arkadaslar yorumlarınız hepsını okudum..hepınız ayrı ayrı haklısınız yanı dogru soyluyorsunuz..kreedi kartı parasını ayarladın yarın ılk ısım onu yatırmak olacak..yatırayımda sesı kesılsın.arkadaslar bugun bı ıs tekılıfı aldım..dua edınde olsun..olsunkı bu hayattan ve bu adamda kurtalayım
düzlecegı yok ama bakalım hayat bıze ne gosterecek
evinam bundan bikaç ay öncesine kadar güzel bi mesleğin varmış sanırım. neden ailenden para alıyorsun anlamadım bu bir.slm arkadaslar ben meslegımı cok sevıyorum benım gıbı
laboratuvarcı var mı yoksa ben tekmıyımkaydirigubbakcemile5
maddi durumumuz çok iyi demişssin. ama bu topikte iyi olmadığını söylüyosun.maddı durumumuz çok ıyı allaha sukur evet severek evlendık..evlenmeden once bırbırmıze kavusmak için gun sayıyorduk
eğer durum iyi değilse nasıl dükkan açmayı düşünüyosun anlamadım. eşin 400 tl için yapmağını bırakırken dükkan açmak için çekeceğin krediyi ailenemi ödetmeyi düşünüyosun senmi kazanıp ödiceksin ? ben kazanıcam dersen dahi dükkan açmak kolay değil bende yaptım biliyom. belirli miktar para olmadan o iş zor. en azından iş yerini garantiye almak için.slm kızlar ben malatyada bebek ve hamıle gıyım ıle ılgılı bı dukkan acmayı dusunuyorum da sızı farklı fıkırlerınız beklıyorum nasıl yapacam...kredı cekmem lazım ve bı toptacı bulmam lazım ve daha neler yapmam lezım sızden yardım beklıyorum....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:
ben hastanede laborant calısıyorum eşimde öğretmen....umarım oyledır...:1no2:
iş amacılı degıl canım kafa dagıtmak eglenmek adını ne olsun dernek dıyelım demıstır kesın eşim esnaf yanı iş toplantısı olmaz....eglenme amaclı gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?