aileniz size her ay düzenli para veriyorsa, sizi maddi anlamda destekliyorsa, niye hala evlisiniz bu adamla?
evlilikte erkek, kadını her anlamda sahiplenmiyorsa, evlilik kurumunun anlamı kalmaz ki. sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayan bir eşin kolunuzdaki çantadan bir farkı olmaz ki. siz bu adama hizmet ediyorsunuz, yemeğini yapıyor, evini temizliyor ve bu kişiyle yatağınızı paylaşıyorsunuz. ama ihtiyaçlarınızı, onun yerine aileniz karşılıyor. bunu aileniz ve siz nasıl kabul ediyorsunuz. neden eşinizle konuşmuyorsunuz. konuşmanın sonucunda çıkacak kavgadan mı korkuyorsunuz. peki kavga çıkmasın diye nereye kadar kabulleneceksiniz bu durumu.
esımını durumu kotu aılem ben ezılmeye dıye para verıyorarl
simdi esımi benle kus gıdp dus yattı bana soylemedı bıle..ben yatıyorum dıye
ailmeden para almam onun için sorun degıl yeterkı kendı cebınde para cıkmasını...çok korkuyorum...çok buyuk bı kavga cıkacak..ailem bana her ay para verırler onunda esım alır...onun ıcın sorun degıll
arık karar aldım bugunde ıtaberen ondan 1 lıra bıle almayacam....cok kırıcı laflar soyledı bana bunlar senın ıyı gunlerı dedı bana...herseyını hesabını yapıyor...yanı 3 mılyon harcama var eksat.onun bıle soruyor ne yaptın dıye...aılmeden para alıp kredı kartını borcunu odeyecem..zaten kredı kartında kırdım..
Eşinizin durumu iyi değilse 400 milyon gerçekten büyük bir paradır.boshayallersmile
Kusura bakmayın ama bende kızardım zar zor geçinirken eşim keyfi alışveriş yapsa.
Olur durumunuz çok iyi de,gözüne batar bu para haklısınız derim..
e zaten durumunuz kötüymüş neyinize bu kadar parayı harcamak be arkadaşım..O parayla bir ay geçinen insanlar var...lmaz:
bu adam gezi ayağına eğlenmeye giden ve sen bu sürede annenlerde kalacaksın ev de boş kalacak diye seni döven adam değil mi; o konu senindi doğru hatırlıyorum sanırım. hatta evin niye boş tutulduğu da şaibeliydi..
daha da bir sürü sorun vardı; bahsettiğim ana hatları sadece.
ve sen bu adam bana kızdı diye gene konu açıyorsun; e ne diyim ben şimdi, insan kendi kaderini kendi çizermiş.
sende bu adamla evli olduğun sürece kaderin belli; aşağılanma, dayak, hor görülme, insan yerine konulmayan davranışlar....
bu herif hem sana kuruş para vermeyecek evin ihtiyaçları için, hem sen ev ihtiyacını karttan aldın diye hakaret edeck, hem senin ailen maaş verir gibi sana para verecek ama o herif bu paraya da konacak; sense hala kocam kocam canım kocam diyeceksin..
gerçekten merak ediyorum niye evlisin hala, niye???
eğer ailen bu adamın tiynetsizliğine karşın sana geçinebil diye her ay para veriyorsa boşanırsan arkanda da durur..
durmasa bile cillop gibi mesleğin var yaa; azıcık güven kendine..
bence bu gidişle bu adamın elinde kalacaksın sen..[/QUOTE
esımını durumu kotu aılem ben ezılmeye dıye para verıyorarl
simdi esımi benle kus gıdp dus yattı bana soylemedı bıle..ben yatıyorum dıye
sizi kırmak istemiyorum ama ailenizin, size ezilmeyin diye verdiği parayı niye eşinize veriyorsunuz o zaman. onun durumu kötüyse, niye o parayla ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsunuz. size parayı, ona vermeniz için vermiyorlar ki. onların canısınız,evladısınız, durumunuzu gördükleri için veriyorlar. şimdi de siz kırılacağınıza, kendi mi kırıldı ve küstü bey efendi. siz de hala sizinle konuşmadı diye üzülmeye devam ediyorsunuz. o şimdi gidip gönlünü almanızı da bekliyordur. lütfen azıcık tepki verin ona. bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtin. bir de size birşey söyleyeyim; maddi durumu kötü olan bir erkek bunu eşine belli etmez. gururu buna engel olur. çünkü evine yeterli gelmediğini düşünür. bir yerlerden borç alır, borçlu duruma düşer ama asla eşine kart borcu, fatura borcu ödetmez. bunu bir düşünün lütfen.
bunları gözünüzü biraz açın diye yazıyorum sadece. başlangıçta da dediğim gibi,kırmak için değil. lütfen yanlış anlamayın.
Diğer konunu da biliyorum
O zamanlar senin için çok endişelenmiş merak etmiştik
Ama şimdi bu konuyu görünce ona geri döndüğüne çok şaşırdım akannehir
döndüm çünkü yeminler sözlere inandım sevdıgım ıcın esımı bı sans daha verdım ...ama sımdı anlıyorkı hıc faydası olmadı donusumun hersey daha kotu oldu
bu adamın kişiliği bu.
ne bekliyordunuz? size söz verdi diye 1 günde tüm kişiliği değişecek, adeta melek gibi kanat mı takacaktı?
neyi affettiniz, hangi birini; dayağını mı, ettiği hakaretleri mi, kendi evinize sizi almamak için yaptığı tehditleri mi yoksa sizi insan yerine koymamasını mı??
peki bunlara rağmen hala seviyor muydunuz o zaman..
Dua ediyorum ki Allah'a benim gözlerimi böyle kör edecek kadar büyük sevgi(!) vermesin bana. ben kocamı o kadar çok sevmek istemiyorum..
bugünlerde ne kadar çok yazıyorum bu lafı;
insan kaderini kendi çiziyor..
bakalım bu sefer neye karar vereceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?