45 günde max zayıflamak için yarışmak ister misiniz?

Hosgeldiniz kizlar surekli aktif olalim herkes boyunu yasini hedefini kilosunu yazsin baslayalim insallah herkes hedefine ulasir

Hosgeldiniz tekrardan. O zaman cuma tarti gunumuz bugunde baslangic gunumuz.
Eve bugun belki biraz gec giderim ama. Jillian 30 days e bugun baslayacagim ne pahasina olursa olsun.

kızlar bugun saat 8:00-12:00 arası yedim
bu aralıkta yediklerim: 2kk tulum peyniri,2 yumurta,1 meyve tabağı,domates salatalık biber,4 ceviz,2 kayısı,çörek otu,1 kase dövme pilavı ve 2tane 3ü 1 arada mağlesef
bugunluk bukadar
yarın görüsürüz

Arali
Aralikli oruc diyetimi yapiosun sen?

Bugunku menum
Sabah: peynirli biberli soganli omlet+3 tursu
Ara: kahve
Ogle: dukan tavuklu makarna
Ara: soguk kahve
Aksam: tonbaligi+yogurt+ tursu

4 litre su+1 kupa bitki cayi
1 mil leslie expres+ jilian sixpack+200 ip

Benim bugünüm diyet ve spor acisindan pek iyi gecmedi. Yarin cok güzel bi gün olucak. Diyetiminde sporumunda hakkini vericem

Akşam yemeğimde balık vardı. şimdi spor yapmaya geçiyorum. Fırsat bulursam gelirim gelemezsem yarın görüşürüz.
Akşam 1 bucuk saat yürüyüş üstüne şimdi jilliana başlamayı gözüm yemiyor. leslie 4 mile paklar beni. Pilimde biter zaten

Gunaydin
Sabah uyanamadim ise de gec kaldim azicik. Kahvaltiyi karbonhidrat yapmayayim diye yapmiyorum ve if e dogru hafifiten geciyorum.
Bugun biraz yogun olabilirim yazamazsam affola.

sabah.patatesli yumurta,2kk peynir,4 ceviz,salatalık domates biber ve meyve tabağı,1 3ü1arada kahve
öğlen.1 kase yoğurt, 1 kepçe mercimek çorbası ve bir tabak taze fasulye ve mağlesef yine 3ü1 arada
16:00 yemek yemek bırakıldı

16 da yemegi birakip nasil dayaniyorsun. Ben de aksam 6 30 gibi evde anca yemege yetisiyorum. Hafif olsun diye sadece aksamlari yogurt yiyorum. Daha dogrusu dun ilk defa yaptim ama ilerleyen saatlerde atistirmamak icin zor tuttum kendimi vesalatalik yedim.

alısınca hiçbir şey zor gelmiyor
yeterki ilk3 gün kadar diren,sonrası daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…