- 14 Ağustos 2024
- 3.202
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.142
- 78
9 Yaşındaki yeğenim bile buna inanmaz. Hala bebeğin olsun da kuzenim olsun diyorÇocuk istemiyorum!!!!
Gençlik hayallerim gezmek flört etmek kaldı içimde
Hayallari Türkiye'nin ekonomisi gibi. Düşünceleri de Erdoğan'ın vaadleri gibiHayallerimi gerceklestirmeye calisirken ben.
Evet.Yaşına neden takıldınız? Herşey Cinsellik mi
evlen de gör dünyanın kaç bucak olduğu ,sonra her gün kk dasın akıl almak için ve hayatın dertlerle renklenır aile üyeleriyle ,onların neden niçin bunu söyledi ,neden niçin bana böyle davrandılarR DİYE ,başka türlü yaşadığını hisssetmeyeceksin , dert olmaadan yaşayan da senin gibi dert ayanlar hosgeldin evlilik dertlerine sonra kendim ettim kendim buldum şarkısı mırıldanırsın,Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Abi mi53 yaşındaki abiyle evlenince anasına hizmet etmekten, bacısına laf yetiştirmekten flörte vaktin ve hevesin kalmayacak. Dayı zaten muhtemelen akt..darsız falandır genelde o yaştaki erkeklerden çok umutlu olmamak gerek. Özel alan yok. Özel ilgi yok. Koloni gibi yaşarsınız artık. Abinin donlarını yıkarken bizi hatırla. O an gözlerinden düşen bir damla yaş pıt ederken yere....
Ben 42 yaşındayım. 53 abim. Öz abim de 52 yaşında sonuçtaAbi mi
44 üm abi değil benceBen 42 yaşındayım. 53 abim. Öz abim de 52 yaşında sonuçta
Ben çok ciddiyim. Konu sahibi hatasının farkında değil. Gerçekten hizmetçilik yapmak için evlenecek haberi yok. Sanıyor ki gezip tozacaklar o koy senin bu koy beni. Aile içinde ona çay ver buna kek ver derken günleri geçecek. Erkek için bu yaşta evliliğin temel sebebi don yıkatmak sofra kurdurmak.44 üm abi değil benceemiceee
Zaten kendiside bence canı sıkılan öylesine konu acan biri az eğlendik gûldükBen çok ciddiyim. Konu sahibi hatasının farkında değil. Gerçekten hizmetçilik yapmak için evlenecek haberi yok. Sanıyor ki gezip tozacaklar o koy senin bu koy beni. Aile içinde ona çay ver buna kek ver derken günleri geçecek. Erkek için bu yaşta evliliğin temel sebebi don yıkatmak sofra kurdurmak.
Anlatamıyorum ki bak anlamıyo
Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.
Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?
Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Evlenince flört biter mi, ömür boyu mu sürer
Bence bitmez
Hayır 4 tane triplexleri varmış. Anlamıyorsunuz hiç. Matematiğiniz de zayıf galiba. 1+3 ne zaman 4 etmiş ki bugün etsin?"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok
Değil miarkadaşlar değilse bana da söyleyin bi zahmet
Evet okudum şimdi konunuSus ben bu konuda çok dertliyim sus!
Flörtten kastı da 53lük delikanliya bengay merhem sürerken birden aşka gelip mutfak masasında şaapmak falan muhtemelenCevrenizde evlenecek ilk insan sen misin Esma, bu nasil gerceklikten kopukluk yaSevismeyecekmis ama flort edecekmis evlenince 50 kusur yasindaki adamla
33 yasindayim babam 50li yaslarin ikinci yarisinda, torun sahibi adam, flort ederken hayal edemedim.
Eger gercek bir konuysa ki bence artik Esma bizimle egleniyor, ayaklarin biraz yere saglam bassin 40 yasina iyi gelmissin diyorum Esma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?