400 milyon için kavga kıymet

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
sevgılı arkadaslar yaklasık 3 ay once esımle sorubları sıze anltamıstım...bana cok destek verdınız...asıme ben gerı dondum bı sans daha verdım... sımdı yıne yardımınız beklıyorum...
esım benım adıma nısanlıyken bana kredı kartı cıkarmıstı..harcmalarımı neyse balıklta oldugu gıbı kredi kartı borcu 400 mılyon gelmıs benı hıc aramaya adam bugun benı aradı rezıl ettı bagırdı cagırdı..harcamalarımını hesabını sordu bende dedımkı ben oderım dedım...tabı calısmıyorum aılemde para ısteyıp odeyeyım yoksa esıme bırakayım cok basıt bu konu ama esım cok kırıcı kelımlerde bulundu benım ıcın cok zoruma gıtt...sizden yardım beklıyorum nasıl yapayayım tesekkurler

hala eşinse tabiki ödeyecek madem hesap soruyor kartı çıkartmasaydı

400 tl için kavga kıyamet hoş değil. ..

ama eşinizin maddi gücünü siz bilirsiniz..

hani bu ara 400 tl ekstradan ödeyecek durumda değilse, bir anlık sinirlenmiş olabilir...

400 tl için kavga kıyamet hoş değil. ..

ama eşinizin maddi gücünü siz bilirsiniz..

hani bu ara 400 tl ekstradan ödeyecek durumda değilse, bir anlık sinirlenmiş olabilir...

evet durumu o kadar iyi degil ama..benımde ıhtıyaclarımı vardı..mecburen yapılan seyler..esım eve para bırakmaz bana derkı lazım olursa kredi kartını kullan der ama işin aslı ekstra gelınce kıymetı koparıyor..

eşinle konuş nekadarını ödeyebileceğini veya ona nasıl yardımcı olabileceğini

bu arada ailenden yardım alırsan tepkisi ne olur

ailmeden para almam onun için sorun degıl yeterkı kendı cebınde para cıkmasını...çok korkuyorum...çok buyuk bı kavga cıkacak..ailem bana her ay para verırler onunda esım alır...onun ıcın sorun degıll

kusura bakma ama bu nasıl bi kocadır?
hem kart çıkarıyor hem kullan diye kullanıncada kıyamet koparıyor
üstüne üstelik ailenden para istemeni kabul etmeyle kalmayıp onların sana verdiği parayada el koyuyor?

ailenizden para almanizi kabullenip, her ay duzenli olarak bu parayi sizden aliyorsa, neyin hesabini soruyor o zaman anlayabilmis degilim....

bu ada duzelmez canım.gençlıgıne yazık.eskı konunu da bılıyorum...sabır versın rabbım sana

1.si ailen sana her ay neden para veriyor,veriyorsa bunu eşin neden alıyor anlamadım
2.si ailen sana bakıyorsa o zaman niye evlendin ne anlamı kaldı yani evlenmenin yani extradan koca kahrı çekiyorsun.
3.sü üstelik 400 lira çok ta abartılacak miktar değil

allah sabır versin kardeşim eşin çok kişiliksizmiş ne yalan söyleyeyim.
bence ailenin verdiklerini gizli bir bütçede biriktir acil harcamalarını ordan yap eşinede hiç bişey söyleme sonuçta onun parası değil

hiç bişey anlamadım ben bu işten.
bu adam senin kocan mı???
yani ayrı falan değilsiniz dimi.
öyleyse ne diye 400lira için kıyamet koparıyor
madem hep yapıyor bunu ailenin verdiği parayı niye eşine veriyosun ha zorla alıyosa elinden parayı ozaman ailenin para verdiğini söyleme

arık karar aldım bugunde ıtaberen ondan 1 lıra bıle almayacam....cok kırıcı laflar soyledı bana bunlar senın ıyı gunlerı dedı bana...herseyını hesabını yapıyor...yanı 3 mılyon harcama var eksat.onun bıle soruyor ne yaptın dıye...aılmeden para alıp kredı kartını borcunu odeyecem..zaten kredı kartında kırdım..

ahh evinam ahh.. daah ne kadar çekicekin bu adamı.. iflah olmuyor görmüyor musun..
adamdaki pişkinliğe bak ya.. ailenin verdiği paraya bile çörekleniyor mu... sen bir iş bul bence.. bu adama minnet etme..

aılem kendı ıcınde gelıyor yanı bellı mıktar para verıyorlar ..ozel ıhtaıyaclarımı ıcın destek bıraz..

ahh evinam ahh.. daah ne kadar çekicekin bu adamı.. iflah olmuyor görmüyor musun..
adamdaki pişkinliğe bak ya.. ailenin verdiği paraya bile çörekleniyor mu... sen bir iş bul bence.. bu adama minnet etme..

çok doğru soyluyorsun ama sanslılık yakamı bırakmıyorr.nereye basvurduysam bı sonuc cıkmadı..

aileniz size her ay düzenli para veriyorsa, sizi maddi anlamda destekliyorsa, niye hala evlisiniz bu adamla?
evlilikte erkek, kadını her anlamda sahiplenmiyorsa, evlilik kurumunun anlamı kalmaz ki. sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir eşin kolunuzdaki çantadan bir farkı olmaz ki. siz bu adama hizmet ediyorsunuz, yemeğini yapıyor, evini temizliyor ve bu kişiyle yatağınızı paylaşıyorsunuz. ama ihtiyaçlarınızı, onun yerine aileniz karşılıyor. bunu aileniz ve siz nasıl kabul ediyorsunuz. neden eşinizle konuşmuyorsunuz. konuşmanın sonucunda çıkacak kavgadan mı korkuyorsunuz. peki kavga çıkmasın diye nereye kadar kabulleneceksiniz bu durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…