40 yaşından sonra hamilelik...

Ben duydum, torun bakacak yaşta, cık cık cık vs. vs. diyorlar başkalarının işine burnunu sokmayı seven bazı yaşlı teyzeler
Ben hayatımda hiç böyle birşey duymadım yaşlı teyzeler den bile hatta yaşlı teyzeler her hamileliği severler. Çok ilginç gerçekten ilkez duyuyorum bence bu teyzeler ilkcaglardan falan kalma herhalde ya da ölmüşler haberleri yok şaka gibi gercekten

Eskidenmis öyle çocuk yaşta evlenip 40 yaşında torun sahibi olmak yok artık şimdi böyle şeyler varsa da eğitimin olmadığı insanların kafa yapılarının fi tarihinde kaldığı yerlerde herhalde çok şaşırdım ve çok kızdım bu bağnaz beyinlere hala kaldi mi bunlardan

İlk çocuk olunca durum farklı olur tabi ama 3. çocukta ayıplanırım kesin. Başta annem hayatın bitti artık düşüncesiyle yaklaşacaktır.
[/QUOTE]
Hiç alakasi yok ayiplanacak bişey mi anası babası belli çocuk dünyaya getiriyorsunuz gerçekten bu kişilerin ne dediklerine bu kadar önem veriyor musunuz? Anneniz ayiplamamis sadece olabilecek zorlukları söylemiş ama ayiplayanlarin da kusura bakmayın kafaları örümcek bağlamış herkes kendi işine baksın eğer siz de onlar gibi düşünüyorsanız bişey diyemem tabi sizin kararınız

Gerçekten 40 yaşında bir kadına torun bakacak yaşta diyen zihniyet kaldı mı ya? hala bunların kökü kurumadi mi? şok oldum resmen

Herkesin benden farklı düşündüğü ve kendi düşüncesini bana dayattığı bu coğrafyada...
Seni arkamdaki dağ gibi hissediyorum
Teşekkürler canım benim..
Biz seninle dayatmaları manasız buluyoruz o yüzden birbirimize destek oluyoruz, yaşasın düşünce kardeşliği..

Bir evlat digerinin ikamesi olabiliyor mu? Biri öldü neyse ki diğeri var denebilio mu... Muhabbet kuşu mu alıyorsunuz. Ayrica kardeş için birinin ölmesi diğeri için cok kötü. Psikolojik olarak kardeş vefatı evlat acisiyla eş değer yıkım yaratio.

Mesele ilk evlat degil ki. 40 yasinda 3. Yu doğurmak burdaki mesele.

Anne karnında olusan bebege kiymakla doğduktan sonra öldürmek arasındaki fark ne bende bunu anlayamıyorum
Anne karnında olunca cinayet olmuyor mu
Orada bir can oluşmuş
Nekadar kolay aldir demek sasirtici
İstemezsin korunursun amenna
Ama cana kıymayı tavsiye etmek akilalmaz

Kürtaj yasal bir hak hanımefendi insanları katil olarak itham etmek doğru değil

Samantha,kac bebegi varken yok ettin merak ediyorum
Hani mecburiyet olur o baska,fakat o kadar rahat soyluyorsun ki insan bir dusunuyor...

Hayırlı olsun
Annem kardeşimi 40 yaşında doğurdu. Şuan kardeşim 14 yaşında ve hem annem yoruluyor ayak uyduramıyor hem de kardeşimle arasında çok mesafe varmış gibi anlaşamıyorlar. Kardeşim sürekli anlaşılamamaktan dertli arkadaşlarımın ailesi hep şuna buna izin veriyor hepsi genç neden benimkiler yaşlı diyor. Kardeşime üzülüyorum. Siz böyle olmayabilirsiniz çünkü bnm annem anlayışsız, empati yapamıyor. O yüzden çatışıyorlar. Onun dışında çok güzel evde küçük kardeşin olması.

Ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat söylüyorsunuz ayrıca konu sahibinin aklında Bile yoktu aldırmak bence konuyu açarken.Ayrıca belki sizin de annenize biri hamileyken aldır diyebilirdi ve hikayeniz başlamadan sonlanabilirdi,bir cana kıymak bu kadar kolay mı ben anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…