canım geçen yıl elma diyeti yapmıştım tam 45 gün günde sadece 3 elma ve 2 bardak yeşil çay içtim ve haftada sadece birgün bir tencere knorr çorba içtim ve 18 kilo verdim benim bünyem alışkın ve 10 yılı aşkındır kilo vermekle uğraşıyorum artık vücudumu tanıyorum inan daha sağlığımı kazanırım çünkü vücut zararlı toksinlerden arınacak yoğurtla kalsiyum etiformla karbonhidrat ihtiyacımı karşılıcam domates salatalıktada vitaminler var ve haftada birgünde serbesttim geçen seneki diyetimden daha da hafişf aslında bu ve yapcam yaparım yani daha kötülerinide yapmıştım ama bu son diyetim olacak söz veriyorum ki son olacak...
Canım bu siteye dün üye oldum,dünden beri beri okuyorum kim ne yapmış nasıl kilo vermiş diye.
Ilk mesajımı sana yazıyorum çünkü bende 83 kiloyum haziranın 15.gibi kardeşimin düğünü var acil kilo vermem gerekiyor.
Ben ilk olarak yarın patates diyetine başlıyorum burda senle beraber zayıflayalım.
ama cnm öğlen birden sonra birşey yenmemesi biraz garip bence yani en azından meyve falan yemelisin ama madem karar verdin bi dene bakalım sonuçlarını paylaşırsan sevinirim cnm merak ediorum:)
terazicim tüm iyi niyetimle söylüyorum, düğününde hasta gibi ve çökmüş görünmek istemiyorsan bu diyeti yapma, evet kilo vereceksindir ama sağlıklı genç ve parlak görünmeyeceksin, varsın biraz kilon olsun ama sağlıklı görün güzel görün düğününde, (sadece 36 beden gelinler güzel görünür diye bi kaide de yok ayrıca) nacizhane tavsiyem karatay diyeti falan yap, evet yavaş kilo verirsin ama güçten düşüp acile kaldırılmazsın yani, evlendikten sonrada devam edip, bu diyeti hayat tarzı haline getirirsen gayet sağlıklı ve fit görünürsün. Ortam yok diyosun aslında bu güzel bişey sonsuza kadar ekmek ve şekeri tatlıyı çıkar hayatından
bu diyet hücrelerini hızla yaşlandırır benden söylemesi
Allah bir yastıkta kocatsın bu arada
yaşın kaçtı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?