400 milyon için kavga kıymet

arkadaslar yorumlarınız hepsını okudum..hepınız ayrı ayrı haklısınız yanı dogru soyluyorsunuz..kreedi kartı parasını ayarladın yarın ılk ısım onu yatırmak olacak..yatırayımda sesı kesılsın.arkadaslar bugun bı ıs tekılıfı aldım..dua edınde olsun..olsunkı bu hayattan ve bu adamda kurtalayım

hadi bakalım hayırlısı işi inş. alırsın bizi haberdar et herşey gönlünce olsun canım

önceki konunuda okumuştum eminam allah sabır versin inşallah işin olurda kendi paranı kazanırsın eşinede minnet etmezsin

dun iş gorusmesıne gıttım,,15 gun ıcınde haber verecekler..bakalım bende sızler gıbı beklıyorum hayat bu sefer ınsallah bana bı supriz yapar

önceki konunu biliyorum ...

kızma ama sen kocanı affetmekle en büyük hatayı yapmışsın zaten daha adamda ne hata aryorsun ki ..işte kadınlar duygusal davranıp affedince erkekler de böyle utanmadan bir de üste çıkmaya çalışıp yaptıklarını unutup ağa kesiliyorlar ya allah onları ıslah etsi ..yaptığı hatayla otursun kalsın önce o ..utanmaz herif ne olacak ..sende de biraz akıl varsa bu adamı hala ne diye çekiyorsun anlamıyorum yani ..bırakıp gitmiyorsan da bu adamdan yakınmya hakkın yok üzgünüm ...

konuyu okurken üye girişi yapmamıştım genellikle de okuyucu olarak girerim foruma pek yorum yapmam ama canım bu kez ben de tutamadım kendimi çok sinirlendim kocana da ama sana da...
çünkü bu adamı neden hala çekiosun anlayamadım.ailen eminim ki boşanmandan çok senin bu çektiklerini görünce yıkılacaktır.el bebek gül bebek kıyamadıkları kızlarına elin adamının bunları yaptığını görmek bi aile için en yıkıcı şey olur bence....
umarım dik ve güçlü durursun ve hayatını geç olmadan kurtarırsın bu adamdan...

düzlecegı yok ama bakalım hayat bıze ne gosterecek

Benim eşimde farklı değil evinam,ben çalışıyorum birde maaşımın çoğunu mobilya borcu ve kiraya yatırmak zorundayım ben yatırmaz isem takip etmiyor ve eve icra gelecek kaç kere su elektrik kesilme ihbarları geldi bnm evimede 6 aylık evli olmama rağmen kalan paramı yol parası ediyorum bana harçlık falan da vermez bu durumda şunu düşündüm ben çalışmsam bu evlilik hayatta yürümez bazen düşünüyorum gelecek kaygısı yüzünden kafayı yiyecek gibi oluyorum.İnsan sormaz mı eşine paran pulun var mı bi eksiğin canının istediği bir şey ama yapmayan yapmıyor senin yazılarına göz gezdirdimde benimde 3-4 gündür canım bu konulara çok sıkkındı benim kaderime yaınsın tek fark ben çalışıyorum kendi paramla 20 tl lik bir şey aldım diye ve ihtiyacım olan bir şey nerdeyse boşanmaya kadar çıktık...Daha söze gerek var mı ? mirmirmirmir

önceki olayınızın ne olduğunu bilmiyorum okumadım ama bir koca eşinin nasıl ailesine muhtaç eder el açtırır bir bayan evkendikten sonra kocasının sorumluluğundadır. Herşeyiyle ilgilenmek zorundadır sonuç olarak bizim ailemiz eşimiz artık. Hem evliyken giispte anneden babadan para isteekte gurur kırıcı ama zaten kocanız bunu diyorsa onda hiç erkeklik gururu kalmamış demekki. Tabii tek taraflı da yargılamak istemem aslında karşı arafın görüşü de olmadan bu konularda. 400 tl yi sırf kendi özel ihtiyaçlar için mi harcadınız yoksa çoğu ev ihtiyaçlarına mı gitti. Eşinizin durumunun çokta iyi olmadığını söylüyorsunuz bu para bu şartlarda ağır gelmiş olabilir. Yani eşinizin huyunu biliyorsanız ve ailenizden para almak zorunda kalıyorsanız özel ihtiyaçlarınızı en azından işe girinceye kadar kısın derim ben... ama anlattıklarınızla tabii ki haklısınız sadece kendisinin görüşünü de alamadığımız için bunları söylüyorum. Benim para konularına çok önem veririm hep paranın hesabını yapacak biriyle olamazdım ki zaten eşimde bu konuda anlayışlı neyseki herzaman param olup olmadığını sorar benden habersiz cüzdana para ekler ayrıca evin tüm ihtiyaçlarını kendisi karşılar çalıştığım zamanda da paramın hesabını bilir ama nereye harcayacağıma hiç karışmazdı.. Böyle de olması lazım..

slm arkadaslar ben meslegımı cok sevıyorum benım gıbı
laboratuvarcı var mı yoksa ben tekmıyımkaydirigubbakcemile5
evinam bundan bikaç ay öncesine kadar güzel bi mesleğin varmış sanırım. neden ailenden para alıyorsun anlamadım bu bir.
maddı durumumuz çok ıyı allaha sukur evet severek evlendık..evlenmeden once bırbırmıze kavusmak için gun sayıyorduk
maddi durumumuz çok iyi demişssin. ama bu topikte iyi olmadığını söylüyosun.
eğer durum iyi değilse nasıl dükkan açmayı düşünüyosun anlamadım. eşin 400 tl için yapmağını bırakırken dükkan açmak için çekeceğin krediyi ailenemi ödetmeyi düşünüyosun senmi kazanıp ödiceksin ? ben kazanıcam dersen dahi dükkan açmak kolay değil bende yaptım biliyom. belirli miktar para olmadan o iş zor. en azından iş yerini garantiye almak için.
şimdi ben anlamadım ve merak ettim ve bana bunlar biraz tezat geldi. ve laborantım dediğin ve dükkan açmak istediğin tarih arasında tam 3 gün var. yani 3 gün içindemi fikirlerin değişti. aniden işi bırakıp ertesi gün dükkan işinemi girmeyi düşündün?
yanlış anlama cidden merak ettim cevaplarsan sevinirim.

bırak ödesin ya
senin harcadığın şeyler ihtiyaçsa
mecburen ödeyecek

senin ihtiyacını karşılayamayacaksa
niye evlendi ozaman
hayret bu erkeklere ya
acımıyacaksın ya bunlara.
çalışsınlar ödesinler.

ailenden gelen parayımı alıyor,hiç hoş değil.bence ailenden para almamalısın.böyle para hesabı soran erkeklere çok kızıyorum.sakın ailenden para alma erkekse o karşılasın ihtiyaçlarını.

Evinam, sorunlarinizla ilgili actiginiz konulari okudum. Kocaniz esnaf mi yoksa ogretmen mi? Yoksa iki defa mi evlendiniz anlayamadim. Burada yazdiklarinizin gercek olduguna dair de suphelerim olustu. Buradaki insanlarin zamanini bosuna aliyor olmayasiniz? Siz de laborantken isi birakmissiniz sanirim..Mesajlariniz asagida, bir aciklamasi vardir umarim.. Linkini kopyalayamiyorum ama;

"lutfen yardim arkadaslar" konusunun 3. sayfasinda soyle yazmissiniz:

ben hastanede laborant calısıyorum eşimde öğretmen....umarım oyledır...:1no2:

"Eşim şehir dışına gidiyor , ama..." konunuzun ikinci sayfasinda da soyle yazmissiniz:

iş amacılı degıl canım kafa dagıtmak eglenmek adını ne olsun dernek dıyelım demıstır kesın eşim esnaf yanı iş toplantısı olmaz....eglenme amaclı gidiyor

Alıntı:
evinam kullanıcısından alıntı
slm arkadaslar ben meslegımı cok sevıyorum benım gıbı
laboratuvarcı var mı yoksa ben tekmıyım

evinam bundan bikaç ay öncesine kadar güzel bi mesleğin varmış sanırım. neden ailenden para alıyorsun anlamadım bu bir.

Alıntı:
maddı durumumuz çok ıyı allaha sukur evet severek evlendık..evlenmeden once bırbırmıze kavusmak için gun sayıyorduk

maddi durumumuz çok iyi demişssin. ama bu topikte iyi olmadığını söylüyosun.

Alıntı:
slm kızlar ben malatyada bebek ve hamıle gıyım ıle ılgılı bı dukkan acmayı dusunuyorum da sızı farklı fıkırlerınız beklıyorum nasıl yapacam...kredı cekmem lazım ve bı toptacı bulmam lazım ve daha neler yapmam lezım sızden yardım beklıyorum....:lep i:

eğer durum iyi değilse nasıl dükkan açmayı düşünüyosun anlamadım. eşin 400 tl için yapmağını bırakırken dükkan açmak için çekeceğin krediyi ailenemi ödetmeyi düşünüyosun senmi kazanıp ödiceksin ? ben kazanıcam dersen dahi dükkan açmak kolay değil bende yaptım biliyom. belirli miktar para olmadan o iş zor. en azından iş yerini garantiye almak için.
şimdi ben anlamadım ve merak ettim ve bana bunlar biraz tezat geldi. ve laborantım dediğin ve dükkan açmak istediğin tarih arasında tam 3 gün var. yani 3 gün içindemi fikirlerin değişti. aniden işi bırakıp ertesi gün dükkan işinemi girmeyi düşündün?
yanlış anlama cidden merak ettim cevaplarsan sevinirim.

--------------------------------------------------------------------------------

SONSENABD arkadaşımın dediği gibi benimde kafam çok karışık ve tarihler öyle tezat ki bi gözden geçirin arkadaşlar. yada bi açıklama getir evinam. meslek konusunda başlık açmışın benim gibi labaratuvarcı varmı demişsin. bikaç kişi labaratuvarcı değil o laborant demiş ve bölüm yazmanı istemişler sen cevap dahi yazmamışsın. bu mesajdan tam 3 gün sonrada dükkan açıyom demişsin. ?????????????

tuhaff bi önceki konuyuda takip etmiştimm ve bidolu hastane adı falan vermiştim sırt iş bulsun
eşinden kurtulsun diye ama o oraya bi açıklama bile yapmadı deseydiki eşimle barıştımm diyee
ama tesadüfen bu konuyu gördümm
agzım açık kaldı heleki arkadaşkarın evinamın msjlarındakii çelişkiyi görünceee

cnm eşin ödesin tabı kii yaa ne demek 400 lirayı sonuçta gezmeye vermedin
ev ihtıyaclarıdır

bırak ödesin...
ailenden aldıgı paraları sen ona soruyor musun ne yaptın diyee...

gercekten sınırlendım yaaa
ödesin bırakk

Ustteki yazilanlari okuyun arkadas celiskilerle dolu konular acmis,Her actigi konu da farkli meslekler de oluyor arkadas.Ben ve bonib 10 arkadasimiz birkac celiskili yazilarini alinti yaptik.Aciklama yapmaya gerek bile duymadi Evinam

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arkadaşlar mesaj yazmadan önce son 10 mesaja bakın lütfen. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…