(48 gün) İRADENİN GÜCÜ DİYETİ

Arkadaşlar öğle yemeğimide yedim 1 paket etiform+1 salatalık+1 domates şu andan itibaren mideme başka birşey girmeyecek ve bol bol su içcem 1.5 litrelik su şişem yanımda masamın üstünde acıktıkça onu elime alıp içiyorum ve şuana kadar gayet normal herşey...

Arkadaşlar az önce 100 kere zıpladım ve 200 kez bacak hareketi yaptım spor hocamın söylediği bir söz var çok kilolu insanların zayıflayabilmesi için çok hoplayıp zıplaması gerekirmiş kalp atışı hızlanmadan kilo verme olmazmış yağ yakılmazmış terlememiz lazım arkadaşlar ve hızlı hızlı hareketler yapıp hoplayıp zıplayarak kalp atışlarını hızlandırmamız lazım bu diyet yolculuğumda sizinle bütün yaptıklarımı tek tek paylaşıcam bana destek olacak ve motive edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

kıssssss sana masallah dıorumm pes yanı senın azmıne hayran kaldım cnmm ya bende elma dıyetıne basladım 69 kıloyum hedefım 60 olmak.. bı sure onu yapıcam olmassa bende senın dıyetıne baslarım aslında cokta saglıksız dgl yanı ısteyen aksam yemegınde salata yada bı ıkı elma yıyebılır..

Çok sağol canım benim olur tabiki kız niye olmayacak bizi yöneten nedir beynimiz peki beynimizi yöneten nedir düşüncelerimiz korkmadığımız sürece ve inandığımız sürece insanoğlunun varya yapamayacğı şey yoktur sağlıksız değil aksine sağlıklı bile vücudumuza şuana kadar o kadar zararlı madde girdiki anlatamam bir yandan da bu toksinlerden arıncaz vücut kendine gelecek mideye sürekli birşey girdiğinde mide bunu öğütmekle uğraşıyor ve organlarımızdaki rahatsızlıklarımızı onaramıyor midemiz beynimiz kendine gelecek inanç çok önemli hiçbir mazeret üretmeden gözünü karartıp yapman gerekeni yaptığın vakit yapamayacağımız hiçbirşey yok eğer savaş meydanına girten bir savaşçı ölüm korkusuyla çıkarsa meydana inanın ölür heba olur gider ama gözünü karartıp hiç bir korkunun esiri olmadan çıkarsa meydana başarının dumanı burnunda tüte tüte çıkarsa sahaya başarır ve savaşı kazanan kişi o olacaktır.. Ayrıca dediğin gibi çok acıkırsan akşamları 2 elma ya da 2 domates yiyebilirsin onlar olmazsa tuzsuz ve yağsız bol yeşillikli salatada yiyebilirsin tuzu kes hayatından tuz ödem yapar vücuttaki suyu tutar ve şişkinlik yapar tuzu kestiğin zaman bol bol idrara çıkacaksın ve bol bol da sıvı tüketmek lazım yeşil çay limonata ve su iç gün içinde bol bol iç her çıktığın idrarla birlikte yağlar vücuttan atılacaktır terlet kendini hopla zıpla inan ki olacak canım yapabiliriz herşeyi...

canım bende dün yazılarını okuduğum zaman işte tam aradığım arkadaş dedim,seni çok iyi anlıyorum zamanımız çok az vereceğimiz kilolarda aynı canım.bu gün çok hastaydım başlayamadım ama yarın kesin başlıyorum şimdi diyetimi yazıyorum ve dediğin gibi inanarak tam 21 kere okuyacam

Geçmiş olsun canım benim birbirimize yol arkadaşı olursak inan bende çok sevinirim insanlara uzaktan bakması konuşması kolay geliyor ama insanı en iyi anlayan aynı derdi çeken kişidir olaylara birde karşıdakişnin ayakkabılarını giyerek empati kurarak bakmak var ve biz birbirimizi çok iyi anlarız canım bugün rahatsızsan bugünü hazırlık günü olarak geçir bugüne kadar yazdığın yapamadığın tüm diyet listelerini yırt at ve kendine söz ver bu diyet son diyetim olacak de elime birdaha kalem alıp diyet listesi hazırlamıcam de ve bu diyete sağdık kalacağını söyle kendine birgün bile bu diyeti bozman seni 3 gün geriletecektir sonuç almak için sabretmek lazım günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bi bakmışsın aylar geçmiş yıllar geçmiş arttık bu hastalığı bi kilo problemini tamamen söküpatalım hayatımızdan yepyeni bir hayata başlayalım sil baştan olumlu düşün canım ben inanıyorum ki yapacaksın ben de seni çok iyi anlıyorum listeni yap ve oku 21 kere ve biliyorsan 7 kerede ayetel kürsiyi oku inan allahtan bvüyük bir inançla iste zayıflamayı allah çağrımızı duyacak ve hiç zorlanmadan başarmamızı sağlayacaktır canım bugün bol bol sıvı tüket bugün hazırlık günü senin için öğle ve akşam yemeğindeki porsiyonları yarıya düşür yarım ekmek yiyorsan çeyrek ye ne yiyeceksen yarısı kadar ye ve yarın sabah başlayacağın ana konsantre ol beraber başarcaz bu işi canım pozitif enerjiyle olumlu düşünceyle yapcaz herşeyiiiiiiiii kim engel olabilir kendi yanlış düşüncelerimizden başka kov aklından seni caydırmaya çalışacak tüm düşünceleri vakti zamanında bir kurbağa varmış ve kurbağalar ülkesinde kimsenin geçemediği duvarı o da geçmek için zıplamaya başlamış herkes bişeyler söylemiş yapamazsın edemezsin demişler ama kurbağa kimseye kulak asmadan zıplamaya devam etmiş ve 40 gün hiç yorulmadan bıkmadan zıplamış gülmüşler alay etmişler ama 40 günün sonunda o geçilemez sanılan duvarı aşmayı başarmış kurbağa biliyor mjusun o kurbağa sağırmış ve eleştrilerin hiçbirini duymadığı için geçmiş o duvarı kapa kulaklarını tüm olumsuz eleştrilere yapıcaz bebeğim olacak bu sefer olacakkkk

Son düzenleme:

çok haklısın canım her şeyi sildim attım aklımdan bu günden sonrasına bakıyorum.ben bu sefer başarcam söz veriyorum kendime hatta burada herkesin içinde yemin ediyorum tek çocuğumun üstüne tartıda 70 rakamını görmeden vazgeçmeyecem 14 gün patates diyeti yapcam yarın başlıyorum 25 nisan ve diyetim bitene kadar yani 14 gün tartılmayacam.sonra daha farklı diyetler yapacam.çeke bilsem bu gün bir foto çekip atayım

canım belki bu hafta düzenli paylaşım yapamam köye falan gidilecek ama unutma verdiğim sözü 14 gün sonra tartıda gördüğüm rakam beni bile şaşırtcak 2 ay sonrasını düşünüyorumda çıtır bir anne olarak o düğünün en güzeliyim.

Eğer bu sözü verebildiysen sen bu işi yaparsın canım inan yaparsın köyede gitsen başka yere de bu söz senle beraber gelecek ve beynine kazımış olduğun için yapacaklarını inan beyin bunun dışındakileri reddedecek ben sana inanıyorum başaracaksın bebeğim sadece başarıya kilitlen başarıdan başka birşey düşünme iki hafta sonraki sonucunu bekliyor olucam...

neden düğüne 2 ay kala kilo verme gibi bi plan yaptınız ki?. evlendikten sonra diyetisyene gideceğinize , keşke kıştan başlasaydınız. zaten kiloluların ortak bi bahanesi var ben kendime hakim olamam diye. olunur olunmaz diye bişi yok. şuan bende sağlıksız şekilde kilo veriyorum ama bu kadarda katı değil.eskiden gece kaç olursa olsun affetmez yerdim. çikolata bağımlısıydım ama bu irade değil nefse bağlı. çikolatayı sevdiğim halde aklımdan yemek geçmiyor

Allah korusun,düğününde eğlenmek varken,belkide hastaneden açacaksın gözlerini.

günde yarım kilo yoğurt iki adet etiform domaters salatalık yeşilçay ve 1. 5 litre su ile 48 gün içinde ben istediğim kiloya ulaşacağıma inanıyorum ve sağlığımı kaybetmeyeceğimi hatta daha da sağlıklı olacağımı biliyorum yinede düşüncen için sağol ama bu bahane değil diğer türlüsünüde denedfim olmuyor herkesiin başarıya ulaşabilme yöntemi farklıdır benim yöntemim de bu ve inan hiçbirşey olmayacak başarıyla sürdürücem bugün o kadar çok idrara çıktım kşi göbeğim indi bile diyebilirim kuş gibi hafif ve rahat hissediyorum yapmadan bilemezsin sen korkmaya devam et ben korkmuyorum ve bu diyeti uygulucam...

Düğünden 2 ay önce değil 3 buçuk 4 ay önce başladım bu dediğiniz 4-6 öğünlü dfiyetleri denemeye ama olmadı olamadı çünkü ben 6 öğün yiyerek yapamam en iyi yapabildiğim kendi yöntemimdir ne zaman yapsam başarıya uılaşmışımdır ve bu seferde öyle olacak

DSCF15 DSCF1540.jpg (38.3 KB (Kilobyte)) 41.jpg (31.9 KB (Kilobyte))

Eklentiler

• $DSCF1540.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $DSCF1541.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 89
kızlar bunlar benim inanki tek düğme kapandı oda zorla bakalım 14 gün sonra tekrar giyip çekcem

kızlar bunlar benim inanki tek düğme kapandı oda zorla bakalım 14 gün sonra tekrar giyip çekcem

Başarıları bekliyoruz canım önünde 14 gün var bu ondört gün boyunca ne yaparsam kilo veririm acaba diye yor kafanı bizler hep acaba ne yesem diye bir mantık kurduğumuz için kaybediyoruz bu sefer bütün mantığı tersine çevircez ne yaparsak kilo veririz bu yöntemleri bulcaz ve hergün birini uygulucaz 14 gün sonra tekrar zayıflamış halini görmek istiyorum canım allahın izniyle halledeceksin bu işi

ben sağlıklı beslenmekten bahsetmiyorum ki :) aksine bende çok sağlıksız besleniyorum. hatta zayıflama hapı kullanıyorum. onun sayesinde iştahım çok kapandı. adet kaşık hesabı bile yapmıyorum. bir günde yediğim kaloriyi toplasam 500 etmez ama senin beslenme tarzın bnmkindende kötü olacak:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…