne kadar basarili oldugunuz mechul.

Ya çocuk olması sorun değil, 40 YAŞINDA bekar da biri zor, ben geciktim
Ya sizin nasibi iz(eger bu inanisa sahipseniz) henuz gelmemis demekki. Turk toplumuna gore belli yastan sonrasi gec ama gec kaldim vb diye dusunurse iz bence hic toparlayamazsiniz.
Bu adamin ergen kizi annesinde mi adamla mi kaliyor, siz cocuk isteyecek misiniz? Adam bir daha cocuk sahibi olmak istiyor mu siz isteyecekseniz?

Muhakeme yeteneği dediğin eğer FELAKETLEŞTİRME SENARYOSU ise evet yok!!!
Psikologlar bile binlerce danışan tanımasına rağmen, FELAKETLEŞTİRME senaryosu yapmıyor hele hiç tanımadan.

Bu bakış açısı ile hayata nasıl yaklaşıyorsunuz, neler kaybedip kazanıyorsunuz, bir sorgulayın.

Ha bide BDT araştırın.

Cok sukur muhakeme yetenegim sayesinde durum okuyabiliyorum. Ama sizde olmadigi her mesajinizda cok belli.

Bence adama mesaj atin. Telefonunu isteyin. Evlenme teklif edin hatta belki kendisi cekiniyordur. Tovbe yarabbim, 40 yasina iyi gelmissiniz siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…