Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla maasallah neye ne kadar harciyorsunuz detaylandirir misiniz? Ev kredisi odeyip bir de asgari ucretle inanilmaz geliyor bana bunun sirrini merak ediyorum ciddi manadaasgari ücretle tek maaşla ev krediside yüksek ödedğimiz halde çok şükür gecınıyoruz
Aynı maaşla 3 çocuk var ev araba kendimizin geçinip üzerine birde birikim yapiyoruz çocukların geleceği için İstanbul gibi büyük bı yer değil ama yeme içme giyim aşağı yukarı aynıdır fiyat olarak4 bin tl maaşı var eşimin, ben yakın gelecekte çalışmayı düşünmüyorum, sınavlarım var .
kira vermeyeceğiz eşimin evi var . ama istanbula yeni yerleşeceğim için hiç bir fikrim yok, hep istanbul pahalı diyor insanlar.
öyle çok yüksek standartta yaşama beklentimizde yok...
asgari ücretle tek maaşla ev krediside yüksek ödedğimiz halde çok şükür gecınıyoruz
Ben çeyrek dedim de(Bu tarz konularda oyle uyeler hep oluyor,okuyorum) al sana babayigidin kralıAsgari ücretle çeyrek alabilen kimse çıksın ortayaasgari ücret 1600 oldu sanırım. Çeyrekte 450 mi? Kim o 1150 ile geçinebilen baba yiğit?
Gerekirse ben yemiyorum ama cocugum icin aliyorum yani.
Asgari ücretle çeyrek alabilen kimse çıksın ortayaasgari ücret 1600 oldu sanırım. Çeyrekte 450 mi? Kim o 1150 ile geçinebilen baba yiğit?
Geregi kadar hepsini aliyorum. Esim sadece calisiyor. Gerektiginde ucuz aliyorum yani. Etim baligim olur. En fazla 400 dur market alisverisim. Yetiyor coi sukur istanbulda yasiyorum. Gerekirse ben yemiyorum ama cocugum icin aliyorum yani.
asgari ücretle tek maaşla ev krediside yüksek ödedğimiz halde çok şükür gecınıyoruz
Geregi kadar hepsini aliyorum. Esim sadece calisiyor. Gerektiginde ucuz aliyorum yani. Etim baligim olur. En fazla 400 dur market alisverisim. Yetiyor coi sukur istanbulda yasiyorum. Gerekirse ben yemiyorum ama cocugum icin aliyorum yani.
Yinede cok sukur diyorum. Etim baligim tavugum oluyo. İki dilim yiyecegime bir dilim yiyoruz. İdareli olmakta fayda var. Yapacak birsey yok.Sen geçinemiyorsun ki ablacım. Ben yemem çocuğum yesin geçinmek olmuyor, kıt kanaat idare ediyorsunuz demek oluyor. Geçinebilmen için senin de bunları düşünmeden rahat rahat yiyebilmen lazımdı. Hoş bu kadar pahalı olmasa her şey keşke de insanlar rahat rahat geçinse.
Cok sukur hayattayiz. Azda olsa giriyor bogazimiza.Geçinemiyorsunuz işte. Çünkü haftada bir et, balık yemek, canı çekince dışarıya çıkmak, istediği meyveyi, kuruyemişi almak lüks değil insani ihtiyaçtır. Burada kendimizi yırtıyoruz ama bunları lüks sanan arkadaşlar var. Hayır efendim değil. Geçiniyor olsaydınız siz de kendinizden kısmaz doya doya üç aile bireyi de etinizi yerdiniz.
İdareli harcamayi ogrenince bal gibi gecinir. Nusretde degil mahalle kasabindan alir yer etini. Cok zengin bir aile degiliz evet. Ama disaridaki insanlari gorunce onlara kiyasen zenginiz. Ogullarim ve benim bogazima hersey girer kirada degiliz sukur 5 cesit meyve degil ama iki cesit oluyor. Yinede halime bin sukur ac degiliz acikta degiliz. Sosyal hayat barlar meyhaneler degil bizim icin parkta oturup, termostaki cay bile luks bizim icin bunlar luks evet geciniyoruz cok sukurO zaman geçiniyor değil geçinemiyor oluyorsunuz. Yarın bir gün o çocuk büyüyecek. Yanlış anlamayın sitemim size değil açlık sınırının altındaki insanları şükürle kandırıp şu hale sokanlara. Kimsenin zamlardan bir şikayeti yok!
Az önce Venezuella liderini Nusrette et yerken gördüm. Boğazında da kalmadı, millet açlıktan ölüyor adamın umru değil! Resmen bu yaşadıklarımız şaka mı rüyada mıyım anlam veremiyorum!
Neyse siz beni anlamadınız. Hayırlısı.İdareli harcamayi ogrenince bal gibi gecinir. Nusretde degil mahalle kasabindan alir yer etini. Cok zengin bir aile degiliz evet. Ama disaridaki insanlari gorunce onlara kiyasen zenginiz. Ogullarim ve benim bogazima hersey girer kirada degiliz sukur 5 cesit meyve degil ama iki cesit oluyor. Yinede halime bin sukur ac degiliz acikta degiliz. Sosyal hayat barlar meyhaneler degil bizim icin parkta oturup, termostaki cay bile luks bizim icin bunlar luks evet geciniyoruz cok sukur