400 milyon için kavga kıymet

canım çekıyorum zaten buraya yazıyorum bıraz kafam dagılsın

kendini uzerek ve gecici cozumler bularak nereye kadar idare edeceksin?sirf elalem agzini acmasin diye seni bu kadar uzmesine nereye kadar izin vereceksin..hayat senin hayatin..ama kkeske birazda bizi dinlesen..

döndüm çünkü yeminler sözlere inandım sevdıgım ıcın esımı bı sans daha verdım ...ama sımdı anlıyorkı hıc faydası olmadı donusumun hersey daha kotu oldu

Amacım seni yadırgamak yada yargılayıp ahkam kesmek değil
O günlerde neler çektiğini kendine yeni bi hayat kurmak için ne kadar azimli olduğunu biliyorum
Hepimiz senin için bişeyler yapmaya çalışmıştık
Ve sen çok kararlı görünüyordun
O yüzden şaşırdım neyse o olmuş bu olmuş dönmüşsün
Ama sana şuan için sadece o azmi geri kazanmanı ve bu sefer başarmanı diliyorum
İnan bütün samimiyetimle artık kendine yeni huzurlu bi hayat kurmanı diliyorum
Umarım bunu başarırsın

ben kendı kaderıme kendım yön veremıyorum...cunkulerim çok,,

çünkü; arkasından gelecek, yaratılmış olan bahanelerin ilk kelimesidir her zaman.

bana göre bu kadar eziyet çekilen bir evliliğin ittirilip kaktırılıp yürütülmeye çalışılmasının tek çünküsü cesaretsizliktir..
birazcık cesaret, sizin de insani koşullarda yaşamaya hakkınız var..

Son düzenleme:
ahh ahhh.. bir sonraki konun ne olacak acaba..
ne zor bir hayatın var.. ne gerek var kolayıvarken zoru yaşamaya.. canına yazık diill mi..

saçmalık eşinin nikahı altındayken neden kredi kartı borcunu ailen ödesinki.
bazı erkekler böyle malesef.içinde sevgi saygı olsaydı bunları kesinlikle yapmazdı.

ya canım ailen ezik olma diye senin masraflarını karşılıyormuş.peki sen bu durumda ailene karşı kendini ezik hissetmiyor musun?peki nereye kadar böyle gidecek ailen bu hayattan göçüp gidene kadar sana baktı diyelim peki onları kaybettiğinde ne olacak durumun bu adamla.ne biçim erkekler var ya.ne günlere kaldık eskiden bir erkek yanındaki kadına asla hesap bile ödetmezdi.şimdi karısına ailesinin bakmasını bekleyenler var.bakamayacaktı da niye evlendi.sen onun yemeğini yapmasan,ütüsünü yapmasan,çamaşırını bulaşığını yıkamasan git bu ihtiyaçlarını annen karşılasın desen okey der mi?"sen ne biçim kadınsın" demeye başlar saniyesinde.bizim kanunlarımızda bile erkek evine bakmak zorundadır.

dun aksam esımle yıne buyuk bı tartısıma yasadık....bana tavır yapıyor,,,güya ben onu fıkirleriyle birlikte degılmısım..ben herseyını sorumlusu benmsım ben kadın degılmısım..tartısık durduk işte sabah cıktı gıttı işe ben ıntıhar edecem dıyor..bı yerde kafama sıkacam dedı bana bende korkuyorum ya bana zarar verecek yada kendısıne...

sen kadin degilsen o da koca degil.herseyini ceken sen,ailenden para alip veren sen. bu adama bu kadar ne yapmisin ki..sucunu bastirip duygu somurusu yapiyor.garez yapmaya gelince biseyi yok esinin.Allah kolaylik versin.cok tilki birisi

Kızma ama eşin gibi bencil insanlar kendilerine zarar veremezler
Onda o yürek yoktur diye düşünüyorum

400 tl değil önemli olan bu harcamaları nereye yaptığın önemli. evli olan çiftler çalışsada çalışmasada birbirlerine danışmalarının taraftarıyım. şahsen bende eşimde çalışıyoruz aldığımız parada harcamalarımız da bellidir. ekstra bir harcama yapacak olursakda söyleriz ki paramıza göre davranırız. peki eşinin belki bu ay 400 değilde 50 tl bile ödeyemeyecek sıkışık. ailenden para istemende olmaz. ben çalıştığım halde harcamıyorum 400 tl valla harcamanızı nereye yaptığınızı siz biliyorsunuz ama ayağını yorganına göre uzat.

ne tuhaf insanlar var ya... 400 tl icin kalp kirmaya deger mi?
Hem ailenizde para veriyor... O da bunu biliyor aliyor ve yine konusuyor..

konuyu ılk okuduğumda eşinizin ımkanı doğrultusunda para harcamadığınız için sizi suçlu bulmuşdum.

sonuna kadar okuyunca eşınıze kızdım.siz neden ailenızın size para verdiğini söyluyorsunuz kı.eşiniz kendi özel zevklerı için para buluyor ama size 1 ytl vermıyor nasıl ış bu anlamadım...
valla zor işiniz allah kolaylık versin..

allah size kolaylık versin eşiniz anlaşılan çok bencil sizi ya da evin ihtiyaçlarını düşünecek kapasitede değil valla çok zor tamam 400 tel harcamam olsa eşimde bana çok kızar tartışırız ama şu an borçlarımız var o yüzden bu kadar parayı harcamaya lüksüm yok ailem bana para verse her ay o da bunu alsa ki vermem o zaman harcamalarıma zaten karıştırmam

evinam çok üzüldüm canım yaaa.buna benzer bir durum ablamın başındada var.yol yakınken git baba evine.benim ablam boşanmıştı eşinden yeniden evlendiler.1çocuğu vardı,1tane daha oldu.evinam inan bana boşandığında bundan daha kötüsü olmaz.çünkü o zaman hayatını yönlendirmek senin elinde olcak.unutma baba evi herzaman açıktır insana.rabbim yardımcın olsun

peeh polümlere bak intihar edecekmiş o halde neden bunu açık veriyor belli etme ihtiyacı hissediyor oynuyoır çünkü ona sende benımle aynı fikirde ol ben dunya iyisi olayım de güya sen onu fıkirleriyle birlikte degılmıssın yaona istinaden bir erkek evinin kadınının geçimini üstlenmelidir temelde üzülme arkadaşım bole adama napıcan; bağırıp çağıracağına daha çok çalış!! de önumuzdeki ay 500 olcak de ödemedende ölme de ya sinirden kafayı yer yada sen onu sindirirsin artık boyun eğer

Son düzenleme:
benım eşimde bana oyle hergun para bırakmaz k kartı çıkardı 200 tl lımıtı var onu kullanıyom haftada 20 tl pazar parası bırakır onun haricinde lazım oluncada sıkıla skııla isterım ıkı çocum var onların gunluk ihtıyaçlarıda bu paranın içinde ay sonu geldıgınde şu kadar harcamışsın der bende cebımde param olsaydı k kartı kullanmazdım derım eşinin eline bakmak çok zor bı durum ailem banada yardım eder gormeye gıttıgımde babam elıme bı 50 sıkıştırır çocuklara harcarsın dıye ben ona hiç belli etmem koklatmamda bu paraları çocuklarımla harcarız

Eger böylese, senin esinde bir gram erkeklik denen birsey yok arkadasim.:umursamaz:

Ailenden aldigin paraya bile, ki adam gibi bir adam esini kimseye muhtac etmek istemez, elinden aliyorsa, yuhhh onun erkekligne....lmaz:

Iyi düsün, bu adam simdi bu genc yasta böylese, yarin öbür gün yaslandiginda daha beter olur.

Ama sendede hata var....ne diye ailenden para aliyorsunki? Birak essek gibi calissin, bilsin sorumlulugnu!! Ne diye kendine güvendiriyorsun? Sen sadece gelirin oldugu vakitmi kiymetli olacaksin ona? Hadi ordan....:mymeka:

Bu erkekleri bu denli tepenize cikartiyorsunuz ya....ne diyim ben size:1no2:

kredi kartini laf olsun diyemi cikartmis haava olsun falan diyemi nasil sey anlamadim esin o senin ödesin bosver isteme ailenden olurmu öyle sey siz essiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…