• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

merhabaaa :3:

bende aranıza katılmak istiyorummm :52:

ben mart ayından bu yana toplamda 16 kilo verdim ama şimdi veremiyorum 57.5 kiloyum kilom azaldıkça kilo vermem durdu :50:

Yaklaşık 2 aydır doğru düzgün kilo veremiyorum :50:

Belki buraya ne yediğimi yazarsam eskisi gibi kilo verebiliirm. Çünkü öncedende böyle topiğe yazıyordum ne yediğimi utanma belasına yiyemiyordum :1: Doktorumun verdiği listeye uyuyordum harfiyen ama yaz ayı zor oluyor 6 öğün :50: ama aranıza katılırsam ayrın sabahtan itibaren 6 öğün yemeye devam edicem :32:

Ben evde hergün yaklaşık 1 saat spor yapıyorun bir spor günlüğü bile hazırladım harfiyen uyabilmek için :1:

2-3 ay içinde fazlalığım olan 7 kiloyuda vermek istiyorum daha sonrasında ise sıkılaşmak için cebelleşicem. Bu arada 16 kilonun hepsini yağdan verdim :21:

Gün içinde bol bol su içiyorum :7:

Benide alın aranızaaaaa :24:

Yarın diyete başlıyorum , süper dinç bir şekilde, yemek yemek hiç güzel bir şey değil onu da anladım, 3 gündür midem bulanıyor, sporu özledim, diyetteyken yemeği düşünüyordum, şimdi hiç biri aklımda kalmaz artık, annemin "oha beni de yeseydin" bakışlarından bahsetmiyorum bile, "ne kadar zayıflamışsın"lardan sonra vurgun yemiş gibi oluyorsun.

Neyse sözün özü, #diyetteyim

"bugün okuduğum bir dosyada yine gördüm ki, evli cisimleri gaza getirerek, evliliklerin buharlaşmasını sağlayan olaya, fizikte; ''kaynana noktası'' adı verilir..."

Çok güldüm
:9:

slim six pack yaptım yürüyüş yapamadım.bizimkiler kocaman bir pasta almışlar ama yemicem.şu saatte yencek son şey pasta olabilir heralde.buraya da yazıyorumki sonra gidip yemiyim ye mi ceeeem!!

Masallah nefsine hayran kaldim :)

şu saatte yenirmi o pasta direk kilo :) belki yarın ara ögünüm yerine bi parça yiyebilirim canım çekerse.her ne kadar diyeti bıraktım koruma yapıcam desem de gönlüm elvermiyo yemeye sanki hemen kilo alcam gibi

kızlar nbr kusura bakmayın gıremedım netee buara karısık hallerdeyım.. dıyet tam gaz olmasada .. devam edıyorum.

ama sureklı pc basına oturamıyorum bır bakıyorum sayfalar olmus... cok hzılısınız :D

elımden geldıgınce gırecegım ..surprız mısafır yogunlugum var kusurbakmayın

bayanlar kilo vermek için en güzeli dans edin. açın müziği 1 saat dans edin. yada pasta yediyseniz açın müziği 1 saat hızlı tempo dans edin. hem eğlenin hem de kilo verin :D:52:

kızlar nbr kusura bakmayın gıremedım netee buara karısık hallerdeyım.. dıyet tam gaz olmasada .. devam edıyorum.

ama sureklı pc basına oturamıyorum bır bakıyorum sayfalar olmus... cok hzılısınız :D

elımden geldıgınce gırecegım ..surprız mısafır yogunlugum var kusurbakmayın

Önemli değil canım :16:

2 dilim kepekli ekmek, 1 bardak süt, 7 yeşil zeytin, domates, maydanozla kahvaltımı yaptıım. 20 gün sonra telefonum Türkiye'de satışa sunulacak, o zamana kadar çift rakamları görmek istiyorum.

$nexusae0_Galxy-Note3_031_set2_thumb.webp

gunaydın kızlar
8.30: 2 kuru kayısı
9.30: 1 yumurta,2 küçük salatalık,6 kuru üzüm 1 kuru kayısı, 2 kepekli grissini

4 küçük çatal da dün akşam yemediğim pastadan yedim.çok da canım çekmemişti ama hem daha sonra saldırmıyım diye hem de geç saatte yememek için erkenden yedim :27:

bu sabah tam 60.6 kiloydum.uzun süredir aç karnına tartılamıyodum anca fırsat buldum.hedefim 58 olsa da zorlamıcam artık

Son düzenleme:
merhabaaa :3:

bende aranıza katılmak istiyorummm :52:

ben mart ayından bu yana toplamda 16 kilo verdim ama şimdi veremiyorum 57.5 kiloyum kilom azaldıkça kilo vermem durdu :50:

Yaklaşık 2 aydır doğru düzgün kilo veremiyorum :50:

Belki buraya ne yediğimi yazarsam eskisi gibi kilo verebiliirm. Çünkü öncedende böyle topiğe yazıyordum ne yediğimi utanma belasına yiyemiyordum :1: Doktorumun verdiği listeye uyuyordum harfiyen ama yaz ayı zor oluyor 6 öğün :50: ama aranıza katılırsam ayrın sabahtan itibaren 6 öğün yemeye devam edicem :32:

Ben evde hergün yaklaşık 1 saat spor yapıyorun bir spor günlüğü bile hazırladım harfiyen uyabilmek için :1:

2-3 ay içinde fazlalığım olan 7 kiloyuda vermek istiyorum daha sonrasında ise sıkılaşmak için cebelleşicem. Bu arada 16 kilonun hepsini yağdan verdim :21:

Gün içinde bol bol su içiyorum :7:

Benide alın aranızaaaaa :24:

o kilo durması berbat birşey canım kendimden biliyorum :1: verdiğim her 100 grama şükreder oldum ..çoğu gitmiş azı kalmış senin inşallah istediğin kiloya inersin tatlım :16:

Back
X