45 günde max zayıflamak için yarışmak ister misiniz?

Boylarimiz hedeflerimiz benzer sen daha zayifsin tabi. Ben kararliyim burdayim. Nisanim var 45 gun sonra kaytarmama ihtimal var mi :) o zaman hosgeldin diyorum.
Tekrar kendimden bahsedeyim 29 yasindayim 170. Boy 83.5 kiloyum hedefim 60. Selvos. Baya yol kat etmissin kalanini da beraber halledelim.
Jillianda bolgesel alt vucuda yonelik olan seri hangisi biliyor musun?

Hosbuldum canim.. Jilian alt vucuta yonelik hangisi bilmiyorum.. Ama youtube a kadinlara ozel kalca hareketleri yazinca 5 hareketlik kisa bi video cikio ben onlari hergun yaptim baya inceldi bacak ve basenlerim. Dukan diyeti denedinmi hic?

Ben zaten kosu ve yuzmeye gidecegim donusumlu olarak. Jillianida kondusyonumu arttirmak icin ekliyorum. Cok zorluyor video. Dukani yapabilirmiyim emin olamiyorum. Meyvesiz cok mutsuz oluyorum.

Ben zaten kosu ve yuzmeye gidecegim donusumlu olarak. Jillianida kondusyonumu arttirmak icin ekliyorum. Cok zorluyor video. Dukani yapabilirmiyim emin olamiyorum. Meyvesiz cok mutsuz oluyorum.
Meyvesiz yasayamazdim ben hele karpuz ve kavunsuz. Ama ne farkettim biliyomusun meyve yiyince kilo veremiyorum. Bi cok yontem denedim her denememde bisey ogrendim. Meyve benim kilo vermemi engelliyor

Kollarim ve ic bacak harici sarkma olmadi daha yeni agirlklarla arka kol calismaya basladim kollari sona biraktim cunku esim kas olusumunu engellemek icin agirlik calisma dedi bu arada esim profesyonel sporcu fitness yapiyor
Cok sanslisin bak. Kollarim benim zaten sarkim toparlamam lazim incelirkende iyice sarksin istemem.
Meyve konusunda soyle cozum buldum kendime. Sabah kahvaltidan once meyve yiyecegim. Normalde aksam yemekten sonra yerdim. En azindan evdeki karpuz bitene kadar sonra bi daha almam. Ziyan olmasin.
Spor yapma saatleri konusunda esin nasil yonlendirdi. En faydali zamanlar ne zamanmis.

yemekten 2 saat sonra yapilmali spor. Saat farketmez. Ama ben 10.30 gibi yapiyorum cunku 45 dakika egzersiz metabolizmayi 14 saat canli tutuyor gun boyu yag yakmaya devam ediyor yani

yemekten 2 saat sonra yapilmali spor. Saat farketmez. Ama ben 10.30 gibi yapiyorum cunku 45 dakika egzersiz metabolizmayi 14 saat canli tutuyor gun boyu yag yakmaya devam ediyor yani
O zaman sabah aksam yapiyo olmam dogru karar benim icin.
Tarti gunlerimiz hangi gun olsun Selvos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…