400 milyon için kavga kıymet

esımını durumu kotu aılem ben ezılmeye dıye para verıyorarl
simdi esımi benle kus gıdp dus yattı bana soylemedı bıle..ben yatıyorum dıye

evinam ailen sana para veriyor ezilme diye ama sen gene eziliyosun.üstelik o parayıda alıyormuş bu adamın gözünde kıymetin olmaz canım.ailen sana her ay düzenli para vermek zorunda değil ,bu kocanın en baş görevi. herşey karşılıklı bu hayatta sen eşinin ihtiyaçlarını karşılıyosun,oda senin bütün ihtiyaçlarını karşılamak ZORUNDA.

ailenizden alın ödeyin borcunuzu vee kredi kartını eşinizin gözü öününde kırın..Eşşek degilseee ne kadar kırdıgını üzdügünün farkına varır bitanem..Ama 3 kurusun hesabını yapan adamladaa bir öömür nasıl gecer ki

tüm gün aklımda kaldı bu konu ya sinir oldum kocana kişiliksiz ne olacak

Eşinizin durumu iyi değilse 400 milyon gerçekten büyük bir paradır.boshayallersmile
Kusura bakmayın ama bende kızardım zar zor geçinirken eşim keyfi alışveriş yapsa.
Olur durumunuz çok iyi de,gözüne batar bu para haklısınız derim..
e zaten durumunuz kötüymüş neyinize bu kadar parayı harcamak be arkadaşım..O parayla bir ay geçinen insanlar var...
lmaz:

evinam sen kendi kuyunu kendi kaziyorsun..esin bi bahane bulup otel odalarinda sensiz gezerken herseye para bulup,sana 5 kurus vermiyordu.simdide sana utanmadan hesap mi soruyor?ustelikte sen para veriyorsun bunun uzerine.cok yanlis yapiyorsun kaybetmeyeyim derken kendinden olmayacak sekilde hala taviz veriyorsun..adam eline para vermiyor haftada 5-10 lira gibi bisey veriyordu yanlis hatirlamiyorsam.evin ve senin ihtiyaclariniz oluyor..tabiki de harcama yapacaksin.gezmeye,tozmaya para buluyor esine gelince mi 3 kurusu hesap ediyor..cok yuz vermissin esine.hemde degemeyecek birisi.pasa pasa odeyecek ailenden falan alma kiyameti koparirsa koparsin..o senden cekinsin.hep affettikce kendini bitirirsin..insallah bi gun hatalarindan ders alirsin.esine karsi bu kadar muhtac durma..kendini hakliyken cok haksiz ve hak etmis duruma dusuruyorsun.kendinin kiymetini bil..esinin yaptiklari zaten belli ailenin veridgi parayi neden kenara atmiyorsun ki?sonrada esim bunlari yapiyor ama maddiyatim yok diyorsun..sen boyle affettikce esin sana daha cok der bunlar senin iyi gunlerin diye..kusura bakma cok sinirlendim..seni uzmek istemem ama ac artik gozlerini..

Son düzenleme:
sinir oldum eşine cnm..Allah yardımcn olsun..bence de kır kredi kartını insansa anlar ne diyeyim bilmiyorum...

bu adam gezi ayağına eğlenmeye giden ve sen bu sürede annenlerde kalacaksın ev de boş kalacak diye seni döven adam değil mi; o konu senindi doğru hatırlıyorum sanırım. hatta evin niye boş tutulduğu da şaibeliydi..
daha da bir sürü sorun vardı; bahsettiğim ana hatları sadece.
ve sen bu adam bana kızdı diye gene konu açıyorsun; e ne diyim ben şimdi, insan kendi kaderini kendi çizermiş.
sende bu adamla evli olduğun sürece kaderin belli; aşağılanma, dayak, hor görülme, insan yerine konulmayan davranışlar....
bu herif hem sana kuruş para vermeyecek evin ihtiyaçları için, hem sen ev ihtiyacını karttan aldın diye hakaret edeck, hem senin ailen maaş verir gibi sana para verecek ama o herif bu paraya da konacak; sense hala kocam kocam canım kocam diyeceksin..
gerçekten merak ediyorum niye evlisin hala, niye???
eğer ailen bu adamın tiynetsizliğine karşın sana geçinebil diye her ay para veriyorsa boşanırsan arkanda da durur..
durmasa bile cillop gibi mesleğin var yaa; azıcık güven kendine..
bence bu gidişle bu adamın elinde kalacaksın sen..

canım esımı durumu kotu ama ben yaptıklarımı harcamalar keyfi degıl ama...soyle soyluyeyım eve 1 mılyon bıle bırakmıyor eger acış bısey olursa kredı kartla yap dıyorr....sonucta hıc bı gunde harcama olmazsa bıle bı eve gunluk bellı gıder olur ben bunları nasıl karsılayayım bmecbur kredi kartını kullanacam..baska bı yolu var mı

Son düzenleme:
diğer konularını bilmiyorum ama yukarda arkadaşların anlattığı gibi bir kişilikteyse eşin bencede boşuna ömrünü heba ediyorsun
böyle bir erkekten hayır gelmez canım
sana yazık olur.mesleğin var galiba ailende arkandaymış hiç durma bu adamın yanında
tabi hayat senin karar senin

kendımı düsünüyorum bazen durma gıt dıyorum senı boyle ezen adam hayat gecırme,,,
babamı dusunuyorum,babam toplumda cok saygılı bı ınsan ben bı kere nışan attım..bıdaha boyle bırsey olursa babam ölür..dayanamaz...bu acıya..
oyle kotu bı durumdayımkı anlatmam

sizi kırmak istemiyorum ama ailenizin, size ezilmeyin diye verdiği parayı niye eşinize veriyorsunuz o zaman. onun durumu kötüyse, niye o parayla ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsunuz. size parayı, ona vermeniz için vermiyorlar ki. onların canısınız,evladısınız, durumunuzu gördükleri için veriyorlar. şimdi de siz kırılacağınıza, kendi mi kırıldı ve küstü bey efendi. siz de hala sizinle konuşmadı diye üzülmeye devam ediyorsunuz. o şimdi gidip gönlünü almanızı da bekliyordur. lütfen azıcık tepki verin ona. bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. bir de size birşey söyleyeyim; maddi durumu kötü olan bir erkek bunu eşine belli etmez. gururu buna engel olur. çünkü evine yeterli gelmediğini düşünür. bir yerlerden borç alır, borçlu duruma düşer ama asla eşine kart borcu, fatura borcu ödetmez. bunu bir düşünün lütfen.
bunları gözünüzü biraz açın diye yazıyorum sadece. başlangıçta da dediğim gibi,kırmak için değil. lütfen yanlış anlamayın.

cok ıcten benı yonlendırdınız ınanıyorum kırılmıyorum cunku dogruyu söylüyorsunuz....
eger gercekten erkek olan adam bunları bana yasatmaz zaten...bazen dusunuyırumda bunlar neyı bedelı nıye esım benı 400mılyton ıcın rezıl ettı herseyı soyledı...cok acızbı durumdayım sankı 400mılyonluk degerim yok

evinam esin bildigim kadariyla neredeyse her hafta dernek bahanesiyle gezmeye gidiyordu..hem senin paralarini hemde maasini bu sekilde yiyor..resmen bekar hayati yasiyor esin..parasi var ama hala param yok diyor evet esine yok parasi ama gezdigi,tozdugu kisilere gelince parasi var..senin biyere gidemeyecegini anlamis herseyin acisini senden cikariyor.ailelerin bu evlat dusmanligini anlayamiyorum..elalem laf eder diye kizi aldatilsin,hem fiziki hemde sozlu siddet gorsun..ustune birde adam ayrilmasin diye para verilsin..senin cektiklerin babani oldurmuyorda ayrilman mi oldurecek?madem ayrilmiyorsun esine parani verme..sende fena ol.ayrilmak isterse bosama.nasilsa sussan esin seni eziyor..o zaman sesini cikart kaybedecegin bisey yok.sen esini bi sirkele bak nasil kendine geliyor..urkme bu kadar.nereye kadar susacaksin?

Diğer konunu da biliyorum
O zamanlar senin için çok endişelenmiş merak etmiştik
Ama şimdi bu konuyu görünce ona geri döndüğüne çok şaşırdım akannehir

Diğer konunu da biliyorum
O zamanlar senin için çok endişelenmiş merak etmiştik
Ama şimdi bu konuyu görünce ona geri döndüğüne çok şaşırdım akannehir

döndüm çünkü yeminler sözlere inandım sevdıgım ıcın esımı bı sans daha verdım ...ama sımdı anlıyorkı hıc faydası olmadı donusumun hersey daha kotu oldu

döndüm çünkü yeminler sözlere inandım sevdıgım ıcın esımı bı sans daha verdım ...ama sımdı anlıyorkı hıc faydası olmadı donusumun hersey daha kotu oldu

bu adamın kişiliği bu.
ne bekliyordunuz? size söz verdi diye 1 günde tüm kişiliği değişecek, adeta melek gibi kanat mı takacaktı?
neyi affettiniz, hangi birini; dayağını mı, ettiği hakaretleri mi, kendi evinize sizi almamak için yaptığı tehditleri mi yoksa sizi insan yerine koymamasını mı??
peki bunlara rağmen hala seviyor muydunuz o zaman..
Dua ediyorum ki Allah'a benim gözlerimi böyle kör edecek kadar büyük sevgi(!) vermesin bana. ben kocamı o kadar çok sevmek istemiyorum..

bugünlerde ne kadar çok yazıyorum bu lafı;
insan kaderini kendi çiziyor..
bakalım bu sefer neye karar vereceksiniz..

ben kendı kaderıme kendım yön veremıyorum...cunkulerim çok,,

evinam,madem ayrilmayacaksin cunkulerin cok o zaman omur boyu cekeceksin ve hic sikayet etmeyeceksin..baska cozum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…