- 14 Ağustos 2015
- 267
- 365
- 18
- Konu Sahibi La Petite Princesse
-
Suan kac kilosun cnm?Merhaba 45 gün sonra benim için önemli bir gün. Bu süreç sonuna kadar elimden gelenin ötesinde zayıflayıp incemek istiyorum.
Yanıma yoldaş , karşıma rakip olmak isteyenler var ise sabah kilo bildirimimizle başlayalım ne dersiniz?
Merhaba 45 gün sonra benim için önemli bir gün. Bu süreç sonuna kadar elimden gelenin ötesinde zayıflayıp incemek istiyorum.
Yanıma yoldaş , karşıma rakip olmak isteyenler var ise sabah kilo bildirimimizle başlayalım ne dersiniz?
Bende 79 kiloyum bayrama kdr 75 olmak istiyorm. Bayramda 75.9 u bile görsem kabulüm. Mümkün olurmu acaba...Benim de 10 günüm var, bir de çok fazla verilecek kilom yok yoksa olurdum. Cidden su an kac kilosun?
Bende 79 kiloyum bayrama kdr 75 olmak istiyorm. Bayramda 75.9 u bile görsem kabulüm. Mümkün olurmu acaba...
Aynen bende 70 kiloyum ve ayın birine kadar 65 olmam lazım ama 20 günde biraz zor gibiMerhaba 45 gün sonra benim için önemli bir gün. Bu süreç sonuna kadar elimden gelenin ötesinde zayıflayıp incemek istiyorum.
20 günde 5 kilo verilebilir. Yeterli çabayı gösterirsen neden olmasın.Aynen bende 70 kiloyum ve ayın birine kadar 65 olmam lazım ama 20 günde biraz zor gibi
Tabiki öyle yaptığın sporları da paylaşır misin?Yarın görüşmek üzere şimdi yatıp güne erkenden merhaba demek istiyorum. Güne sporla başlamak en güzel başlangıç olcaktır değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?