45 günde max zayıflamak için yarışmak ister misiniz?

kızlar selamlar
kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta,5 biber,1 3ü 1 arada,bir de kızımdan artan 1 domatesli yumurta

callan mrb gelmişsin ne güzel. Çok zor günler geçiriyorum ruhsal açıdan. Bi türlü adapte olamadım diyetede sporada.
Yarın yarın demekten bıktım. Ama artık yarından itibaren sadece kendime bedenime odaklanacağım.

başkalarının bizi etkilemesine izin vermeyelim
bu hayat bizim ve kendi hayatımıza odaklanalım inşallah

bugunkü menüm,akşamı da şimdiden yazayım
sabah:2 haşlanmış yumurta,2 biber,2 kk light peynir,3-4 ceviz,1 kayısı,3 zeytin, 1 küçük şeftali
akşama yiyeceklerimi de yazayım:1 küçük imambayıldı+ 1 kase yoğurt+ bol yeşillik ve 1 meyve

Gunaydin 2 ogun mu yapiyorsun?

Bende yazayim.
Kahvalti
Kucuk bir salkim uzum

Ogle
3 kofte ve 1 porsiyon yogurt

Aksam
1 kucuk tabak nohut yemegi

Havuza gidecegim min 2 saat yuzerim

Gelince 1 bardak sut yada yogurt yerim.

Gunaydin 2 ogun mu yapiyorsun?

Bende yazayim.
Kahvalti
Kucuk bir salkim uzum

Ogle
3 kofte ve 1 porsiyon yogurt

Aksam
1 kucuk tabak nohut yemegi

Havuza gidecegim min 2 saat yuzerim

Gelince 1 bardak sut yada yogurt yerim.
evet 2 öğün
menün çok güzel
böyle gidersen cok guzel kilo verirsin

sabah biraz kaçırdım yemeği
ama sonrası
12:30 1 3ü1arada kahve
17:00 menemen 1 porsiyon+1 kase yoğurt+1 yeşil biber+2 yaprak marul+ 5-6 tane üzüm
vee yemeği bıraktım
her şey güzel olacak inşallah

Kahve olmasa daha güzel olcakta benimde zafım o ka
sabah biraz kaçırdım yemeği
ama sonrası
12:30 1 3ü1arada kahve
17:00 menemen 1 porsiyon+1 kase yoğurt+1 yeşil biber+2 yaprak marul+ 5-6 tane üzüm
vee yemeği bıraktım
her şey güzel olacak inşallah
Kahva olmasa güzel olcakta benimde zafım o kahve çok kalorili ya kaç kiloverdin nekadar oldu senin başlayalı

Kahve olmasa daha güzel olcakta benimde zafım o ka

Kahva olmasa güzel olcakta benimde zafım o kahve çok kalorili ya kaç kiloverdin nekadar oldu senin başlayalı
evet ben de alışmışım zamanında kahveye,karbonhidrat oranı da baya yksek,bildiğin kilo alma sebebi ama işte alışkanlık,kurtulurum inşallah
ben geçen sene 71 kiloydum 6 ay kadar bir sürede 58e düştüm,şu cuma zayıflama yarısmasındaydım, 58 kiloyla izne ayrıldım ama sonradan hep 60-62 arasında gezmeye basladım,dolayısıyla 58 kiloya düşemediğim iççin cuma zayıflama yarısması listesine tekrar giremedim,neyse ilk hedefim 55 son hedefim 50 kg,boyum 163

Dun yazamadim menumu yazayim.
Sabah
1 kase uzum

Aksam
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

2 saat yuruyus

Dun mezarliga ziyarete gittim. Pek keyfim yok toparlayamiyorum kendimi.

Bugun menusunu de yazayim bugunde beni idare edin yarin artik bomba gibi donecegim.
Sabah
Kepekli ekmek ile tost

Ogle
1 kase yogurt

Ara
Elma

Aksam
1 kase ne corbasi varsa corba
1 kase yogurt

Min 2 saat yuzerim

Gelince aclik durumuma gore sut ya da yogurt

gayet güzell
maşallah sana
yalnız akşama ekmek yemesen daha da iyi olur

07:00 cafe latte
09:30 1 tabak domatesli yumurta+2kk peynir+3ceviz+1kayısı+1salkım üzüm+1 elma+ yarım muz+ 1 biber+ 2 marul
16:15 1 tabak taze fasulye+1 kase yoğurt+1 kaşık bulgur+3 marul+2 yeşil biber+1 salkım üzüm
18:00 bir fındıklı kahve

Kahve Güzeli:)
Bende kahvesiz yapamazdım. Nescafe sevmem ama türk kahvesi tutkumdu ama bıraktım içmeyi nasıl olduysa.
Fındıklı kahve 3 ü bi arada olanlardan mı?
Öyleyse durum fena ama onun dışında menü güzel.
Ben bildirim dışına çıkmadım. Şu an kavun yemek istiyorum ama yemicem uyuyacağım erkenden.
Havuz bir hayli yordu beni bugün. iyi geceler

evet kahve olayının farkındayım ama artık o da tek kaçamak olsun dedim şimdilik, bu düzene iyice alışınca,midem küçülünce onu da bırakacağım
fındıklı evet 3ü 1 arada
türk kahvesi şekersiz olunca iyi aslında ,metabolizmayı hızlandırıyor
çokkk hafif bir gün olur inşallah

Turk kahvesine alismaya calis ya da 3 u bi arada yerine biraz sutle sen yap kahveni krema agirligindan kurtul. Normalde nescafe sevmem ama uni gunlerine ozlem midir artik bilmem nescafe icesim cok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…