40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Çocuk istemiyorum!!!!
Gençlik hayallerim gezmek flört etmek kaldı içimde
9 Yaşındaki yeğenim bile buna inanmaz. Hala bebeğin olsun da kuzenim olsun diyor gelmişsin 40 yaşına çocuk istemiyormuş. Evlenerek nasıl flört edeceksin. İç güdülerin ana ol ana ol diye bağıracak sana Ayyy tam bir yeşil çam aktörüsün.

evlen de gör dünyanın kaç bucak olduğu ,sonra her gün kk dasın akıl almak için ve hayatın dertlerle renklenır aile üyeleriyle ,onların neden niçin bunu söyledi ,neden niçin bana böyle davrandılarR DİYE ,başka türlü yaşadığını hisssetmeyeceksin , dert olmaadan yaşayan da senin gibi dert ayanlar hosgeldin evlilik dertlerine sonra kendim ettim kendim buldum şarkısı mırıldanırsın,
çok mu pembe dizilere izliyorsun???

Forumda kendisine verilen tavsiyeleri dikkate almayip,
sonrasinda "siz haklıydıniz" diye konu acacak bir uye daha görüyorum malesef.

Belli ki siz bu yolda yurumeye kararlisiniz,

17 sayfa boyunca, insanlar size mantık çerçevesinde neden olamayacagini anlatmış.
Duygulariniz oluşmuş olabilir, kimse burada sizi bundan ötürü suclayamaz.
Siz şu anda objektif bakamiyorsunuz ve farkında değilsiniz, burada size söylenilen olumsuz cümleleri kendinizce yanlış yorumluyorsunuz.
Bunu idrak ettiğinizde, sizin için cok geç olmamış olur diyelim en iyisi.

53 yaşındaki abiyle evlenince anasına hizmet etmekten, bacısına laf yetiştirmekten flörte vaktin ve hevesin kalmayacak. Dayı zaten muhtemelen akt..darsız falandır genelde o yaştaki erkeklerden çok umutlu olmamak gerek. Özel alan yok. Özel ilgi yok. Koloni gibi yaşarsınız artık. Abinin donlarını yıkarken bizi hatırla. O an gözlerinden düşen bir damla yaş pıt ederken yere....

Abi mi

44 üm abi değil bence emiceee
Ben çok ciddiyim. Konu sahibi hatasının farkında değil. Gerçekten hizmetçilik yapmak için evlenecek haberi yok. Sanıyor ki gezip tozacaklar o koy senin bu koy beni. Aile içinde ona çay ver buna kek ver derken günleri geçecek. Erkek için bu yaşta evliliğin temel sebebi don yıkatmak sofra kurdurmak.

Anlatamıyorum ki bak anlamıyo

53 yaşındaki bir insanla cicim ayları bilmem flört mu olur ya. Babam 50 yaşında onun bile flört edecek hali yok 53 den çok umutlusun sen. Bide senin o içinde kalmışlari bu yaşındaki adam karşılayamaz.

Zaten kendiside bence canı sıkılan öylesine konu acan biri az eğlendik gûldük

40 yasina kadar kimseyle gorusmeyip sonrasinda 53 yasindaki ana kuzusu, evlenmis ayrilmis, cocuklu 'şu' koca adama da tamam olmazsin artik ya.

Ilk karisi neden ayrilmis ortaya cikti boylece. Esma kos, senin canin basini yakmak istiyor, git amca ve sulalesiyle otur da baska kimseye bulasmasinlar.

Evlenince flört biter mi, ömür boyu mu sürer
Bence bitmez

Cevrenizde evlenecek ilk insan sen misin Esma, bu nasil gerceklikten kopukluk ya Sevismeyecekmis ama flort edecekmis evlenince 50 kusur yasindaki adamla

33 yasindayim babam 50li yaslarin ikinci yarisinda, torun sahibi adam, flort ederken hayal edemedim.

Eger gercek bir konuysa ki bence artik Esma bizimle egleniyor, ayaklarin biraz yere saglam bassin 40 yasina iyi gelmissin diyorum Esma.

"Evlerinde triplex 4 kat var demiş." Ev var bi, evin içinde de triplex var (3 kat). Eve 1 kat diyin evin içindeki triplexe de 3 diyin 1+3 = 4. Bir ben bir Devlet Bahçeli hesapta rakip yok
Hayır 4 tane triplexleri varmış. Anlamıyorsunuz hiç. Matematiğiniz de zayıf galiba. 1+3 ne zaman 4 etmiş ki bugün etsin?

Yakın bir akrabam 20 sene önce o zaman kendisi 40 adam da 55 civarıyken evlendi. Adam ilk zamanlar nasıl canlı, kadına şaplaklar, hadi evimize gidelimler hatta adama biz sapık mı bu diyorduk. Durumları da iyiydi ama ne oldu kadın 65 adam 75'den fazla ve şu an resmen kadının hayat enerjisini emikliyor. Bir sürü hastalığı çıktı, eski maddiyat da kalmadı yani kadın yaşadığı günlerle kaldı. Siz bilirsiniz ama olası yok gibi.

Flörtten kastı da 53lük delikanliya bengay merhem sürerken birden aşka gelip mutfak masasında şaapmak falan muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…