- 14 Ağustos 2015
- 267
- 365
- 18
- Konu Sahibi La Petite Princesse
-
canım hipotiroidin mi var,şimdi ilacı aldın ama aldığın doz yeterli mi o belli değil,tsh düzeyine göre dozu ayarlayacaklarBildirimim hic ic acici degil.Bildirimim hic ic acici degil.
Bu hafta bildirimim hic ic acici degil.
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 83.3
Fark 200 gr
Neden bu kadar az gidiyo anlamadim.
Tiroid ve demir ilacima bu hafta basladim olumlu etkisi olur diye dusunmustum.
Cok moralim bozuldu.
Callan bana cok iyi geliyorsun. Tiroid ilacimi ihmal ediyordum doktor kont sonucu yeni dozda icmeye basladim. Sporu arttirmam lazim ama hareket etcek hal bulamiyorum.canım hipotiroidin mi var,şimdi ilacı aldın ama aldığın doz yeterli mi o belli değil,tsh düzeyine göre dozu ayarlayacaklar
hipotiroidiye rağmen 200 gram verdiysen kendini 1 kilo vermiş kabul edeceksin
cuma zayıflama yarısmasında hipotiroidili bir arkadaş vardı,100-200 vere vere 85ten 60lara düştü ama pes etseydi düşemezdi,yani yavas yavas gitsin kalıcı gitsin
bir de şunu anlatayım ben geçen hafta 60,4 çıktım,beklentim yüksek olduğu için moralim bozuldu,haftasonu saldım kendimi,2 günde tam 2,5 kilo aldım,ama sonra pişman oldum..yani hedefi düşük koymak,sabırla devam etmek lazım
başarılı insanlar asla pes etmezler...
harikaGunaydin
Bugun saf protein yapip kendime gelecegim.
ben de bayramda yokumCan sıkıcı bi kaç günden sonra herşeyin düzelmesiyle döndüm. Gerçi bayramda buralarda olmam ama sonrasında görüşmek üzere hayırlı bayramlar.
Bende oturtamadım. Menü yazmaya utanıyorum şu an.ben de döndüm
biraz motivasyona ihtiyacım var
düzenim de bozuldu
ben sürekli zayıf kadınların resimlerine bakıyorum,telefon ekran resmimi bile öyle yaptımBi sikinti var ama cozemedim. Sabah kotu basladim ama ogle yemeginde toparladim. Aksamida hafif gecirirsem yarindan korkmam. Ben kendimi hirslandirmayi beceremedim o yuzden hirsli bi kac ark bulup kendimden utanmam lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?