- 14 Ağustos 2015
- 267
- 365
- 18
- Konu Sahibi La Petite Princesse
-
başkalarının bizi etkilemesine izin vermeyelimcallan mrb gelmişsin ne güzel. Çok zor günler geçiriyorum ruhsal açıdan. Bi türlü adapte olamadım diyetede sporada.
Yarın yarın demekten bıktım. Ama artık yarından itibaren sadece kendime bedenime odaklanacağım.
Gunaydin 2 ogun mu yapiyorsun?bugunkü menüm,akşamı da şimdiden yazayım
sabah:2 haşlanmış yumurta,2 biber,2 kk light peynir,3-4 ceviz,1 kayısı,3 zeytin, 1 küçük şeftali
akşama yiyeceklerimi de yazayım:1 küçük imambayıldı+ 1 kase yoğurt+ bol yeşillik ve 1 meyve
evet 2 öğünGunaydin 2 ogun mu yapiyorsun?
Bende yazayim.
Kahvalti
Kucuk bir salkim uzum
Ogle
3 kofte ve 1 porsiyon yogurt
Aksam
1 kucuk tabak nohut yemegi
Havuza gidecegim min 2 saat yuzerim
Gelince 1 bardak sut yada yogurt yerim.
Iyiki sayfaya girip msjini okumusum motive oldum. Sabah uyandim tibet egzersizine basladim.evet 2 öğün
menün çok güzel
böyle gidersen cok guzel kilo verirsin
Kahva olmasa güzel olcakta benimde zafım o kahve çok kalorili ya kaç kiloverdin nekadar oldu senin başlayalısabah biraz kaçırdım yemeği
ama sonrası
12:30 1 3ü1arada kahve
17:00 menemen 1 porsiyon+1 kase yoğurt+1 yeşil biber+2 yaprak marul+ 5-6 tane üzüm
vee yemeği bıraktım
her şey güzel olacak inşallah
evet ben de alışmışım zamanında kahveye,karbonhidrat oranı da baya yksek,bildiğin kilo alma sebebi ama işte alışkanlık,kurtulurum inşallahKahve olmasa daha güzel olcakta benimde zafım o ka
Kahva olmasa güzel olcakta benimde zafım o kahve çok kalorili ya kaç kiloverdin nekadar oldu senin başlayalı
gayet güzellDun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum
Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
2 saat yuruyus
Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.
Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost
Ogle
1 kase yogurt
Ara
Elma
Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt
Min 2 saat yuzerim
Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt
Bu aksam yemem dun butun gun actim aksam doymadi gozum yedim.gayet güzell
maşallah sana
yalnız akşama ekmek yemesen daha da iyi olur
Kahve Güzeli:)07:00 cafe latte
09:30 1 tabak domatesli yumurta+2kk peynir+3ceviz+1kayısı+1salkım üzüm+1 elma+ yarım muz+ 1 biber+ 2 marul
16:15 1 tabak taze fasulye+1 kase yoğurt+1 kaşık bulgur+3 marul+2 yeşil biber+1 salkım üzüm
18:00 bir fındıklı kahve
evet kahve olayının farkındayımKahve Güzeli:)
Bende kahvesiz yapamazdım. Nescafe sevmem ama türk kahvesi tutkumdu ama bıraktım içmeyi nasıl olduysa.
Fındıklı kahve 3 ü bi arada olanlardan mı?
Öyleyse durum fena ama onun dışında menü güzel.
Ben bildirim dışına çıkmadım. Şu an kavun yemek istiyorum ama yemicem uyuyacağım erkenden.
Havuz bir hayli yordu beni bugün. iyi geceler
Turk kahvesine alismaya calis ya da 3 u bi arada yerine biraz sutle sen yap kahveni krema agirligindan kurtul. Normalde nescafe sevmem ama uni gunlerine ozlem midir artik bilmem nescafe icesim cok var.evet kahve olayının farkındayımama artık o da tek kaçamak olsun dedim şimdilik, bu düzene iyice alışınca,midem küçülünce onu da bırakacağım
fındıklı evet 3ü 1 arada
türk kahvesi şekersiz olunca iyi aslında ,metabolizmayı hızlandırıyor
çokkk hafif bir gün olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?