kıssssss sana masallah dıorumm pes yanı senın azmıne hayran kaldım cnmm ya bende elma dıyetıne basladım 69 kıloyum hedefım 60 olmak.. bı sure onu yapıcam olmassa bende senın dıyetıne baslarım aslında cokta saglıksız dgl yanı ısteyen aksam yemegınde salata yada bı ıkı elma yıyebılır..
Merhaba xeyrocan inan msjına çok sevindim tabi ya yapabiliriz canım benim bunu başarabiliriz sadece inanalım kendimize yeter ve sana bir sır sadece kendine ve diyetine güvenirsen ve inanırsan yapabilirsin ve yaptığın diyeti bir kağıtta yazılı hale getir ve bunu 21 kez oku iyice beynine kazı 21 kez okunacak ne eksik ne fazla 21 sayısı önemli beyin ancak 21 kez yaptığı gördüğü bir şeyi alışkanlık haline getiriyor zorlanmadan yapacağına inanıyorum ben bu sabah başladım diyetime bir kase yoğurt yedim içine bir pakette etiform kırdım karıştırdım yedim öğlende 1 paket etiformla salatalık ve domatesimi yiyeceğim şuan ginkgolu yeşil çay içiyorum sana da tavsiye eğer bu diyeti yapacaksan ya da kendi diyetini bol bol yeşil çay iç su iç ve iiçebiliyorsan doğanay ya da başka marka limonatasını iç inan bu idrar söktürüyor ve kalbi ferahlatıyor stresi alıyor bizler en çok stresten de kilo alıyopruz mümkün olduğunca sakin olmaya çalış panik yapma olacak canım benim beraber başarcaz bunu başardığın günü düşün olur mu burada birbirimizi motive ederek başarcaz...
canım bende dün yazılarını okuduğum zaman işte tam aradığım arkadaş dedim,seni çok iyi anlıyorum zamanımız çok az vereceğimiz kilolarda aynı canım.bu gün çok hastaydım başlayamadım ama yarın kesin başlıyorum şimdi diyetimi yazıyorum ve dediğin gibi inanarak tam 21 kere okuyacam
canım geçen yıl elma diyeti yapmıştım tam 45 gün günde sadece 3 elma ve 2 bardak yeşil çay içtim ve haftada sadece birgün bir tencere knorr çorba içtim ve 18 kilo verdim benim bünyem alışkın ve 10 yılı aşkındır kilo vermekle uğraşıyorum artık vücudumu tanıyorum inan daha sağlığımı kazanırım çünkü vücut zararlı toksinlerden arınacak yoğurtla kalsiyum etiformla karbonhidrat ihtiyacımı karşılıcam domates salatalıktada vitaminler var ve haftada birgünde serbesttim geçen seneki diyetimden daha da hafişf aslında bu ve yapcam yaparım yani daha kötülerinide yapmıştım ama bu son diyetim olacak söz veriyorum ki son olacak...[/QASLINDA ZOR GOUZKMUYOR BENDE BASLIYORUM BU DIYETE INSALLAH ZAYIFLARIZ
canım geçen yıl elma diyeti yapmıştım tam 45 gün günde sadece 3 elma ve 2 bardak yeşil çay içtim ve haftada sadece birgün bir tencere knorr çorba içtim ve 18 kilo verdim benim bünyem alışkın ve 10 yılı aşkındır kilo vermekle uğraşıyorum artık vücudumu tanıyorum inan daha sağlığımı kazanırım çünkü vücut zararlı toksinlerden arınacak yoğurtla kalsiyum etiformla karbonhidrat ihtiyacımı karşılıcam domates salatalıktada vitaminler var ve haftada birgünde serbesttim geçen seneki diyetimden daha da hafişf aslında bu ve yapcam yaparım yani daha kötülerinide yapmıştım ama bu son diyetim olacak söz veriyorum ki son olacak...[/QASLINDA ZOR GOUZKMUYOR BENDE BASLIYORUM BU DIYETE INSALLAH ZAYIFLARIZ
Helal olsun canım benmim yaparsın tabiki ya niye yapamayalım karar vermek başarının yarısıdır kararını ver yöntemini seç ve şartlar ne olursa olsun sürdür klolayı herkes başarır acıkmadan yorulmadan spor yapmadan yattığımız yerden gitmeyecek bu kilolar bişeyler yapmamız lazım irademize yenilmememiz önümüze gelen her güzel yemeğe her nefsizmiz zorlayan yemeğe hayır ben yemem asla ağzımna sokmam diyebilecek kadar iradeli olmamız lazım ve her kazandığımız başarı karşısında inanın kendimize olan güvenimiz artacak kapılar kapıları aşacak günden güne başarıya koşucaz...
çok haklısın canım her şeyi sildim attım aklımdan bu günden sonrasına bakıyorum.ben bu sefer başarcam söz veriyorum kendime hatta burada herkesin içinde yemin ediyorum tek çocuğumun üstüne tartıda 70 rakamını görmeden vazgeçmeyecem 14 gün patates diyeti yapcam yarın başlıyorum 25 nisan ve diyetim bitene kadar yani 14 gün tartılmayacam.sonra daha farklı diyetler yapacam.çeke bilsem bu gün bir foto çekip atayımGeçmiş olsun canım benim birbirimize yol arkadaşı olursak inan bende çok sevinirim insanlara uzaktan bakması konuşması kolay geliyor ama insanı en iyi anlayan aynı derdi çeken kişidir olaylara birde karşıdakişnin ayakkabılarını giyerek empati kurarak bakmak var ve biz birbirimizi çok iyi anlarız canım bugün rahatsızsan bugünü hazırlık günü olarak geçir bugüne kadar yazdığın yapamadığın tüm diyet listelerini yırt at ve kendine söz ver bu diyet son diyetim olacak de elime birdaha kalem alıp diyet listesi hazırlamıcam de ve bu diyete sağdık kalacağını söyle kendine birgün bile bu diyeti bozman seni 3 gün geriletecektir sonuç almak için sabretmek lazım günler hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama bi bakmışsın aylar geçmiş yıllar geçmiş arttık bu hastalığı bi kilo problemini tamamen söküpatalım hayatımızdan yepyeni bir hayata başlayalım sil baştan olumlu düşün canım ben inanıyorum ki yapacaksın ben de seni çok iyi anlıyorum listeni yap ve oku 21 kere ve biliyorsan 7 kerede ayetel kürsiyi oku inan allahtan bvüyük bir inançla iste zayıflamayı allah çağrımızı duyacak ve hiç zorlanmadan başarmamızı sağlayacaktır canım bugün bol bol sıvı tüket bugün hazırlık günü senin için öğle ve akşam yemeğindeki porsiyonları yarıya düşür yarım ekmek yiyorsan çeyrek ye ne yiyeceksen yarısı kadar ye ve yarın sabah başlayacağın ana konsantre ol beraber başarcaz bu işi canım pozitif enerjiyle olumlu düşünceyle yapcaz herşeyiiiiiiiii kim engel olabilir kendi yanlış düşüncelerimizden başka kov aklından seni caydırmaya çalışacak tüm düşünceleri vakti zamanında bir kurbağa varmış ve kurbağalar ülkesinde kimsenin geçemediği duvarı o da geçmek için zıplamaya başlamış herkes bişeyler söylemiş yapamazsın edemezsin demişler ama kurbağa kimseye kulak asmadan zıplamaya devam etmiş ve 40 gün hiç yorulmadan bıkmadan zıplamış gülmüşler alay etmişler ama 40 günün sonunda o geçilemez sanılan duvarı aşmayı başarmış kurbağa biliyor mjusun o kurbağa sağırmış ve eleştrilerin hiçbirini duymadığı için geçmiş o duvarı kapa kulaklarını tüm olumsuz eleştrilere yapıcaz bebeğim olacak bu sefer olacakkkk
çok haklısın canım her şeyi sildim attım aklımdan bu günden sonrasına bakıyorum.ben bu sefer başarcam söz veriyorum kendime hatta burada herkesin içinde yemin ediyorum tek çocuğumun üstüne tartıda 70 rakamını görmeden vazgeçmeyecem 14 gün patates diyeti yapcam yarın başlıyorum 25 nisan ve diyetim bitene kadar yani 14 gün tartılmayacam.sonra daha farklı diyetler yapacam.çeke bilsem bu gün bir foto çekip atayım
neden düğüne 2 ay kala kilo verme gibi bi plan yaptınız ki?. evlendikten sonra diyetisyene gideceğinize , keşke kıştan başlasaydınız. zaten kiloluların ortak bi bahanesi var ben kendime hakim olamam diye. olunur olunmaz diye bişi yok. şuan bende sağlıksız şekilde kilo veriyorum ama bu kadarda katı değil.eskiden gece kaç olursa olsun affetmez yerdim. çikolata bağımlısıydım ama bu irade değil nefse bağlı. çikolatayı sevdiğim halde aklımdan yemek geçmiyor
kızlar bunlar benim inanki tek düğme kapandı oda zorla bakalım 14 gün sonra tekrar giyip çekcem
Düğünden 2 ay önce değil 3 buçuk 4 ay önce başladım bu dediğiniz 4-6 öğünlü dfiyetleri denemeye ama olmadı olamadı çünkü ben 6 öğün yiyerek yapamam en iyi yapabildiğim kendi yöntemimdir ne zaman yapsam başarıya uılaşmışımdır ve bu seferde öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?