Ben hayatımda hiç böyle birşey duymadım yaşlı teyzeler den bile hatta yaşlı teyzeler her hamileliği severler. Çok ilginç gerçekten ilkez duyuyorum bence bu teyzeler ilkcaglardan falan kalma herhalde ya da ölmüşler haberleri yok şaka gibi gercektenBen duydum, torun bakacak yaşta, cık cık cık vs. vs. diyorlar başkalarının işine burnunu sokmayı seven bazı yaşlı teyzeler
Eskidenmis öyle çocuk yaşta evlenip 40 yaşında torun sahibi olmak yok artık şimdi böyle şeyler varsa da eğitimin olmadığı insanların kafa yapılarının fi tarihinde kaldığı yerlerde herhalde çok şaşırdım ve çok kızdım bu bağnaz beyinlere hala kaldi mi bunlardanBen hayatımda hiç böyle birşey duymadım yaşlı teyzeler den bile hatta yaşlı teyzeler her hamileliği severler. Çok ilginç gerçekten ilkez duyuyorum bence bu teyzeler ilkcaglardan falan kalma herhalde ya da ölmüşler haberleri yok şaka gibi gercekten
39 yaşında anne oldum kimse beni ayiplamadi aksine herkes çok mutlu oldu. Artık 2020 yılındayız insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar. Ayiplama eskidenmis. Hiç ayiplayan duymadım. Ayiplayanlar kaldıysa cahil eğitimsiz kişilerdir. Bu yaşta ilk evladıma sahip olduğum için çok memnunum. Hayatımı gençliğimi doya doya yaşadım. Okudum meslek sahibi oldum çok şükür siz de çevrenizde böyle kişileri barindirmayin bence o düşünceler cooook eskilerde kaldı
Teşekkürler canım benim..Herkesin benden farklı düşündüğü ve kendi düşüncesini bana dayattığı bu coğrafyada...
Seni arkamdaki dağ gibi hissediyorum
Hayatta hiçbirşey in garantisi yok bundan 16 yıl önce 45 yaşında hamile kalan akrabam kara kara gelinimle nasıl aynı dönemlerde dogururumun utancını yasiyorken ( suan oglu 16 yaşında ) 30 yaşındaki en büyük oğlu gizli kalpten vefat etti. Hayatta başımıza neler geleceğini bilemiyoruz. Kürtaj yap diye akıl verek insanlar diğer evlatlarının yaşama garantisini de veriyor mu ?
39 yaşında anne oldum kimse beni ayiplamadi aksine herkes çok mutlu oldu. Artık 2020 yılındayız insanlar geç evlenip geç çocuk sahibi oluyorlar. Ayiplama eskidenmis. Hiç ayiplayan duymadım. Ayiplayanlar kaldıysa cahil eğitimsiz kişilerdir. Bu yaşta ilk evladıma sahip olduğum için çok memnunum. Hayatımı gençliğimi doya doya yaşadım. Okudum meslek sahibi oldum çok şükür siz de çevrenizde böyle kişileri barindirmayin bence o düşünceler cooook eskilerde kaldı
Farketmez bence 40 yaş 3 olsa 4 de olsa çocuk için geç bir yaş değil artık 25 yaşında üçüncüyü dogurunca da aynı zorluklarMesele ilk evlat degil ki. 40 yasinda 3. Yu doğurmak burdaki mesele.
Kürtaj yasal bir hak hanımefendi insanları katil olarak itham etmek doğru değilKadınların yüzde 95 i (ki bu yüzde Tukiyedeki kadınların değil kurtaja karşı olmayıp kürtaj yapan kadınların oranidir ) eger evlat katili olmaktan memnunlarsa diyecek baska lafim yok... Dr lar ve dinimiz kürtaj in cinayet olduğunu özellikle vurguluyorlarken...
Samantha,kac bebegi varken yok ettin merak ediyorumBence daha önce kürtaj yaptirmadiginiz için dogurmaya şartlanmissiniz. Siz biraz düşünün şu devirde imkanları 3e bölmek hic mantikli degil kaldi ki insan istifi gibi her yer baska baska virusler cikmasi olasi. Biraz daha ayaklariniz yere basmali artik bence nerde aksam orda sabah devam edebilcek bi dünyada degiliz artik tatile giderken bile on defa dusunuyoruz ölür müyüz kalir miyiz diye. Cocuklariniz bundan on sene sonra kendilerine haksizlik edildigini çok rahat düşünebilirler. Siz z kusagi kafasinda olmadiginiz icin bu ihtimali düşünemiosunuz. Ha ayni yastayiz ben ne bilirim o mantikla ama benim kafam hep bi 15 sene daha genç olmustur
Ikızlerden baska Cocugunuz var mı, analı babalı buyusunlerBen yeni dogum.yaptim 3,5 aylik ikizler var ,bende sok oldum hamile kalinca ,oluyor insan bir sekilde idare ediyor
Ben anlamıyorum nasıl bu kadar rahat söylüyorsunuz ayrıca konu sahibinin aklında Bile yoktu aldırmak bence konuyu açarken.Ayrıca belki sizin de annenize biri hamileyken aldır diyebilirdi ve hikayeniz başlamadan sonlanabilirdi,bir cana kıymak bu kadar kolay mı ben anlamıyorum.Aldırın lütfen saçmalamayın. Zaten iki tane cocugunuz var bagira bagira plansiz bi gebelik ne gerek var mutsuz bi insan daha yaratmaya. Sizin açınızdan bakacak olursam da şurada ağız tadiyla yasayacaginiz maksimum on sene var. Ondan sonra tansiyon şeker yakini görmeme bel boyun agrisi ayak agrisi gider ayak bi rahat etmeseniz mi şu dünyada acaba?
Şunu da ekliyim acun falan degilseniz maddi durumunuz cok cok iyi degilse 3 cocugu mutlu edecek imkanlariniz yoktur. Surekli ders calis ondan sonra sürekli ise git boyle bi düzende insanin mutlu olmasi imkansiz. Zaten insanlar mutlu olmadigi icin hayatlarinda bi heyecan olmadigi icin fakirlikten cocuk yapiyor kendine umutsuzca bi eğlence arayışı bu ülkede çocuk yapmak. Akli olan bir taneyi bile titreye titreye yapar.
Bu devirde artık 20 li yaşlarda bile tedavi ile çocuk olunca benim de gözüm korkuyor37 yaş çocuğum olmaz demek için erken değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?