- 21 Ocak 2017
- 113
- 173
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet tabi geçinirsiniz. Kira yoksa geçinmeniz mümkün. İstanbul gelirin iyiyse yapanabilir bi şehir. 4bin TL de iyi rakam.4 bin tl maaşı var eşimin, ben yakın gelecekte çalışmayı düşünmüyorum, sınavlarım var .
kira vermeyeceğiz eşimin evi var . ama istanbula yeni yerleşeceğim için hiç bir fikrim yok, hep istanbul pahalı diyor insanlar.
öyle çok yüksek standartta yaşama beklentimizde yok...
Bana daha gelmedi, bu yazdıklarım eski fatura tutarları.Su ve elektrik faturalari icin verdiginiz rakamlara şaşmış durumdayim. Bu ay ikisi de iki katı geldi nerdeyse zam geldi sanırım.
Benzin gideri en az 300 tl.
arabanın vergileri, sigortası vs oluyormuş.
Eşim sigara kullanmıyor
mutfağın 600 tl den fazla olacağını düşünüyorum nedense herşey pahalandı
300 tl ile aylık eğlence demek 1 veya 2 kere çıkabilmek demek.
4 bin tl maaşı var eşimin, ben yakın gelecekte çalışmayı düşünmüyorum, sınavlarım var .
kira vermeyeceğiz eşimin evi var . ama istanbula yeni yerleşeceğim için hiç bir fikrim yok, hep istanbul pahalı diyor insanlar.
şaka galiba bu soru...herkes asgari ücretle kirada geçiniyor...4 bin tl maaşı var eşimin, ben yakın gelecekte çalışmayı düşünmüyorum, sınavlarım var .
Borçsuz, çocuksuzsanız neden geçinemeyesiniz?
Az diyen olacaktır,burada asgari ücretle geçinip üstüne çeyrek/gr alabilen de var,10binle geçinemeyen de ama bana gore sürekli dışarı çıkılmayacaksa,lükse kaçılmayacaksa gecinilebilir.
Ortalama semtde dökük evler 1500 tl den başlıyor . Hergün simit yesen yaşayamazsın asgari ücretleşaka galiba bu soru...herkes asgari ücretle kirada geçiniyor...
600 tl iki kisinin mutfak masrafimi. Ben cocuk okutuyorum 2300 yetiyor valla. Cok sukur. Lux degilde nedir buBenzin gideri en az 300 tl.
arabanın vergileri, sigortası vs oluyormuş.
Eşim sigara kullanmıyor
mutfağın 600 tl den fazla olacağını düşünüyorum nedense herşey pahalandı
300 tl ile aylık eğlence demek 1 veya 2 kere çıkabilmek demek.
600 tl iki kisinin mutfak masrafimi. Ben cocuk okutuyorum 2300 yetiyor valla. Cok sukur. Lux degilde nedir bu![]()
Geregi kadar hepsini aliyorum. Esim sadece calisiyor. Gerektiginde ucuz aliyorum yani. Etim baligim olur. En fazla 400 dur market alisverisim. Yetiyor coi sukur istanbulda yasiyorum. Gerekirse ben yemiyorum ama cocugum icin aliyorum yani.Evinize kırmızı et ve balık ne sıklıkta giriyor? Çocuğunuzu avm haricinde sinemaya, tiyatroya ve etkinliklere ne sıklıkta götürüyorsunuz? Muz, ceviz, badem gibi potasyum ve protein açısından zengin meyve ve kuruyemişler sofranızda var mı? Yoksa köyden gelen bakliyatla bir ayı mı geçiriyorsunuz? 600 TL mutfak masrafına çok dediğiniz için soruyorum?