(48 gün) İRADENİN GÜCÜ DİYETİ

terazii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
60
2
36
İzmir
Arkadaşlar bu diyetle 48 günde 17 kilo veriliyor

1. Adım: Sabah(9:00-10:00) arası= 1 kase yoğurt+ 1 paket etiform yenecek
2. Adım: öğle(12:00-13:00) arası= 1 paket etiform+1 domates+1salatalık yenecek
3. Adım: Gün içinde 1.5 ltlik plastik su şişesi bitirilecek 2 ltye yakın su içilecek
4. Adım: Akşam 25-30 dakika spor yapılacak
5. Adım: Akşam yemeği yoktur. Saat 13:00'ten sonra midenize hiçbirşey girmeyecek
6. Adım: Perşembe günleri serbestsiniz istediğiniz herşeyden kilo aldırmıcak şekilde yiyebilirsiniz bugün yeme günüdür
7. Adım: Perşembe sabahları aç karnına tartılıp haftalık not tutulacak
8. Adım: Son güner kadar devam edilecek olumlu düşünülecek yapamam düşüncesine bir an bile kapılınmayacak yapamazsın edemezsin diyenler dinlenmeyecek
9. Adım: Acıktıkça su içilecek diş fırçalanacak fırsat buldukça 100 kere zıplanacak
10.adım: Başardığınız günü düşünün ve ne hissettiğinizi bir kağıda 2 sayfa halinde yazın ve hergün yatarken bunu okuyun

arkadaşlar bu diyeti kimseye yapta demem yapmada demem ama benim 2 ay sonra düğünüm var ve yapmak zorundayım ve yolumdan dönmücem düğünümden sonrada sağlıklı düzenli besleneceğime söz veriyorum bu son diyetimdir ve gün gün hafta hafta yaşadıklarımı sonuçlarımı sizlerle paylaşcam

başlama tarihi: 24.04.2012
bitiş tarihi: 10.06.2012
BAŞLANGIÇ KİLOSU:83
HEDEF:66

Son düzenleme:
canım bu diyeti yapamazsın çunku çok zor. yaparsanda sağlığından olursun nerdeyse ağzına hiç yemek koymuyorsun oyle şey mi olur

bence de bu diyet de aç kalırsın cnm aç kalınarak zayıflanmaz çünkü metabolizmanın çalışması lazım
tatlım madem düğünün var dukan diyetini dene bence iki ayda iyi kilo verirsin spor falanda düzenli yaparsan dah ii olur bence

canım geçen yıl elma diyeti yapmıştım tam 45 gün günde sadece 3 elma ve 2 bardak yeşil çay içtim ve haftada sadece birgün bir tencere knorr çorba içtim ve 18 kilo verdim benim bünyem alışkın ve 10 yılı aşkındır kilo vermekle uğraşıyorum artık vücudumu tanıyorum inan daha sağlığımı kazanırım çünkü vücut zararlı toksinlerden arınacak yoğurtla kalsiyum etiformla karbonhidrat ihtiyacımı karşılıcam domates salatalıktada vitaminler var ve haftada birgünde serbesttim geçen seneki diyetimden daha da hafişf aslında bu ve yapcam yaparım yani daha kötülerinide yapmıştım ama bu son diyetim olacak söz veriyorum ki son olacak...

yapıcam arkadaşlar yapıcam yapamazsın demeyin ben bir ayda günde 8 saat spor yaparak 90 kilodan 60 kiloya dfüşmüş insanım yapcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama cnm öğlen birden sonra birşey yenmemesi biraz garip bence yani en azından meyve falan yemelisin ama madem karar verdin bi dene bakalım sonuçlarını paylaşırsan sevinirim cnm merak ediorum:)

bende elime kagıt kalem almsım hevesle yazıorum bı bakdım aksam yemek yok uhaa deıdm yemınle tamm sabah oglen ıyı ara ogunde su onada amena ama en gec saat 6 da hıc yokdan bı dılım ekmek corba bol yesıllık tuketılmelı yoksa ınsna acılkdan ölmeyi gecdım bayılır

Bu kadar çok ağır ve şok diyet yaparak kalbini ne kadar yordugunun farkında degılsın sanırım.(Vucudunu deforme ediyorsun demiyorum dikkatini çekerim.Kalbini yoruyorsun.Allah korusun kılo vericem diye zarar veriyorsun )
Yanı 45 gunde 18 kılo vermek 90 kılo bir bayan için hiçte sağlıklı birşey değil ki zaten bir kısmını geri almışsın kı tekrardan bu tarz diyetlere yöneliyorsun.
Daha nisan başı normal sağlıklı bir diyetle hazıran sonuna kadar 15 kıloya yakın bir kılo verebilirsin.
Tabi sen bilirsin yine.Dikkat etmeni temenni ederim.

canım yapamazsın demiyorum ok yapabilirsin ama ya sonra.elma diyetiyle 18 kilo vermişsin 8 saat sporla 30 kilo vermişsin...eee sonra noldu.verdiklerini geri aldın çünkü hızlı ve yanlış bi şekilde kilo veriyorsun bu yüzden de tekrar alıyorsun.bu diyetle de 2 ayda en az 15-20 kilo verirsin ama emin ol bunu yaparsan bu senin son diyetin olmayacak.bence 2 ay uzun bi süre.kaç kilo fazlalığın var bilmiyorum ama metabolizmanı yavaşlatmaman adına en azından saat 5te bir elma 8de de 3-5 tane kuru erik yemen daha iyi olur.(örnekleri salladım)bi öğün yemek yerine atıştırmalık bişeylerle günü geçiştirebilirsin.o kadarcık yemek sana verdiğin kilolardan bişey eksltmez.

bu uzun süreli diyet bile diyemeyeceğim birsey ve günde 8 saat spor bu sekilde hep geri alırsınız kilolarınızı ama yinede bolşans..

elma diyeti ve spor yaparak kaçar kilo vermişsin ama tekrar kilo almışsın sence ne kadar sağlıklı ki bu yaptığın tarz diyettler bende kilo vermeye çalışıyorum 2 ayda 7 kilo verdim ama 3 öğün yedim sabah kahvaltımı güzel yaptım öğle ve akşam yemeklerimi olduğundan az yedim bol bol su içtim günde yarım saat bir haftadırda egzersiz yapyorum klio kaybı nedeniyle sarkmalar oluyor hem onları toparlamak hemde daha vereceğim kilom var daha sıkı görünmek için bence daha sağlıklı yollardan kilo ver
hem vücuduna herşey girmeli meyve sebze et tavuk bu şekilde metobolizmanda hareketlenecektir ve kilo verme sürecinde sana destek olacaklardır

Arkadaşlar tamam siz sağlık açısından haklısınız iyi niyetinizle sağlığımdan olmamam için bunları diyorsunuz sizi anlıyorum ama ben yıllardır kendimi bünyemi tanımış biri olarak söylüyorum bende hiçbirşeyin ortası olmadı olamıyor denedim hayat felsefem ya hep ya hiçtir yani 3 öğün 4 öğün birşeyler yiyerek zayıflayamam ben çok çok yerim ya hep yemeliyim ya da yememeliyim beynim bu sistemi kurmuş biliyorum yanlış çok yanlış ama herkesin yoğurt yiyişi yöntemi tarzı farklıdır 6 öğün yiyerek 3 öğün yiyerek zayıflamayı da denedim ama olmadı olmuyor ya hep yiyecem herşeyi çok çok ya da hiç yemicem ve dediğim gibi bu son olacak evlendikten sonra bir diyetisyene gidicem akşam yemeğinde birşey yok yazdığım için bu diyeti uygulamaktan korkan arkadaşlar sizler akşam yemeği için 1 elma ya da 2 porsiyon meyve yeşillik yazabilirsiniz bunu yapabiliyorsanız uygulayın ama ben yapamıyorum mideme birşey girince beyin hep daha fazlasını istiyor amacım bu diyete iştahımı kesmek birşey yemediğim zaman canım birşey istemiyor ve canım hiç birşey çekmiyor inanın kilolarla daha çok hasta oluyorum depresyona giriyorum psikolojik olark çok kötü halsiz hantal hissediyorum eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor ve çevreden kilo almamala ilgili sözler çok canımı sıkıyor inanın kilo verdiğim zaman o kadar iyi ve güzel hissediyorum ki ve benim iki ay sonra düğünüm var kaybedecek bir anım bile yok ve bu diyet yapılacakkkkkkk...

Canım bu siteye dün üye oldum,dünden beri beri okuyorum kim ne yapmış nasıl kilo vermiş diye.
Ilk mesajımı sana yazıyorum çünkü bende 83 kiloyum haziranın 15.gibi kardeşimin düğünü var acil kilo vermem gerekiyor.
Ben ilk olarak yarın patates diyetine başlıyorum burda senle beraber zayıflayalım.

Merhaba xeyrocan inan msjına çok sevindim tabi ya yapabiliriz canım benim bunu başarabiliriz sadece inanalım kendimize yeter ve sana bir sır sadece kendine ve diyetine güvenirsen ve inanırsan yapabilirsin ve yaptığın diyeti bir kağıtta yazılı hale getir ve bunu 21 kez oku iyice beynine kazı 21 kez okunacak ne eksik ne fazla 21 sayısı önemli beyin ancak 21 kez yaptığı gördüğü bir şeyi alışkanlık haline getiriyor zorlanmadan yapacağına inanıyorum ben bu sabah başladım diyetime bir kase yoğurt yedim içine bir pakette etiform kırdım karıştırdım yedim öğlende 1 paket etiformla salatalık ve domatesimi yiyeceğim şuan ginkgolu yeşil çay içiyorum sana da tavsiye eğer bu diyeti yapacaksan ya da kendi diyetini bol bol yeşil çay iç su iç ve iiçebiliyorsan doğanay ya da başka marka limonatasını iç inan bu idrar söktürüyor ve kalbi ferahlatıyor stresi alıyor bizler en çok stresten de kilo alıyopruz mümkün olduğunca sakin olmaya çalış panik yapma olacak canım benim beraber başarcaz bunu başardığın günü düşün olur mu burada birbirimizi motive ederek başarcaz...

Merhaba xeyrocan inan msjına çok sevindim tabi ya yapabiliriz canım benim bunu başarabiliriz sadece inanalım kendimize yeter ve sana bir sır sadece kendine ve diyetine güvenirsen ve inanırsan yapabilirsin ve yaptığın diyeti bir kağıtta yazılı hale getir ve bunu 21 kez oku iyice beynine kazı 21 kez okunacak ne eksik ne fazla 21 sayısı önemli beyin ancak 21 kez yaptığı gördüğü bir şeyi alışkanlık haline getiriyor zorlanmadan yapacağına inanıyorum ben bu sabah başladım diyetime bir kase yoğurt yedim içine bir pakette etiform kırdım karıştırdım yedim öğlende 1 paket etiformla salatalık ve domatesimi yiyeceğim şuan ginkgolu yeşil çay içiyorum sana da tavsiye eğer bu diyeti yapacaksan ya da kendi diyetini bol bol yeşil çay iç su iç ve iiçebiliyorsan doğanay ya da başka marka limonatasını iç inan bu idrar söktürüyor ve kalbi ferahlatıyor stresi alıyor bizler en çok stresten de kilo alıyopruz mümkün olduğunca sakin olmaya çalış panik yapma olacak canım benim beraber başarcaz bunu başardığın günü düşün olur mu burada birbirimizi motive ederek başarcaz...

ama cnm öğlen birden sonra birşey yenmemesi biraz garip bence yani en azından meyve falan yemelisin ama madem karar verdin bi dene bakalım sonuçlarını paylaşırsan sevinirim cnm merak ediorum:)

Canım gün gün paylaşıcam bütün yaptıklarımı ve haftalıkj sonuçlarımı öğlen birden sonra birşey yemeyi kesiyorum evet ve inan dene sende hak vereceksin vücut yağ yakmaya başlayacak saat 1 den sonra bol bol yeşil çay içicem tamam birşey yemicem ama limonata, yeşilçay ve ayran serbest bunları içebilirim ayrıca acı ya da tatlı şalgam suyu da zayıflatıyor bunları da içebilirim bunlarda yasak yok akşam yemeği olmayacak hayatımda çok acıkırda dayanamayacak gibi olursam ya bir elma ya da 2 domates yicem bunlarda var kurallarımda ama bunlar dışında ağzıma hiçbirşey sürmücem hayatım inan sadece korktuğumuz için yerimizde sayıyoruz eskiden bu kadar çok yiyecek içecek mi varmış ilk insanlkarı düşünün. Ama onlarda obezite de yokmuş sürekli hoplayasım zıplayasım geliyor kilo vericem artık beynimi buna adapte ettim b-fit spor salonuna da yazıldım akşamları sporumuda yapıcam olucak olacak herşey güzel olacakkkkkkkkkkk

terazicim tüm iyi niyetimle söylüyorum, düğününde hasta gibi ve çökmüş görünmek istemiyorsan bu diyeti yapma, evet kilo vereceksindir ama sağlıklı genç ve parlak görünmeyeceksin, varsın biraz kilon olsun ama sağlıklı görün güzel görün düğününde, (sadece 36 beden gelinler güzel görünür diye bi kaide de yok ayrıca) nacizhane tavsiyem karatay diyeti falan yap, evet yavaş kilo verirsin ama güçten düşüp acile kaldırılmazsın yani, evlendikten sonrada devam edip, bu diyeti hayat tarzı haline getirirsen gayet sağlıklı ve fit görünürsün. Ortam yok diyosun aslında bu güzel bişey sonsuza kadar ekmek ve şekeri tatlıyı çıkar hayatından
bu diyet hücrelerini hızla yaşlandırır benden söylemesi
Allah bir yastıkta kocatsın bu arada
yaşın kaçtı canım

Son düzenleme:

Canım iyi niyetin ve düşüncelerin için teşekkür ederim yaşım 26 ama ben niye acile kaldıralayım ki inanın bizi çok korkutmuşlar ben günde 1 kase yarım kiloluk 500gram yoğurt yiyorum sadece yoğurt yesem bile birşey olmaz ayrıca buna takviye günde 2 paket etiformum domates ve salatalığpım gün içinde içeceğim birbuçuk litre suyum var ve 2 bardak 3 bardak yeşil çayım var arkadaşlar ben kendime inanıyorum ve bu diyet şuana kadar yaptığım diyetlerden daha hafif ve daha sağlıklı günde yarım kilo yoğurt yiyip sağlığını kaybetmiş birini gördünüz mü ayrıca çok acıkırsam akşamları 1 elma ya da 2 domates hakkımda var ve içecekler serbest haftada birgünde her istediğimi yiyebilirim inan hiçbirşey olmayacak ve ben sağlığıma kavuşcam asıl böyle kiloluyken sağlığımdan oluyorum ben 8 ay içinde 13-14 kilo aldım bu durumumdan daha sağlıklı olacağıma eminim ve ben ne zaman size anlattığım diyetleri yapsam ve kan ölçümleri yaptırsam herşeyim normale dönmüş oluyor daha kiloluyken normal çıkmayan şeyler diyetimden sonra düzene giriyor yinede düşüncen için tüm iyi niyetin için çok sağol canım inan günde 1 buçuk litre su ve yoğurt beni capcanlı yapacak sağlıklı yapacak bundan hiç şüphem yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…